Arkadaşlar dün 2. El temiz 3bin de bir makina aldım, tüm sorularınıza buradan cevap verecek kahraman geldi artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Konfor olayı hem yolcu hem sürücü için bambaşka bir deneyim, sırt dayama yeri sürücü için gerçekten işlevsel, açıkçası ben belim değeceğini bile düşünmüyordum ama çok ciddi bir şekilde koltuk etkisi yapıyor.
Konfor olarak sayabileceğimiz bir başka durum da X-Max'trn yaklaşık bi 8 cm aşağıdaki koltuğu sayesinde arabalar arası manevra, aralardan geçme yada ışıklarda durma kalkma olayında çok büyük artılar sağlıyor.
Performans olarak ise 279cc beygir ile değil tork ile desteklenerek çekişi güçlendirdiği için özellikle çift kişiyken çok rahat bir şekilde yokuş yukarı araç sollamaya çıkabiliyorsunuz.
Ağırlık merkezinin aşağıda ve sanırım ortalara daha yakın oluşuyla olsa gerek, neden internetteki resimlerin hep virajda olduğunu anlayabiliyorsunuz
ciddi anlamda X-Max ile kıyaslanamayacak bir viraj kabiliyeti var.
vitesli motorlara sol ayağımdaki sorunlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım, scooter beni Mutlu eder mi diye düşünüyordum, X-Max'e falan binince keyfim kaçıyordu hiç hoşuma gitmiyordu ama Forza'ya bir bindim... Neden X-Max'ten 4 bin lira daha pahalı olduğunu anladım