Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    latifpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125zn(satildi:()
    Arkadaşlar şimdi Gelişim'i aradım 14 Ekim için olan sınavın harç yatırma zamanı geçmiş. En yakın sınav 9 Aralıkta imiş. 6 ocakta da direksiyon sınavı

Bilginize.

Ha birde dün Shell 'in yeni çıkarttığı 97 Oktan benzin kullandım yaklaşık 30km kadar. Gerçekten farkediyor arkadaşlar. Eğer bir zararı yoksa motora ben bunadn sonra ondan kullanırım gibi geliyor. Çünkü motorun resmen sesi değişti. Kalkışı falan daha atik oldu.
    [B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    darkform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    üzmesinler lan bülentimi yollasınlar ne ankarası

oytun büyüksün

3 saat kadar önce benim diğer minikle bir-iki müşteriyle görüşmek için ofisten ayrıldım ve toplasan 25 kilometre yolu 2 saatte katettim. Deliricektim az daha. Bi daha zeytinle gitmeyen namettir. Yemişim yağmurunu çamurunu ya bu ne trafik 4 teker çekilmez bu memlekette

öpüyorum gıdılardan,
    ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

elıff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondıal 125zn/sıyah
    arkadaslar hepınıse ıı aksamlar ...

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ latifpolat
    latifciğim atiklik falan bu kelimeler pek bizim motorlara göre değil uehueh
    ben chip taktırıp yawaşlatmayı düşünüyorum fazla yormasın kendini diye şaka maka milimetrik bir gaz ayarı yapabilirim bu yakınlarda her an. Dibine kadar basmayayım diye.

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

reDragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn
    basından olay gecen herkese geçmiş olsn,bende ehliyetsiz biri olarak hergün aynı korkuları yasıyorum
    125 ZN
    06 ZN 181

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    selamlar Tayfa
    ilkin gezide bu şekilde bir tatsızlık çıkmasına sebebiyet verdiğimden özür dilerim lakin adamın kabzımal olabileceği fikrini halen kabul etmiş değilim.
    bugünkü işlemlerin akabinde motorları alıp yolumuza devam ettik trafik şubesindeki adamlardan anladığım kadarı ile gayet gereksiz bir şekilde motorlarımız bağlandı
    savcılık başka bir alem çıktı
    sonuç itibari ile mültecinin para cezası kesinleşti ben itiraz dilekçesi verdim 2-3 ay sürecek gibi
    gelelim asıl konuya motor için orjinal parça alma fikrine sıcak bakıyorum ben de varım yani

BU ARADA OYTUNA KALPTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM ONCA YOLU GELDİ BİZİM İÇİN ADAM GIKINI ÇIKARMADI
    sizlere de ayrıca teşekkür ederim arkadaşlar
    @bülent
    hacı büyük geçmiş olsun
    iyi uzadın vesselam

umutpoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN namı diğer düldül
    @bulent
    çok geçmiş olsun
    @Zenciler
    galiba hepimizde bir uğusuzluk var yok çevirmeler yok kazalar. Ben de hergün en az üç kazadan kurtuluyorum var bişeylerde hadi hayırlısı
    @darkform
    abicim gedizlerde kayış değişimi Orjinal kayış ile 55 farklı avrupa kayış ile 75 ytl araştırmalarım devam edecek
    @thebarbarian
    Diğer üyelerimizde kabul ederse seni sitemizin kurtarıcı meleği ilan edelim abicim olur mu? Gerçekten helal olsun Bizim yhokluğumuzu sen doldurmuşsun ehliyet mevzusunda

Motosikleti
    harley davidson night rod special
    @umutpoy
    yok be kardeşim naptıkki hepimizin başına gelebilir böyle olaylar
    ]

arkadaşlar motorumu aldım yamaha rs 125 lik sizlerle paylaşmak istedim motorumda çok memnunum bana biraz ufak geldi ama kim ne derse desin benim hoşuma gitti motor hakkında daha bilgim yok yazarsanız sevinirim özelliklerinedir nasıl bakacaz bu konuda acemiyim yardımlarınız
    sailor

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ umutpoy
    Sanırım sevpa'da kayış fiyatı için 40 YTL demiştin bir ara yanlışmı hatırlıyorum ? Bu durumda Gedizler geçirme politikasına herzamanki gibi devam heralde. Saol umutçum
    Dikkatli kullan umut aman diim kaza maza. Yeterince üzüldük bu aralar zaten.
    birde ben kabul ediyorum. oytun'un kurtarıcı melek olarak seçilmesine + 1

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @metin gönülon
    hayırlı olsun güle güle kullan bizimle paylaştığın için teşekkürler ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin......

