arkadaşlar bende pazar ogleden sonra aranıza katılabilirim bi aksilik çıkmazsa barışın telefonu var ondn arar yetişirim inşallah
arkadaşlar bende pazar ogleden sonra aranıza katılabilirim bi aksilik çıkmazsa barışın telefonu var ondn arar yetişirim inşallah
prison break varsa alabilirim
elimde taken, band of brothers, roots mevcut
@herkes
mondiale geçen gün servis fiyatları hakkında mail atmıştım cevabı geldi aşağıda görüldüğü üzere net bir cevap yok
Sayın Umut Bey;
Web sitemizde belirtmiş olduğumuz işçilik saat ücreti 15 YTL + KDV olmakla birlikte, bu ücretlendirme 1 saatlik işçilik ücretidir. Motosikletinize servis tarafından yapılan işlemler ve süresi fiyatlara yansıtılmaktadır. Motosikletiniz karter yağ kapasitesi olarak 0,9 lt ile 1 lt arasında yağ almakta olup, servislerde yağ kalite farkından dolayı, yağ ücretleri 8 YTL ile 25 YTL arasında değişkenlik göstermektedir. Yedek parça fiyat listelerimiz yetkili servislerimizde mevcut olup, gerekli bilgileri yetkili servislerimizden alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder; iyi günler dileriz.
Nazire SAĞIROĞLU
Müşteri Hizmetleri Temsilcisi
Uğur Motorlu Araçlar Turizm Sanayi TİC.LTD.ŞTİ.
Yeşil mah.829 sokak No:14 Nazilli/AYDIN
Tel :0 256 315 50 00
Fax :0 256 314 11 10
görüldüğü gibi bir çözüm yok sadece bildiklerimiz servislerle başımız yine dertte... fakat şöyle birşey yapabiliriz. Bunun bir çıktısını alıp 65 ytl fiyat çeken servise gideriz saat tutarız işi kaç dakikada yaptığını ölçeriz. 10 dakikada mı yaptı alacağı enfazla işçilik ücreti 2,5 ytl olmalıdır. 10 ytl yağ +2,5 ytl işçilik toplam 12,5 ytl!!! gerisi bizden alınan haraçtır!!
@darkform
3.sezon daha başlamadı kiiii:( ilk iki sezonu bitirdim..
@all
sanırım bende ögleden sora katılabilirim geziye
bide ben bu işçilik ücreti olayını anlamadım. benden işçilik ücreti falan almıyolar
ikitekerli günler diler..
Arkadaşlar bugün itibariyle ankarada gri renkli bir 125 zn daha yollarda.Umarım bu makine beni üzmez...
@kill_nill
senin düldül kaç kilometre? de ilk bakım ücretsiz( 500km) ikinici bakım ise (2000km) 65 ytl
bu da bana dokunuyor sonuçta paralar çöpten toplanmıyo adamlar bizden zorla para alıyo
@ umutpoy
umutcum servise girdimmi 1 saate kadar her işlemden 1 saat parası talep ederler. Atıyorum iş 3 dakika sürdü o 1 saat parası alma hakkına sahiptir. Bu konuda bişey diyemeyiz.
@ kill_nill
yani tüm sezonları demek istedim. daha hiç izlemedim ben. toplasan 3 bölüm falan anca bakabilmişimdir lost'a.
