Mondial 125 ZN Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Eylül 2006, 12:57
Forumdan Uzaklaştırıldı
Söylediklerim sizlere nasıl bu kadar batıyor inanın anlamıyorum benden önce yeteri kadar kişi aynı saçmalığı yazmış başın sağolsun vs vs vs hepinizin gözünden kaçan başka bişiyi de ben güncelleyim dedim hepimiz hergün arkasında birilerini taşıyoruz hepimiz geziyoruz bize şans mı yardım ediyor hiç sanmıyorum..
satılık olan motora verdiğim fiyatta da hiç bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum üzerime vazife olmasada hayal dünyasında gibi yaşayan sizlerin gözünüzden kaçan şeyleri belki söylediğim için bu kadar rahatsız oluyorsunuzdur..
fakat itiraf edeyim şimdiye kadar aldığım en kibar tepkiler sizden geliyor istanbulda yaşasaydım güzel eğlenirdik..
Reklamlar
-
26 Eylül 2006, 13:08
darkform adlı üyeden alıntı
Selamlar,
Mondial'de bu sezon için sadece 3 renk var: Siyah, Kırmızı ve Metalik Gri.
Asya Motor'da pek çok renk seçeneği mevcut. Bunlara Pembe'de dahil. Harika renkler ve renk tonları var Asya'da.
Pembesini bizzat ve her gün Damla Otomotiv'in showroom'unda görüyorum:
DAMLA OTOMOTIV
Kayışdağı cad. Eğitim Mah. No:111/1 34742 Ziverbey / Kadıköy-İstanbul
Telefon: (216)3473738 (216)3481432 (533)6265586
Sanırım Mirage'da da Pembesi vardı:
www.miragecycles.com/
ama bu pek satılan bir marka değil. Yollarda bir kez dahi görmedim. Genelde satılanlar Mondial ve Asya.
Sevgiler.
Bilgiler için teşekkür ederim.
Kız arkadaşımın hoşuna gitti baya.Pembesinden almayı düşünüyor da.
Honda today in pembesiyle çinli pembeler arasında kaldık
-
26 Eylül 2006, 13:12
FutureShock adlı üyeden alıntı
Bunun pembesi var mı arkadaşlar ?
Mondialde , siyah ,kırmızı,gri renkleri var asyada sarı ,pembe , koyu mavi renkleride var, jinlun ve mirage da , acıkmavi ,açık yeşil renkleride var. Her markada farklı renkler var. Ayrıca pembesini yolda gördüm hoş duruyo.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
-
26 Eylül 2006, 13:30
Dharma adlı üyeden alıntı
Söylediklerim sizlere nasıl bu kadar batıyor inanın anlamıyorum benden önce yeteri kadar kişi aynı saçmalığı yazmış başın sağolsun vs vs vs hepinizin gözünden kaçan başka bişiyi de ben güncelleyim dedim hepimiz hergün arkasında birilerini taşıyoruz hepimiz geziyoruz bize şans mı yardım ediyor hiç sanmıyorum..
satılık olan motora verdiğim fiyatta da hiç bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum üzerime vazife olmasada hayal dünyasında gibi yaşayan sizlerin gözünüzden kaçan şeyleri belki söylediğim için bu kadar rahatsız oluyorsunuzdur..
fakat itiraf edeyim şimdiye kadar aldığım en kibar tepkiler sizden geliyor istanbulda yaşasaydım güzel eğlenirdik..
başın sağolsun demek saçmalıkmı oluyor.bu nasıl bir zihniyet.dağdanmı indin tipin öle gösteriyo zaten.
senin bi yakının ölünce biz gebersin ii olmuş mu demeliyiz.3 günlük motorcusnuz bi tarafınız kalkıyo.yarın birgün başına gelirse anlarsın.
motora verdiğin fiyat terbiyesizlikten başka bişey değil.3/1 fiyatını veriyosun.
lütfen bu foruma bu şekil yazılar yazıp kirletme git nerde istiyosan orda yaz.
yazılarım için diğer arkadaşlardan özür diliyorum..ama bu herif böle konuşmaktan anlıyor.
-
26 Eylül 2006, 14:02
@ dharma
dharma... bir baş sağlığına ve bir baba'nın ölüm vaka'sına saçmalık diyebiliyorsun. işte bu yüzden sana kızıyoruz. İşte bu bakış açından dolayı 105 sayfadır tepkilerimizi alıyor ve gerçekten hak ediyorsun. Bu mantaliteyi değiştirmelisin. hayata bu şekilde bakmaya devam edersen, değil başkalarını mutlu etmek, sen kendin ölene dek mutlu bir yaşam'ı elde edemezsin inan bana... 30 senelik hayat deneyimim bana bunu öğretti. Bunu seninle kardeşçe ve tüm samimiyetimle paylaşmak istedim.
Umarım bu yazdıklarımı da saçmalık olarak değerlendirmez ve biraz anlamaya gayret gösterirsin. Bir daha da; Bu foruma ne yazarsan yaz, bana veya arkadaşlarıma istediğin terbiyesizliği yap, yinede sana ölene dek yanıt yazmayacağım.
Senin için daha olumlu, daha sıcak ve daha samimi bir bakış açısı ve bir yaşam diliyorum.
Sevgiler.
-
26 Eylül 2006, 14:11
darkform adlı üyeden alıntı
Bir daha da; Bu foruma ne yazarsan yaz, bana veya arkadaşlarıma istediğin terbiyesizliği yap, yinede sana ölene dek yanıt yazmayacağım.
Hah tamda bunu dicektim benden cok yasa Barış. Cevap vermeyelim belki yokuz zanneder gider
-
26 Eylül 2006, 14:31
dharma'nın iyi niyetinden emin değilim, tartışırım. Ama şuna eminimki duygularını ifade ederken yanlış kelimeler seçiyor. Öyle düşünmese bile azından çıkıveriyor sanırım. Siyahus'la hem-fikirim. Dayanamıyoruz, tepki veriyoruz ANCAK, bu tip mesajlara yanıt yazmayalım - olumlu yada olumsuz. Çünkü olumlu yada olumsuz ne yazarsak yazalım cevap hakkı doğuruyor ve konu uzuyor. Dolayısıyla buda bu konudaki son mesaj olsun. Daha fazla kirletmeyelim forum'u. Admininiz olarak rica ediyorum (öncelikle kendimden)
ii gunner.
-
26 Eylül 2006, 14:43
önceden sorulduysa yada cevap verıldıyse özür dilerim..ama kayıs sorunu yasayan varmı aranızda?asyası var bende daha once yazmıstım(daha dogrusu kız arkımda) 3800km ye geldı kayıs kopup yolda kalmasını ıstemıorum..sızınkının kayısı dha dayanıklıysa kopma yasanmadıysa ondan almayı planlıorum
bıde sanırım derwishin motorunda extra aydınlatma var nerde yaptırdın ne kadara patladı?bızım ufaklıgın aydınlatması dusuk bıraz..ilk göz ağrım benım super bı motor ya
ufak tefek sorun cıkarıo ama aldıgım hıc bı gun bıle pısman olmadım..tek sorun servıse gıttıgınde motorun hep daha kotu olarak gerı gelmesı(bakımları ıcın)
cok ozur dılerım gormemısım BASIN SAOLSUN..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
26 Eylül 2006, 14:47
@ praetorian
Geçenlerde gezide bir arkadaşımızın kayış gitti. Ama motoru kaç kilometrede bilmiyorum. Servislere sorarsan daha uzun ömürlü diyorlar fakat kimle konuştuysam "4000'de kayışı değiştirin, aman !" diyor.
Mondial'ciler Asya'ların, Asya'cılar da Mondial'lerin kayışlarını merak ediyor. Sanırım hangisinin daha uzun ömürlü olduğunu zaman gösterecek
Forumdaki arkadaşlar ortalama olarak 1000-5000 arasında ve kayış sorunu yaşayan, bahsettiğim 1 kişi haricinde, yok sanıyorum ?
ii gunner.
-
26 Eylül 2006, 14:58
Epeydir forumdaki mesajlara bakamıyordum ama son birkaç günde olan gelişmeler hakikaten beni çok sarstı. Öncelikle byblade (hakan'a) baş sağlığı diliyorum. Kazanın nasıl olduğunu anlattığı mesajını çok iyi hatırlıyorum ve o zaman babası için ne kadar endişe duyduğunu ve onu tekrar iyi görebilmek için herşeyini verebileceğini hissetmiştim. Ne yazik ki, hiç istenmeyen olmuş ve hakan en yakınını kaybetmiş. Bunun ne anlama geldiğini sadece bunu yaşayanlar ve arkadaşının derin üzüntüsüne şahit olanlar bilir.
Bu motoru aldığımdan beri benim de yakın çevremden, yaptığım işin tehlikeli olduğuna dair mesajlar geliyor ama "severmiyim acaba?" diye başladığım bu hobinin ve beni tanıştırdığı bu güzel kulübün bağımlısı oldum. Birçok arabam oldu ama daha önce hiçbiri için herhangi bir foruma mesaj yazdığımı hatırlamıyorum. Motorcu olmak veya onunla farklı bir şeyler paylaşmak bir ayrıcalık gibi geliyor. Bu nedenle üzülüyorum Hakan'a... Sanırım o da büyük bir sevinç içinde almıştı motorunu ve o hatırlamak bile istemediği gün babasını arkasına... Bu nedenle foruma mesaj yazan bazı arkadaşların belirttiği gibi "bu da ders olsun" tarzındaki yaklaşımları acımasız buluyorum. Hepimiz insanız ve en sevdiklerimizi kaybettiğimizde acımızın anlaşılmasını bekliyoruz. Bu nedenle darkform ve dervish'in ölçülü ve yerinde tepkilerini alkışlıyorum.
Bu arada benim gibi gruba yeni katılan by_mülteci'ye hoşgeldin diyorum.
Not: Soramadan geçemeyeceğim, acaba stickerlerden biz Ankara'daki üyelere de düşer mi?
Son olarak bu yıl Oscar'a aday Türk filmi "Dondurmam Gaymak"ın afişini de hoş bir süpriz olarak sunuyorum.
http://www.ntvmsnbc.com/news/386041.asp
Urban
-
26 Eylül 2006, 15:00
@ praetorian
aydınlatma için özel bir yer yok. araba parçası satan yerlerden motora uyacağını düşündüğüm bir çift sis farı alıp en yakın oto elektrikçisinde soluğu aldım ,hemen hallettiler. yaklaşık 30-35 ytl tutmuştu benimkiler. yalnız bizde akü problem çıkarıyor. akü kaldırmıyor ya da şarj dinamosu yetersiz geliyor.
-
26 Eylül 2006, 15:07
@ urban
selamlar urban. zaten sen banka hesabımıza katkıda bulunmuşsun, teşekkürker. Stickerların tarafına kargolanmak üzere Adres bilgilerini rica ediyorum.
Sevgiler & ii gunner.
-
26 Eylül 2006, 15:11
metal olsaydı düştğünde oran buran yırtılırdı sanki metal daha az hasar açacak yapmayın yaw
-
26 Eylül 2006, 15:17
@ darkform
parasal katkı hiç mühim değil, esasen bu işle bizzat uğraşanların katkısını kutlamak gerek. Bu arada ZenScooClub sitesini de çok beğendiğimi söylemeliyim.
adrese gelince: mithatpaşa cd. 71/7 kızılay-ankara
Urban
-
26 Eylül 2006, 15:45
BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
metal olsaydı düştğünde oran buran yırtılırdı sanki metal daha az hasar açacak yapmayın yaw
Metal olmasının bencede bir yararı yok sadece göstergeler sinyaller falan metal olsa daha iyi olur . Olur olmasınada bu konuya nerden geldik onu kaçırdım ben
Kayış konusuna gelince , bi arkadaşımın mondial 125 ZN sinin kayışı 5000 küsürde koptu. Efecanında sanırım 4000 civarı bişeydi koptuğunda. Yani en geç 4000 de değiştirmek iyi olur diye düşünüyom.
@darkform bence yeni selefonlu stickerlardan göndermek daha iyi olur tabii bi daha Bülentle buluşup onları almak lazım. Bu arada Bülent abicim süper adamsın yaw.
-
26 Eylül 2006, 15:49
@ Urban
hosbulduk arkadas madem yenisin bide benden sana hosgeldin
arkadaslar parasal konuda bende katkida bulunmak isterim ama baka falan hep bu islerden nefret etmisimdir o yuzden parasal destegi ben elden vermek isterim onun icin kime ne zaman nerde verebilirim eger pazar gunu olursa iyi olur malum calisan insalariz herkese iyi gunler kolay gelsin
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
26 Eylül 2006, 15:51
hmm ozaman mondınınde asyanıında kayısı aynı
peki bır soru daha
bu kayıs kolay degısıtrılebılır bısımı
yoksa ılla servıse gıdıp motoru bozdurmakmı gerekıo(super olan frenlerım ayarlandı tutmuolardı en son:( )
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
26 Eylül 2006, 16:14
-
26 Eylül 2006, 16:27
@ darkform
o zaman bu pazar bisiler yapalim dimi hem havalar iyice kotulesmeden
insallah son olmaz ama havalar kotu olmadan bi son gorusme yapalim derim ben tabii sizler bilirsiniz hem stickerlari yapistiririz motorlara topluca
birde su metal mevzusunda gercekten metal olmadigi cok iyi metal olsa en ufak bi kazada bi dunya is acardi basimiza yok orasi iceri girdi yok burasi disarda hem darkform unda dediği gibi paslanma derdi de olmaz bencede böle daha iyi traktörüm
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
-
26 Eylül 2006, 16:46
arkadaslar selam
@all
aynen pazara bulusalım cumarteside olur bana... Belki uzun takılamasamda stickerleri veririm. İyi oldu bolca stickerimiz oldu fakat diyorum ki matbacı keske yeniden haber verseydi de şekline şemaline de müdehale etseydik hazır yeniden basılırken yuvarlağnı yapsaydık sevimin dediği gibi ya da yatayını... neyse daha sonra artık.
@oytun
ben oraya bırakacam abi bu aksam sen alırsın bi ara.. gerçi görüşseydik bu vesileyle o da iyiydi ama artık neyse
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler