Selam arkadaşlar,
Sitede ciddi bir güvenlik açığının kapatılması ve zun süredir talep edilen "siteye her girişte login olma özelliğinin kaldırılması" işlemleri dolayısıyla sitemiz bir müddet kullanıma kapatılmıştır. Admin'den aldığım bilgiler doğrultusunda ( ) 1-2 saat içerisinde yeniden kullanıma açılacaktır.
Bu doğrultuda artık bir kez login olduktan ve "beni hatırla" opsyonunu seçtikten sonra, siteye her geldiğinizde login olma derdinden kurtulmuş oluyoruz.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
dharma çek git bu forumdan boş boş,msj sayın artsın die konuyosn.
125 ZN
06 ZN 181
@dharma
@darkform
site admini kim ? yardımcı olacam her konuda hep destek tam destek modundayım
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
Ya hu darma(duman olacak inş.) valla bu sefer kızamayacağım çünkü güldürdün beni bu sefer hem gelişme var ne olduğunu öğrenmeye,kabullenmeye başlamışsın o yüzden ayrıca tebrik ediyorum seni
Site online arkadaşlar.
tüm sayfaları denedim ama, sitenin altyapısında köklü değişiklikler yapıldığı için belli sayfalar gözümden kaçmış olabilir ve hata verebilir. Hata mesajı alan arkadaşlarım, aldıkları hatayı ve hangi sayfada ne yaparken bu hatayı aldıklarını bana yollarlarsa sorunları süratle gideririz. iletişim sayfasındaki mail adresimize mail yoluyla bahsi geçen hataları yollayabilirsiniz.
@ by_multeci
multecicim admin benim Tabiki paslaşabilirsek harika olur !
Sevgiler.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
abicim şu para olayını halledelim olur mu? yarın 13,00-14,00 arası müsaitsen parayı söylediğin yere bırakabilirim
Umut lan kalbin temizmiş. Bende az önce işten eve gelirken "eve gidince foruma mesaj atayımda umut'u bir çay-kahve'ye çağırayım, bi ara görüşelim" gibisinden düşünmüştüm. Eve geldim forumu açtımki sen benden önce mesaj atmışsın. Sticker parası denkleştirildi. Acil bir ödememiz kalmadı. O yüzden para için değil ama bir çayımı içmeye gelirsen, ofisime beklerim yarın ve gelirsen çok sevinirim Özledim seni, gezilerede gelemiyorsun.
sevgiler,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
gelirim nasıl olsa okul göztepe de yolu tarif edersin gelirim ders arasında. çayını içemem ama(malum ramazan) güzel sohbetini dinlerim özledim bende abicim seni
@umutpoy
yaw bi tek darkform mu özledi bende özledim sana özel gezi yapalım
]
@thebarbarian
yapalım haftasonu olabilr mesela saat 18'e kadar boşum ayrıca cumada boşum saat 18' ekadar herkesi özledim aslında şöyle yapalım o zaman B]5.nci zenscooclub (umut özel) gayrıresmi gezisi[/B] pazar saat altıya kadar ise gelirim kesinlikle bir yerlerde oturabiliriz mesela pazar günü biz karşıya geçeriz sohbet ederiz( küçük zenci olarak sizleri çok özledim)
@umutpoy
tamam ayarlıyayım)))))))))))))))))))))
]
slm arkadaşlar, hoşbulduk tekrardan, ayrıca sorularıma yardımcı olan arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum
küçük şirin motosikletlerimizle gezi fln ayarlıyo musunuz bu arada merak ettim, ben de katılmak isterim böyle bi etkinlik olursa ileriki zamanlarda, hazır havalar iyiyken son günlerin keyfini çıkartalım bence
walla ben sürekli söküp takıyorum biyerlerini, bugün de yanan far ampulünü değiştirdim, yakında mondial servisi açıcam bu gidişle
@ dreamdark
4 geziyi sağ-salim tamamladık. 5.'yi düşünüyoruz. Son derece keyifli geçiyor. Gezi fotoğraflarına www.zenscooclub.com adresindeki web sitemizden ulaşabilrsin.
Ayrıca kulüp arkadaşlarımızın bir çoğu arızalarını kendi giderir hale geldi. Bu konuda da site üzerinde bolca kaynak var.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
takılın mondialciler dedim olay oldu allahtan ilk yazdığımı silmişim takılın zenciler yazmıştım daha büyük yaygara kopardı onda.
motosikletiniz markası mondial ve mondialcisiniz bu kadar alınmaya ne gerek var,haklısınız belli bi kesim hor görüyor çin malı motorları benide onlardan sanmış olmanız gayet doğal fakat motosikletlerime baksanız birisinin çin malı olduğunu görürsünüz zaten paramız mı vardı gidip vespa almadık sanki biz.
bu siteye ilk girdiğim günlerde birisi baya bi giydirmişti çin motoru sahiplerine ona büyük tepikiyi koyanların başındayım bende akalteke ile birlikte
takılın mondialciler lafı biraz yanlış anlaşılmış.
olayı en iyi anlayan ve olgunlukla karşılayan siyahus nickli arkadaşa teşekkürler
kompleksle suçlayan arkadaşın kendi kompleksi olabilir belki bilemiycem
thebarbarian nickli arkadaş ise biraz fazla abartmış
açıklama yeterli olmuştur umarım
paramızmı var vespa almaya
karizmamı var manitaya yapmaya (var ama işe yaramıyo)
ZNcileriz bu alemde
kime göre kral kime göre soytarı
@darkform
oke paslaşalım ölese u_cagdas@hotmail.com msn genelde meşgul olurum ama yazarsan mutlaka okurum eğer mail atarsan daha iyi olur mail için umitcagdas@gmail.com adresini kullan yada forumdan paslaşalaım bi şekilde yardımlarım dokunsun
5. geziye gelince artçı olarak katılsam no problem olur sanırım malum polis tipten 6 ay ceza keser oldu bana artık adamlar nerde görse çeviriyor beni
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
havalar soğumadan kış bastırmadan pazar günü ufak bir gezi yapsakmı acaba?
@all
bu hafta pazar gezi önerim var bir anket yapalım katılım hangi gün çok olursa o gün yapalım
]
Selam millet son gezi de Darkform ile az konuşmuştuk, Ramazan münasebeti ile çok uygun olabilceğini düşündüğümüz YETİMHANE ziyaretimizi, plana sokalım bence. Çocuklara kitap neyinde alırız bayramlık hediye olur, motorlara bindirir çocukların gönlünü alırız. Okey mi? Son gezimizde ki aksiliklere de sadaka olur bu
Ayrıyetten bu sefer cumartesi olursa iyi olur. Saygılar
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)