@ roa
hayırlı olsun roa, hoşgeldin
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
ee ben her frenim gevşediginde sıktırmak için paramı vercem..
gösterdiler bana nası yapıldıgını ama onun için farklı bi anahtar olması lasım..
bende mevcut değil..
vermem vala para mara bedava yaptırırım
Nil farklı bir anahtar deil. bildiğin "14 anahtar" Nalbur veya Bauhaus gibi büyük yapı marketlerden 2-3 YTL'ye bulabileceğin bişi. Ayrıca adamlar motosikleti ööle bi tasarlamışlarki, standart bir 14 anahtar ve yine ayı 14 lokma birde yıldız tornavida ile hemen hemen tüm motoru söküp takabiliyorsun. Bir 14 anahtar ve bir yıldız tornavida alıp motorda bulundurmanda fayda var.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
hımm alırım ozaman yaparım kendim kolay bişey
@kill_nill
gezi gelebirsen seve seve motorun iç organlarını söküp sana tanıtabilirim inan böyle ufak tefek seyler için servise gitmeme gerek yok sen de yapabilirsin
ihtiyacın olan Darkform un dediği gibi bir adet 14 bir adet 10 numara lokma anahtar ve yıldız tornavida bu kadar basit bu üç sihirli alet kocaman motoru paramparça edebiliyor
@ kill_nill
tak anahtarı çevir. saatini ayarlamak gibi bişi... Gezide 1-2 basit tiyo göstermeye çalışırız bildiğimizce.
@ umutpoy
umut, yarın bir şekilde bana ulaşabilirmisin ? Ç.E.K hakkında biriki konuyu görüşmek istiyorum. Cepten veya ofisten olabilir (216) 359 77 58
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
başım üstüne abicim yalnız saat 17 ye kadar dersim var. Bir şeyler ayarlayıp kaçabilirsem daha erken gelebilirim yok kaçamazsam 17 den sonra senin için bir mahsuru var mıdır?
@ROA
hoşgeldin ve hayırlı olsun , sen onu üzmezsen oda seni üzmez merak etme
Bu arada ankaralılarda cogaldı hadi bakalım canyerli artık sizde bi buluşma görüşme olayı yaparsınız aranızda
izmir ekibide böyle bişey yapabilir ama orda dharma duman var nası olur buluşma bilmem
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@darkform
çocuk esirgeme kurumu ile ilgili mail attım barışcım
@kill_nill & buraxxx
çocuk esirgeme kurumu gezisi muhtemelen 12 gibi biter ordan sarıyer boğaza doğru yola çıkarız siz öğleden sonra saat kaç gibi bize katılabilirsiniz saat verebiliyormusunuz ona göre plan yapalım))))))))
buraxxxx garipçeyi biliyor hatırladığım kadarıyla eğer sarıyere bize yetişemezseniz direk garipçeye gelirsiniz
@katılım listesi pazar
1-thebarbarian
2-dreamdark
3-umutpoy
4-bahtiyarefe
5-eliff
6-darkform
7-siyahus
8-by_multeci
9-akn974
10-g_emrahay
11- kill_nill (öğleden sonra)
12- buraxxxx (öğleden sonra)
13-talla(?)
isimler yazıldıkça güncellenecek
arkadaşlar yarın kuzguncukta istanbulriders motosiklet sevenler buluşması var katılmak isteyen ollursa www.istanbulriders.com göz atsın
]
@umutpoy
gezi gelebirsen seve seve motorun iç organlarını söküp sana tanıtabilirim inan böyle ufak tefek seyler için servise gitmeme gerek yok sen de yapabilirsin
ihtiyacın olan Darkform un dediği gibi bir adet 14 bir adet 10 numara lokma anahtar ve yıldız tornavida bu kadar basit bu üç sihirli alet kocaman motoru paramparça edebiliyor
kesinlikle iç organları ben de tanımak istiyorum.
@ thebarbarian, siyahus, derwish, bulentsari, kyox, umutpoy
arkadaşlar mail adreslerinize önemli bir mail gönderdim. Almayan varsa lütfen benimle irtibata geçsin. (kulübün 100. üye'sine yaklaşması sebebiyle)
Oytun, mail'ı aldım abi tamamdır. yarın sana bilgi aktarıcam.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
en son gönderdiğin önemli maili aldım ve forward ettim)))))))))
]
@darkform
yok abi mail gelmedi bana.
Pazar günü öğlene kadar bende katılabilirim programa.
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)