ooo ankaralı cıktın sende,ank tayfasıda yavas yavas büyüyo
ooo ankaralı cıktın sende,ank tayfasıda yavas yavas büyüyo
125 ZN
06 ZN 181
@urban
öncelikle hoşgeldin.sitede ankaralı olup foruma yazan şimdilik ben ve RedDragon war.Bu istanbuldakiler buluşup buluşup biz ankaralıları kıskançlık krizlerine sokuolar.onun için böle ankaralı görmek çok güzel.
@darkform
barışcım sen hırdavat işinden baya ii anlıosun.varmı kafada bi yapı market falan açma.mesela DarkforTAŞ gibi .şaka bi yana senin meslek neydi?
@ALL
bu arada kimse görmedi heralde.şu anda 100. sayfamıza yazıoruz.Bunu kutlayalım...
saygılar...
Can YERLİ
06 YC 502
125 ZN için 3 kere oley oley oley
125 ZN
06 ZN 181
@urban
hoş geldin kazasız belasız sürüşler dilerim sana
@darkform
bilgiler süper olmuş abicim eline sağlık. Konu mankeni yine benim düldül(motorundan tanıdım )
@Zenciler
benim bayağı bir kilometre yaptım karbüratör,pompayı depoyu vs temizlemek amaçlı ile yakıta katılan temizliyicileri öneriyor musunuz? Bir çuval inciri berbat etmez heralde bu katkı?
Arkadaşlar itirazı olan olmadığına göre bülent'e sticker konusunda onay verdik demektir diye anlıyorum. Bülent bastır gitsin abicim.
Pazar günü Hakan'ın babasını ziyarete bizzat ben gidiyorum. Hakanı seven arkamdan gelsin. Yarın hakan'ı arayıp son durumu ve hastaneyi arayıp ziyaret saatlerini öğreneceğim ve foruma yazacağım.
@ sayfa 100
yürrü beahhh !
@ urban
olmaz bööle kalleşlik... hoş geldin beş gittin dedikte bu ne şimdi bööle... Kıskandırmayamı çalışıyosun o ne plaka öyle ? adımın ve soyadımın baş harfleri ! GRRRRRRR !!!
@ can yerli
euheuehe yaw meraktan öreniyoruz işte hırdavat falanda. bide en samimi arkadaşlarımdan biri hırdavatçı olunca...
Meslek aslında müziksyen - www.barisbicakci.com - ama parayı nerden kazanıyosun dersen
bi yandan Yöntek'de çalışıyorum, babamın firması - www.yontek.com -
bi yandan da web tasarım - www.easyasnet.com -
neci olduğum tam belli diil yani
@ umutpoy
saol kardeşim. umarım birilerinin işine yarar ve evet, senin motorun
Katkı konusundan kıllanıyorum ben biraz. Motor biraz ilke ve hacmi küçükya, tırsıyorum katkı ve yüksek oktan benzin gibi extra güçlendirici vs. ürünlerden. Normal benzin iidir gibime gelio.
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
100. sayfa vatana millete ZeN'cilere hayırlı olsun (Bu arada zenci deyince bi garip oluyo eheuheh)
Bence yakıta katkı sürekli olmamak kaydıyla karburatoru falan temizlemek için arada bir konulabilir. Ama dikkat edilmesi gereken o küçücük (belki 300-350 ml) katkıların 50-60 litrelik depolar için olması. Aman katkının alayını dökmeyin motoru yakarsınız mazallah. Bi oran kurarsak 3 damla damlatın
Sticker konusunda daha önce fikrimi söylemiştim. Bencede Bülent yaptır abi sen en kısa sürede alalım süper olur.
kışın bu depoyu boşaltma her hafta çalıştırma falan gibi durumlar kasıyo beni yav nası olcak. depoyu boşaltsam arada bir binemicem yok haftada 2 kere çalıştırsam busefer aleti kapalı mekana koyucam çıkarıp çalıştırıp geri sokmam zor ne biliim bari sürekli çalışsın.
Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...
@all
arkadaslar!
okey diyosanız o zaman ben stickerin üzerine web adresimizi de ekleyip baskıya gönderiyorum hadi bakalım hayırlı olsun. Tabi bunun için üç-beş kuruş toplamamız gerekecek baskıya gien başka bir işle beraber gönderdiğimiz için kağıt parasını falan oraya yediriyoz matbaa bizden sadece kalıp (renk ayrım kalıbı) parası alacak. Yani normalde baştan 150 milyon gibi bi fiyat çıkarmışlardı fakat bu durumda 90 milyon TL olacak. Tabi bu pamuk eller ceplere organizasyonunu nu nasıl yaparız bilmiyorum
SIYAH DAMALI
UZJ 63
@all
byblade kardeşimize bende gitmek istiyorum ama haftasonu pek musait değil gibi duruyor cuma 7 gibi gitsek?
