arkadaslar gunaydınnn..ya bn buyuk ıhtıal pasar calısıcam uff :( ıslerı yetıstırmee calıscam dun gelmedım ıse boyle olduu :( aranısda olmak cok ıstıorum ama :(
arkadaslar gunaydınnn..ya bn buyuk ıhtıal pasar calısıcam uff :( ıslerı yetıstırmee calıscam dun gelmedım ıse boyle olduu :( aranısda olmak cok ıstıorum ama :(
of ya anakartım yandı bi bakıyorum 20 sayfa geride kalmışım intrnet kafede ne boktan bi olaymış neyse herkese selam arkadaşlar umarım iyisinizdir dersane yokken boş gezmekten canım sıkıldı taksim şişli arası sticker bırakıyorum gördüğüm zeytinlere
ZenscooscoooCluB
antik acıdan merhaba
epeydir yoktum ... sonra foruma bir göz gezdireyim dedim ...
birde baktımki olaylar değişmiş... yeni sitemiz kurulmuş... burdaki forum
geziler için yer ayarlama forumu olmuş... eee sizde haklısınız yani...
sürekli bir araya gelince buraya yazacak bişey kalmıyordur...
arkadaşlar trabzonada beklerim... gelen herkese kapım açık
size motorumun ruhsatını göstermemiştim değilmi
şimdi diyeceksinizki bize ne ruhsattan....
ama bir inceleyin hele bakalım benim gibi şaşıracakmısınız...
evet arkadaşlar benim motor zn 12 tt diye geçmiş kayıtlara
ve ben bunu geçen hafta farkettim...
TRABZONDA OLUYOR BÖYLE ŞEYLER
@ CANYERLİ arkadaşıma teşekkür ederim...
ankaradan cam istedim 24 saat olmadan gönderdi sağolsun..
bence şık durdu...ve çok kullanışlı ... göğsüme gelen rüzgarı tamamen engelliyor...
havaların soğumaya başladığı şu günlerde tavsiye ederim...
şunu merak ettim
bizim motorun ruhsatına dikkat etmişseniz 1 kişilik olduğu yazıyor
yani beni artçıyla durduran kıl bir polis olursa ceza yerim anlamındamıdır bu istiap haddi...
size ii geziler
@antikacı
istiap haddi 1 dir sadece 1 kisi tasiyabilirsin 1 den fazla kisi alirsan ceza yersin)))))))))))9
]
@darkform , mesajı aldım ama mailimle ilgili problem var cevap gönderemiyom . Ama zaten daha öncede konuşmuştuk seninle hemfikirim.
@Antikacı , valla o hata bi problem olurmu bilemem ama sadece trabzonda olmuyo boyle hatalar . Benim eski arabanın ruhsatlarının iki parçasında bir harfi farklı 2 tane motor numarası vardı. Salak herif birinde bi numarayı yazmayı unutmuş. Bide forum senin dediğin hale dönüşmedi aslında , ama teknik bilgilerimizi ,sorularımızı, yorumlarımızı artık sitemizde yazıyoruz. Burasıda daha cok sohbet için kullanılır oldu. Zaten Anlı Şanlı www.zenscooclub.com boşuna mı var dimi ama cam yakışmış bu arada hayırlı olsun.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
arkadaşlar bu alet bana çok ufak geldi o yüzden satıyorum 500 kmde 2006 model.sıfır gibi..gri renk 1200 ytl..bir kısmı peşin bir kısmı vadeli olur..kolaylık sağlarım alıcak arkadaşa..
gurkanyaran@hotmail.com msn
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
selam arkadaslar
dayanamayıp gelcem galiba yine pazar...
mail attım
SIYAH DAMALI
UZJ 63
arkadaşlar herkeze selamlar saygılar.uzun zmandır giremiodum.evde wirless ın anteni kırılmış(nası becermişlerse) office de de fazla vaktim olmuodu.herzman ki gibi forum elit liğiyle devam edio.Bu arada Motoru kaldırdım üzülerek.Malum Ankara Karasal iklimin sert geçtiği biyer.Buraya soğuklar erken gelio.Ama çok özlüo insan inanın.Sezonu iple çekicem.
