Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Eylül 2006, 20:56
@darkform
kayışa bakarım ustayada danışırım
@tanımsız
uzun yolda motorlar problem çıkarabiliyor bu pazar grupla konuşurum ağvaya gelirsek çadır ve uyku tulumuyla gelir iki gün kamp yaparız ama sen gelmek istersen bu pazar gezimiz var kilyos tarafına beklerim ayrıntıları www.zenscooclub.com dan öğrenebilirsin
Reklamlar
-
29 Eylül 2006, 21:48
Geziye gelemiyorum ama saat 12:30 a kadar katılabilirim
kayış
sökmek çok zor bir topik açtım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22386
görüldüğü gibi çok zahmetli ve özel aletler istiyor
@kadıköyde çarşıdaki meçhul ZENCİ
bu akşam kadiköy çarşıda geziyorum yemek yiyorum motorda yol kenarında döünüşte bir baktım iki adet bizim stickeri gördüm selenin üzerindeki kuşağa sıkıştırılmış vaziyette okadar mutlu oldum ki anlatamam kimse onları bırakan çok teşekkürler neredeyse ağlayacaktım O derece mutlu oldum yani çok saolsun
-
29 Eylül 2006, 21:51
darkform adlı üyeden alıntı
gökhan tekrar selamlar,
10-15 sayfa kadar önce ve daha öncesinde de dönem dönem bu konu hakkında baya bir detay yazılmıştı diye hatırlıyorum. Sayfanın hemen üzerindeki "arama" linkini kullanarak ve basit bir aramayla o yazılan bilgilere de rahatça ulaşabilirsin.
Sevgiler.
sağol kardeşte arayıpta bulamadığım için yazdım zaten..
bir şeyi aramadan sormadım...
zaten bir sen yakıt hakkında mesaj yazdın..
br de BÜLENT SARİ yazdı...
onun için çok sağol..
neyse CEVAP YAZANLARA TEŞKKÜR EDİYORUM..
-
29 Eylül 2006, 22:01
@ umutpoy
2 adet sticker'ın sele kuşağına sıkıştırılması tamda bir Siyahus hareketi diyorum (tahmin)
Kayış mevzusu için teşekkürler umutçum.
ii gunner.
-
30 Eylül 2006, 00:24
@kyox
dostum sen rahat ol artık adım kaza ile anılmayacak
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
30 Eylül 2006, 01:26
@ umutpoy
2 adet sticker'ın sele kuşağına sıkıştırılması tamda bir Siyahus hareketi diyorum
(tahmin)
Kayış mevzusu için teşekkürler umutçum.
ii gunner.
ehehehe nası tahmin ettin yaw , o kadıköy çarşıdaki siyah ZeN'e ben bıraktım stickerı koltuk kemerine sıkıştırdım ayrıca carefourda yine 2 ZeN ede aynısını yaptım bide dün akşam bi tanesini ataşehire giderken yolun ortasında durdurup verdim eylemlerim sürecek ayrıca bi arkadaşa 20 tane falan verdim beyazıtta gördüklerine verecek. Ama bendekiler eski stickerlar tabiki yapıştırılmaz yani. neyse yenilerini gelenlere artık.
Gökhan , 100 km 9-10 arası yakıyo cevap vermiş olalım yoksa 2 gün fırça yiycez.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
30 Eylül 2006, 01:51
ne güzel keşke bizde de böyle imkanlar olsa... Adamlar motorun en ufak vidasına kadar satıyorlar. her tip scooter için yedekler:
http://www.scooterworks.com
ii gunner.
-
30 Eylül 2006, 01:58
@siyahus
abi çok saol ya keşke bende üzerinde olsaydım motorun tanışırdık böylece
-
30 Eylül 2006, 03:12
@siyahus
bende beşiktaş da çay bahçesinin önünde duran gri zen in selesine iki tane sıkıştırdım
-
30 Eylül 2006, 03:45
gezi için pazar zor gibi görünsede şansımı deniycem ama c.tesiler herzaman neyse yaw bende c.tesi incirli civarındaki arkadaslarla buluşurum ufak bi gezi yaparız gelebilecek arkadaslar varmı???