@darkform
    nasıl oluyorda kıçı kırık kayış 40 lira oluyor anlamıyorum etse etse 10 lira eder maliyeti nedirki ustalarda sanki çok bi ....... yapıyormuş gibi 50 60 lira para alıyor ben diyorumki bu paraları vericeğimize klübe alet edevatmı alsak
    ]

sailor

saolun arkadaşlar teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için kazasız günler
    sailor

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ metin gönülol
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

@ thebarbarian
    Abicim en azından kayıştır. hani sökmesi takması baya bi dert. 60 yine fazla olabilir ama bi yere kadar anlarım. Yağ + Buji değişimine 60 ytl para istiyo terbiyesiz adamlar buna ne demeli...

ii gunner.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @darkform
    bizim eliimizi kolumuzu baağlayan garanti olayı garanti hakkımız kaybolmasa kendimizde yapabilirdik zaten biz türk milletini bu pezevenkler her zaman mağdur etmiştir birilerinede muhtaç bırakmıştır......
    ]

Motosikleti
    @darkform, Thebarbarian
    sevpa da kayış 40 ytl gedizlerde 55-75 arası bağlarbasındaki imondial bayisinde 75 ytl fikirtepe deki bir motor ustası 50 ytl dedi fiyatlar böyle
    Birde mondialın sitesinde tavsiye edilen saat ücreti 15 ytl+kdv!! mondiala mail attım fakat cevap gelmedi
    şöyle bir hesap yaparsak
    40-15=25 ytl kayış fiyatı çıkıyor(sevpa)
    55-15=40 ytl buda gedizlerdeki kayış fiyatı!!! Ya bunlar saat ücretini bize geçiyor yada kayış fiyatını... Sonuçta lastik parçasına 40 ytl vermek çok anlamsız adam taş çatlasın 15 dk uğraşcak ve bir saat parası alacak bu konuya el atmak lazım biraz daha fiyat araştırayım da ona göre hareket ederiz
    Oytun bey abicim sen gel ben yapayım bakımlarını zaten hiçbir şey garantiye girmiyor şu garanti dışı bu garanti dışı diolar masrafın 10 ytl yağ( iki kullanımlık) 10 da buji desek 20 ytl olur

Motosikleti
    @umutpoy
    oraya vericeğime kardeşime harçlık veririm ))))))))))))))))
    ]

Motosikleti
    SYM - Wolf 125 Classic
    @ thebarbarian
    katılıyorum kardeşim...

@ umutpoy
    umutum benim be yürü be. Araştırmacı ZeN'ci diye buna derim.
    SYM Wolf 125 Classic

Motosikleti
    @all
    hepinize ii geceler tatlı rüyalar diliyorum
    ]

Motosikleti
    @ii geceler

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Selamlar herkese ,

Ulen 1 gün bakamadık sayfaya neler dönmüş kardeşim. Derwish ve mülteci kardeşlerim Geçmiş olsun. Derwiscim inşallah itirazın kabul olur ama devlet zihniyeti , önce parayı ver soona itiraz et. İlk olayı okuduğumda herhalde ilerdeki mesajlarda derwish polise uçan kafayı nası kodu, ötekini nası denize attı falan gibi devam eder diyodum ama sakin durmuşsun sakin olmak lazım tabii.
    Bülent Sarı ; piriim helal olsun sana büyük insan sırf o sahneyi görmek bile tüm dertlere yeterdi herhalde. haa bide abicim geçmiş olsun. Sende bişey olmaması sevindirdi beni.
    Aslında bugun sabah sayfaya baksaymışım keşke benim işim yoktu gelirdim motorları almaya ama aksilik işte evde değildim dışardanda bağlanmadım. Kusura bakmayın arkadaşlar. Neyseki Oytun'un halletmiş helal barbarian (adı barbar kendi melek )
    Chat olayına karşıyım arkadaşlar . O zaman sürekli chatta yazışılacağından bu forum gümbürtüye gider sööliim ben size. zaten chatleşiyo gibiyiz burdada baksanıza 118 sayfa olmuş (Maşşallah). Ayrıca bu sayfalarda yazdığımız pek çok şey kitap gibi duruyo arayıp bulup okuyoz dimi ama.
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler