@darkform
Katkıdan çok görevimiz sayılır. diğer arkadaşlarada pamuk eller cebe diyorum..
@Rglad
Abi tekerler kaça değişti bende kıllanıyorum tekerlerimden.
Herekeze iyi günler
@darkform
Katkıdan çok görevimiz sayılır. diğer arkadaşlarada pamuk eller cebe diyorum..
@Rglad
Abi tekerler kaça değişti bende kıllanıyorum tekerlerimden.
Herekeze iyi günler
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@darkform
baba artçı kızlar sesten rahatsız oluyor diye eksozu düzelttim deliği kaynakla kapattım))))))))))))))))))))))
]
Aleykümselam , Ahmet Abicim nerdesin sen yav ne merak ettik kardeşim. Bide tırstık acaba bişeymi oldu adama diye. Neyse hoşgeldin tekrar.
@Derwish , hey dude , Lost , bitmez çile , 6 sezon olacakmış izlemezler kardeşim, öğrendinmi sendekiler kaçıncı sezona kadarmış . 3. sezon 4.ekimde saat 04:00 falan gibi amerikada abc' de başlıyo 5 ekimde izlicez haberin ola.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
GEZİ
Sevgili ZeN'ciler (sorry Siyahus )
Yoğun istek ve hava tahminlerinin ani değişimi üzerine 01 EKİM 2006, PAZAR gününe KİLYOS gezisi planlanmıştır.
Detaylar gün içersinde web sitemiz ve burada forumumuzda.
Saygılar, sevgiler
ZeN ScooClub
SYM Wolf 125 Classic
Ne zaman planlandı yaw ? maşşallah
@darkform
sevpa da 40 ytl imiş kayış değişimn ücreti
ya süpersin darkform
bende bunu arıyodum bnm yoktu:(
el kitabından bahsediyorum çok mutluyum
ikitekerli günler diler..
@kill_nill
ALLAH daha mutlu etsin)))))))))))))))))))))
]
Pazar! kilyos! hadi bakalım... Güzel macera da olabilir. Ben varım.
bu kez şu yüzünü göremediğimiz üyeleride bekliyoruz
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@all
alın size on numara organizasyon
]
Benim şahsi fikrim;
Kilyos çok uzak havalar da sertleşmeye başladı. Bence daha yakın biyerlerseçseydik daha iyi olurdu. Ben muhtemelen katılamıycam.
Şimdiden keyifli bir pazar diliyorum
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@ latifpolat
latifcim, gezi programını (şu an hazırlıyorum) esnek yapıyoruz bu kez. Grubun isteği doğrultusunda güzergahları kısaltabiliriz, hele bir buluşalımda... Lütfen gel, bizzat ben seninle vakit geçirmek istiyorum. Hem bana kahve borcun var, onuda aradan çıkarmış olursun
@ siyahus
Bugün oytunla hava durumunu kontrol ederken birçok sitede ani tahmin değişiklikleri yapılarak Pazar Gününü; yağışsız, hafif bulutlu göstermeleri ve arkadaşlarında gezi istemeleri üzerine bizde dedikki hadi yapalım o zaman. Kötümü ettik ? :D
Sevgiler,
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
öle gelmemezlik olmaz ortak birşeyler yapılır )))))))))))))))
]
evet hacılar fire vermeyelim bu sefer mümkün mertebe
@all
4. zenscooclub gezisi güzergahı kilyos olarak belirlenmiştir isteyen yiyecek ve içeceğini yanıda getirebilir belki ufak bir piknik yaparız ))))))geziye gelicekler kayıtlarını yaptırabilirler gezi ile ilgili dökümanı admin barış siteye eklemiştir.gezi ile ilgili dökümanı bilgisayarınıza indirebilirsiniz www.zenscooclub.com
]
Arkadaşlar eşim hasta olduğu için katılamayabiliriz. Katılamazsak size iyi eğlenceler diliyorum.Bu arda bugun Efecan'ın sayfasından şarkılarını indirdim. Bi ara bize bi gitar çalarsın artık darkformda müzisyen tam olur abicim siz söylersiniz biz eğleniriz
@Darkform iyi olmuş tabi abicim. Sadece şak diye çıkınca şaşırdım biraz şimdiye kadar bütün kararları bi haftada veriyoduk bir günde olunca değişik oldu. İlerleme var yani
@red
madem takip ediyorsun insan iki çift laf eder )))))))))hoşgeldin sende bizdensin
]
kılyos mantıklı eskı asyacı ben ve yenı asyacı kız arkım belkı gelebılırız ama kayıs ısı korkutuyor benı..
cunku ses gelıo hafıften asagıdan..paket lastıgımı takıolar anlamıorumkı
bu arada bısı geldı aklıma
hında shadow un kayısı bızımkılere olurmu acaba?
olursa bı honda servısınden topluca ıstetırsek gelır belkı
daha dayanıklı olur?
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
ya cok gusel sızın gesınıse katılıp hepınızle tanısmak cok ıstıorum ama daa motoru alamadım acrıca motor almasada burdan oraa gelmem baya sor olur heralde anadolu yakasında oturuorm :(
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)