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
-
30 Eylül 2006, 13:40
heyy nerde yaa zncıler
-
30 Eylül 2006, 14:57
@elıff
burdayız....)))))))))))))))))))))
-
30 Eylül 2006, 16:28
@Darkform
aga cumartesi olsa diyen 3. sahista motostayle oldu bi yoklama yapsak cmartesi gezilerine kaç kişi gelebilir diye
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
-
30 Eylül 2006, 16:37
@ kyox
yapalım abi. Hazırliim bi oylama.
@ siyahus
Demin bi arkadaşım aradı hasan. Siyahus diye bi eleman geldi bana 2 tane sticker verdi dedi ))) Olm heryerdesin lan haueuheu. Yollarda dikkat, her an siyahus'a enselenebilirsiniz. Bi ara derwish'ide yolda enselemiş arabayla adam heryerde
ii gunner.
-
30 Eylül 2006, 22:15
@ kyox
yapalım abi. Hazırliim bi oylama.
@ siyahus
Demin bi arkadaşım aradı hasan. Siyahus diye bi eleman geldi bana 2 tane sticker verdi dedi
))) Olm heryerdesin lan haueuheu. Yollarda dikkat, her an siyahus'a enselenebilirsiniz. Bi ara derwish'ide yolda enselemiş arabayla adam heryerde
ii gunner.
Eheuheu herhalde ataşehir girişinde durdurduğum eleman olsa gerek. Bu arada arkadaşımda sirkeci civarında 3 tane ZeN e bırakmış . Yaşasın yayılmacı politika.
Umutpoy ; valla baktım şööle bi çevreye biri motorumla kim oynuyo diyip gelirmi diye ama olmadı tanısırız inşallah en kısa zamanda.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
30 Eylül 2006, 23:01
@all
yarın hava yağmurlu son hava durumu ne olur bilmiyorum duruma göre boğaz tarafında kapalı mekanda da takılabiliriz
-
30 Eylül 2006, 23:09
yarın hava guzel diyo yav nerden çıkardın yagmuru
bide bieşy diycem arkadaşlar foruma ayrı bi zenscooclub diye topic açsak sonuçta clube asya ve dier markaların aynı model motorlarıda katılabiliyo boylece daha çok insana ulaşmış olmazmıyız benim asyam olsa ben bu topige bakmazdım mesela hem muhabbetimizi o topicte yaparız burdada sadece motorlarla ilgili teknik bilgiler olur
-
01 Ekim 2006, 01:47
@buraxxxxx
motosiklet.net de dost sitelerin haricinde reklam yapmak yasak bildiğim kadarıyla..........hava durumuna baktım akşam kapalı diyordu inşallah yağmaz)))))))))))
-
01 Ekim 2006, 02:59
meteoroloji genel müdürlüğü yağmurlu diyor ancak wunderground.com hafif bulutlu ve yağmur yok diyor. Genelde wunderground.com'un tahminleri tutuyor. Ancak Derwish'in de dediği gibi ikamet alanımız deniz'e çok yakın olduğu için istanbul içi kısa süreli yerel yağmurlara yakalanabiliriz. Ona da amenna diicez
oytun'un dediği gibi yarın herşey şekillenir.
8 ZeyTiN etmişiz... Haydi yarın görüşürüz
ii gunner.
-
01 Ekim 2006, 03:22
@darkform
8 zeytin bir honda shadow ehuehuehuehueeh bulent sarı ile 9 zen
@all
arkadaşlar ben birazdan çıkıyorum dolmabahçde görüşürüz
GEZİ SONRASI
grup adına her türlü hava şartlarına rağmen geziye katıldıkları için teşekkür ediyorum...
bugün taatsız olaylarla karşılaştık derviş ve mülteci nin polise yakalanmalarına üzüldük bide yağmur tepemize indi :(((((((((iinşallah bir an önce az masrafla motorlarını alırlar herşeye rağmen sizinle olmak güzel arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum...............bir dahaki gezide görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler