Hakan arkadaşım.
Acı kaybınızı, büyük üzüntü ile yürekten paylaşıyorum. Allah babanıza rahmet sizlerede sabır versin.
A.Kerim
Hakan arkadaşım.
Acı kaybınızı, büyük üzüntü ile yürekten paylaşıyorum. Allah babanıza rahmet sizlerede sabır versin.
A.Kerim
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@byblade
arkadaşım başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin ALLAH sizlere ve diğer yakınlarına sabır versin her zaman yanındayız unutma her zaman arkadaşız ....
]
hakancım;
başın sağolsun Allah size sabır "o" na rahmet eylesin... Şu an ne durumda olduğunu okadar iyi biliyor ve anlıyorum ki aklıma 7 yıl öncesi geldi.....11 yaşında kaybettim babamı kanserden okullar yeni tatil omuştu küçük bir çocuğun hayata dair hiçbir beklentisi kalmamıştı ama yaşam devam ediyor sakın unutma zaman kesinlikle acını dindirmeyecek fakat onunla yaşmayı öğretecek sana
gerçkten yanındayız her zaman ihtiyacın olduğunda haber vermen yeterli kendine çok iyi bak unutma geride kalanların sana ihtiyaçları var
Hakan kardeşim Başımız saolsun.ALLAH babana rahmet sizlere sabır versin.Herşeye rağmen hayat devam ediyo.her zaman yanındayız unutma.
Can YERLİ
06 YC 502
Hakan , Allah Babana rahmet eylesin sizlerede sabır versin , çok üzüldük eşim ve ben . Herhangi bir seye ihtiyacın olursa elimizden geleni yaparız.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
Hakan Allah Babana Rahmet Eylesin Sizlerede Sabır Diliyorum.
[url]http://img154.imageshack.us/slideshow/player.php?id=img154/7716/1158059139u9q.smil[/url]
Hakancım,
Başınız saolsun. Keşke elimizden birşeyler gelebilse. Allah rahmet eylesin. Sana, tüm ailene ve yakınlarına sabırlar diliyorum.
Sevgilerimle.
SYM Wolf 125 Classic
@darkform
barış yarın ile ilgili mesajımı okuyabildinmi ben efecan ın cenazesinden dolayı gelemiyeceğim
]
Hakan başın sağolsun kardeşim allah babana rahmet sana ve ailene sabır versin.
@byblade
başın sağolsun allah babana rahmet sana ve ailene sabır versin
Ümit ÇAĞDAŞ ( MCSD ) .NET CODER
[img]http://umitcagdas.com/img/visual.gif[/img]
[img]http://img.userbars.pl/51/10164.jpg[/img]
hakan kardeşim; başınız saolsun ve allah sabır versin.HEP YANINDAYIZ SEN HEP BİR "ZEN" Cİ OLARAK KALACAKSIN ZEYTİNİN OLMASA BİLE...
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
@darkform &siyahus
nasıl geçti gününüz yeni kararlar alındımı )))))))bugün cenaze yi kilyosa defin ettik saat 2 olmuştu ve sonra bir kilyos turu yaptık stres attık şansımıza yağmurda yağmadı aslında bulutlar bizi kovaladı ama biz zeytinlerimizle kaçtık))))))keşke sizde motorlarla gelseydiniz )))))))
]
@byblade
başın sağolsun:( allah rahmet eylesin..
sana ve ailenede sabır versin..
ikitekerli günler diler..
@ thebarbarian
oturduk 1-2 saat kadar baya keyifli muhabbet ettik sonra döndük. Gayet iidi. Sticker'ların Bulent'te. Tekrar başınız saolsun abicim.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
Günaydın arkadaşlar,
Zeytinimizi satma kararı almış bulunmaktayız (Çoğul konuşuyorum malum)
Satılıklar bölümüne de yazıcam ama ilk önce burdan duyurayım dedim,
Mondial 125zn
Model: 2006 Haziran
Renk: Siyah
Km: Henüz 465
Fiyat: 1250 YTL (pazarlıksız)
En ufak bir çizik, darbe vs imkansız bulamazsınız. Hiçbir kazası yoktur. Zaten km'ye bakarsanız az kullanıldığını görürsünüz. Zaten Şile gezisine gelen arkadaşlar motoru görmüşlerdir.
Bayblade;
İnanılmaz üzüldüm sabah sabah. İnan ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah rahmet eylesin. Mübarek aylarda vefat etmiş inşallah mekanı cennet olur.
Kyox,
Kerimcim taaaaaa geçen haftadan beri senden bi pm bekliyorum. Anlarsınya
[B]Motor[/B]la Odun Kesilir:queen:
@byblade
başın sağolsun kardeş Allah tan kalanlara sabır dilerim. Sanırım sözün bittiği yer burası olsa gerek.
@latif
cevapladım Pm i arkadaşım. Kolay gelsin
[CENTER][SIZE="2"][COLOR="SlateGray"]KERİM[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE="2"]34 YK 2206[/SIZE][/B][/CENTER]
[COLOR="DimGray"][B][CENTER]Gri ZN[/CENTER][/B][/COLOR]
@darkform
ya ben geçen hafta para aktaramadım hesaba
geçmi kaldım ????
ikitekerli günler diler..
arkadaşlar günaydın
hakan kardeşim! acını paylaşıyoruz başın sağolsun çok üzüldük abicim.
SIYAH DAMALI
UZJ 63
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)