@antikacı
Tuncaycım lafı mı olur güle güle kullan çok yakışmış.benimkide kırmızı,baktıkca kendi motorum aklıma gelio.Özlem duyuyorum.kargo şirketiyle de çok cebelleştim.adamlar almıolar kırılcak bişe die.En son "dikkat" stickerları,kutu fln derken gönderdik...12tt ye çok güldüm.Audi abi senin motor bilmiomusun
@siyahus
inşallah,bende çok istiyorum
@roa
Hoşgeldin.Yeni gelenlerin hepsi çok sevindirici ama Ankara lı olunca daha sevindirici bi durum oluo benim için.4 etti "canyerli,urban,reddragon,roa".Birde scooclup sitesindeki zen ciler kısmındaki diğer ankaralılar.inşallah sizlerde foruma katılmaya başlarsınız.
@yakalanan arkadaşlar
arkadaşlar hepinize çok üzüldüm.ilk yakalanan benim heralde.sizleri çok ii anlıorum.eğer sizi mutlu edicek se bişe sölemek isterim.ceza ya zaman aşımından dolayı Faiz Kesinlikle işlemio.
@darkform
Barışcım çok afedersin.tamamiyle aklımdan çıkmış.kaldığım yerden okuyunca aklıma geldi.şu para mevzuları.Hemen gönderiorum hesabına.tekrar kusura bamya
Can YERLİ
06 YC 502
@ canyerli
acelesi yok abicim. Birde adres bilgilerini yolla. Sana sticker yollamak isteriz.
@ bulent sari
lütfen gelllllllllllllllllllllllll !!!
@ siyahus
çok sevindim siyahus, teşekkürler
@ onour, burakxxxxx, ayan
bu üçlü çok acayip. Kesin geziye gelmeliler. Ama kaza yapmicaklarsa
@ kyox
site üzerindeki mail adresine gönderdim. O adresin çalışmıyor olma ihtimali varmı ?
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
aaaa ben isterim walla kaç cd getireyim sana Pazar günü gelirken?
Ben düldülümü Bostancı'dan Seloto'dan aldım, hep de oranın servisine götürüyorum, motor 4000 km.yi geçti şimdi, ilk bakımdan sonraki bakımlarda da ücret olarak hep 25YTL (yağ dahil) para veriyorum ben, 65YTL çok yüksek yaw, anlamadım
@darkform
Aldım maili baba hayırlı olsun cümlemize
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
benim işim 1 buçukta ortakoye bitiyo ordan takılırım size isterseniz zenciler olarak gelin beni dershaneden alın yada bana bu saatlerde msj atarsınız şurdayız burdan buraya gidicez cart curt diye olmadı oytunun dedigi gibi garipçeye gelirim direk biliyorum yolu nasılsa ogleden sonra gelicek arkadaşlarlaada buluşabiliriz biyerde fln filan uyar bana herşey
galba bu hafta sonu 790 kişi falan olucaz
rekor diyorum
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@DARKFORM
hacı ben maillere bakamıyorum burdan k.m. atarsan bakalım neymiş mevzu
ben işimi çözene kadar herhangibir toplu organizasyona katılacağıma emin değilim ondan kelli yokum
konu polisten tırsmak felan değil kanuna uymayan iş yapıpta millete ağız eğmek ve grubun tadını bozmak hoşuma gitmiyor
polisin bize karşı tutumunu ve trafik şube müd. olayı görünce iyice nevrim döndü zaten
bu arada motorun beklediğim parçaları geldi ve değiştirdiler biraz tuzlu olsa da makina yine cillop gibi oldu bir de temizledim mi canavar gibi olur tekrar.
şu kayışın ve fren balatalarının orjinal honda temini konusunda vakit bulamadığımdan bir türlü girişim yapamadım. vakti olupta soran arkadaş olursa sevinirim
illaki bizim makinalara uyan kaliteli parçalar mevcuttur. bulmak mesele şimdilik aklıma gelen elimde olan kayış ile fren balatası temin ederek bir honda servisine uğramak
hoşçakalın
e bizi oralarda çeviren polise inat daha kalabalık gitmek lazım 10 kişi gördün küçük mü zannettin sen bu grubu diye dimi
SIYAH DAMALI
UZJ 63
ankara tayfası büyüyor hoşgeldin roa
125 ZN
06 ZN 181
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)