@stickerler
bence paradan ödün verip 4 katı fiyatı da olsa iyisinden yaptırmalıyız daha şık dursun malum bizim mototrların karizmasına kımse yetişemiyor
[CENTER]34 UVR 93[B][U][/U][/B][/CENTER]
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
Bence önce bunları yaptıralım, her halukarda en azından yolda gördüğümüz diğer ZeN lere vermek için kartvizit gibi olur.Eğer motorlara yapıştırmak istemezsek sonrada yapıştırmak için bitane daha bastırırız. Bulent Abicim sen hesap no gönder isteyen istediği kadar para göndersin artarsa web için barışa veririz artmazsa tamamlarız
bence sitede oylamaya sunalım abi
[CENTER][SIZE="2"][B]HATALI DEĞİLSEM ARAYIN[/B][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/CENTER]
tamam abiler ben zaten işi yolladım artık.... yani tartışmak oylamak için biraz geç oldu çünkü üç gün önce darkform bu hususu sormuştu
Öte yandan ben derimki benim hesabıma falan olmasın çünkü
1 bu banka işlerinden hiç anlamam
2 paranın bende toplanmasındansa barış kardeşimizde toplanması daha doğru olur ben ondan bilahere alır gereken miktarı matbaya ulaştırırım ayrıca bu hosting vs için de barışa para aktarmamız gerekiyodu. Hem ikisini birarada çıkarırırız hem de öylesi her açıdan daha doğru işte...
Bu durumda darkformdan hesap numarası bekliyoruz diyorum...
SIYAH DAMALI
UZJ 63
gayet mantıklı...Barışcım Btm lerden yolluyabilecek şekilde Hesap no,telefon no V.b. gibi gerekli şeyleri de söle de kuyruklarda sürünmüyelim.
@ALL
arkadaşlar uzun zmandır da bişey dikkatimi çekio.şu bizim logo ve özellikle stickerlarda as-125 t,mirage ...,jinlun...,v.b. gibi markaların yazılması taraftarı deilim.hem güzel logoya görüntü kirliliiği hemde paso bi marka-model çıkıo.güncellemek problem olur.
sadece fikrimi belirteyim dedim.bilmiorum benim gibi düşünen var mı???
saygılar...
Can YERLİ
06 YC 502
Selamlar, iyi perşembeler, saygılar, hayırlı işler, ii gunner ve sevgiler.
bulent ve siyahus a katılıyorum bu durumda. Şimdilik "gönlünden ne koparsa" kapmpanyası başlatıp 5-10 ytl para aktaralım (havale veya EFT) hesaba. Bakalım ne toplayabilicez. Hesap özetinin kopyasını buraya koyarım tabiki bende. Ahanda hesap bilgileri:
Banka: Türkiye İş Bankası
Şube: İstanbul/Göztepe (1101)
Şube Kodu: 1101
Hesap No: 0501759
Hesap sahibi: Barış BIÇAKCI ("ç" ve "c"'ye dikkat)
Hesap Türü: YTL
Telefon no: (216) 385 90 64 <--- bu numaradan bana da ulaşabilirsiniz.
Tam yaz sonu bi antalya kaçamağı düşünüyodum bende 2-3 günlüğüne hadi gönderin paraları hayrına
ii gunner.
SYM Wolf 125 Classic
tamamdır abiler demokrasi geçerli buluşma cuma mı pzarmı olacak bu konuyuda açıklığa kavuşturursak güsel olur
saygılar
Arkadaşlar az önce Hakan ile telefonda konuştum.
Hakan yarın askerdeki abisini ziyarete ve durumu anlatmaya gidiyormuş :(
Pazartesi dönecekmiş. Ayrıca babasının uyandırılma işlemi de Pazar gününe sarkmış. Hem pazar gününün Hakan ve ailesi açısından önemini arttırması dolayısıyla hemde ayak altında bulunmamamız ve Hakan'ın istanbul dışında olması sebebleriyle ziyaretimizi ileri bir tarihe ertelememizin daha doğru olacağı kanaatindeyim.
Sevgiler.
SYM Wolf 125 Classic
Bu durumda haklısın bencede. Çok doğru olmaz pazar günü orada olmamız. Bu arada para gönderdim ben. Hayırlı olsun
ya çok üzücü bir durum bu ya tamam geç gidelim fakat gerçekten zor...
ben yarın gönderebilecem
SIYAH DAMALI
UZJ 63
selamlar
@talla
pazar günü olsa makbule geçer
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)