gecmıss olsun yaa :( aksılıkler hep ust uste gelmıo yaa :(
gecmıss olsun yaa :( aksılıkler hep ust uste gelmıo yaa :(
@ bulent sari
haydaaaaaaaaaaaaa... amma kısmetsizmişiz dün be birader. Bi kazamız eksikti oda olmuş meyersem.. Bülentçim geçmiş olsun çok.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
@bulent
Geçmiş olsun Derwish baya bozuldu galiba hakketen ortada yok , motor peşinde herhalt...
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@bulentsarı
bülent geçmiş olsun çok üzücü........
@all
derwish ve mülteci ile az önce görüştüm şu an savcılıktalar muhtemelen a2 ehliyetli olarak ben gidiceğim yanlarına ama bir eksiğimiz var 2 motor olduğu için 1 kişi daha lazım :(((((((((((((((
evet 70 kisilik klüpten bir kisi daha cikmiyormu yardimci olucak
]
kaza yapanlara, motoru bağlananlara, dün üzücü birgün yaşayanlara herkese çok geçmiş olsun :(
ikitekerli günler diler..
kesinlikle gelirdim ancak az sonra müşteri ziyaretlerine çıkıyorum. Mimkin diil gelemem ve gelemediğim için kendimide yiyorum. Yanlız bırakmayın arkadaşlar derwish'le by_multeci'yi. Haydi müsait olan arkadaşlarımızdan barbarian'a bir kişi destekkkk
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
abi işi bırakıp gelırım arkadaşlardan onemlımı yalnız bi sorun var ehliyetim yok bi problem olurmu acaba?
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
onemlı olan su anda ehlıett saten sazanlık yapmadım umarım :D
haklısınız galiba napalım elimizden gelen bu bari moral verelim
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
hepinize teşekkürler arkadaşlar
bu ehliyeti olan kişiyi bulmak için telefon açmak lazım anlaşılan bi kaç kişiye
siyahus falan uygun mudur acaba
bu arada oytun kardeşimize bütün çabalarından dolayı teşekkür etmeyi borç biliyorum gerçekten çok özverili ve fedakar bir arkadaşımız gerçekten...
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@talla&eliff
puhahahpuhahah sana ayrı sana ayrı gülüyorum zuhahahehuehu
@all
arkadaşlar az önce bağlanan motorları aldık hepimize hayırlı olsun cezasıda cabası tabii:(((((
]
bu arada şu ehliyet işini ne kadar sürndürüyo olsalarda artık çözmemiz lazım (kendime de diyorum tabi işten güçten vakit bulamadık ama böle de olmayacak)
@the barbarian
kendi motorumu geri almış kadar sevindim motorları aldığınıza tekrar teşekkürler duyarlılığına abicim
SIYAH DAMALI
UZJ 63
gozunuz aydın arkadaslar
evet arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teker teker teşekkür ediyorum ettikden sonra da sunu diyorum meraklanmayın derwish de iyi durumda
ve Oytun'a çok çok çok teşekkür etsem bile az gelir valla ağolsun olmasa babalara gelmiştik diğer numarasına yazan arkdaşa çok çok teşekkür ediyorum ensonki mesajımı yazdıktan sonra nete giremediğim için nosunu alamadım bülent abi sanda büyük geçmiş olsun bu arada sende hasar yokmuş bu gayet iyi bir haber gezimiz baya bi renkli oldu sanırım ama hani derlerye falan filan şemsiye açılmaz diye aynen öle oldu 15 gün içerisinde 450 YiTeLe devlete borcumuz var 15 günü geçerse 600 YiTeLe olacak umarım derwisin itiraz dilekcesini kabul ederler
Chat olayına gelince ben akşamları yazarım kodu ama dediğim gibi asp.net olacak kodlar birde girenin bir önceki muhabbeti yakalaması için günlük kayıt tutmamız gerekir diye düşünüyorum bunun detaylarınıda görüşelim arkadaşlar yai nasıl bir chat istiyoruz sitemizde
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
@bulentsarı
rica ederim , bu arada 14 ekimde ehliyet sınavı var istersen sana bir kurs ayarlıyalım sadece istedikleri evrakları götürüyorsun birde sınav günü sınava gidersin
@by multeci
rica ederim görevimiz........
bir önceki kayıtları kontrol etmeye gerek yokki bağlan kim varsa chat yap hadi forum olsa neyse sayfaları kontrol edersin ama canlı chat olucaksa gerek yok derim ben......
]
abi 14 ekim için sınav parasını yatırma tarihi geçmedimi yoksa benmi yanlış tarih aldım kurstan
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
yaa eger sımdı yazılıp 14 de sınawa gırılıyosa bnıde benıde bnde almak ıstıorum ehlıyet ..
@†hebarbarian
dostum önerin için saol yanlız bu zamana kadar da bu ise başvurmama engel, sallamama sepep olan bi sorunum var ona tekrar bi bakmam lazım. Benim diplomam ankara'da ve en son telefon ettiğimde ankaradan bizat gidip almam gerektiğini söylemişlerdi. (hangi devirde yaşıyorsak - inanmadım ama peşine de düşmedim.Devlet işi bu öyle de olabilir. Bilmiyorum yani) bunu arastıracam ama artık. Tekrar bir telefon edip ayrıntısıyla ya da başka oluru olup olmadığıyla bakacam.
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@bulentsarı
ankarada tanıdık yokmu vekalet ile gidip alabilr..
walla sınav harcı yatırma tarihi geçtimi geçmedimi bilmiyorum
]
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)