Herkeze Merhaba,
5 Şubat' dan beri hareketsiz kalmış forum
Belki sizlere hareket getirebilecek bir konu ile merhaba demek istedim. Çok kısa kendimden bahsetmek gerekirse, sırasıyla Honda NC700S, BMW GS700, Kawasaki ER6F ve tekrar GS700 motorlarına sahip olmuş, ileri seviyede motor tecrübesi olan ama haaytında hiç scooter kullanmamış bir scooter acemisiyim
Maalesef mali sorunlardan dolayı şu anda motorum yok. Yaklaşık bir aydır araştırmalar yapıyorum ve kendime uygun bir motor bakıyorum. Kullandığım motorlardan da anlıyabileceğiniz üzere, hem şehir içi hem uzun yol da konforlu bir sürüş beklentisindeyim. Oturuş pozisyonu, rüzgar etkisi ve süspansiyon sertliği gibi koşullar birincil kriterlerim, servis, yedek parça maliyeti de yan etmenler oluyor. Bugüne kadar şöyle veya böyle denediğim scooterlar, burgman 650, xmax250(hiç memnun kalmadım), xevo250(Bayıldım). Ancak arkadaşlar, fiyat performans karşılaştırması yaptığımda SYM joymax250 den de çok meth aldım. Ama motorun menşeinin Çin olması feci rahatsız ediyor. Sizin forumu bir solukta okudum ve gerçekten keyif ve bilgi verici buldum, arkadaşımızın paylaştığı video da gayet güzeldi, ellerine sağlık kendisinin. Şimdi hayatı vitesli motor üzerinde geçen bir kullanıcı olarak bana tavsiyeleriniz neler olabilir. Bana konfor ve güç hissini( Hız değil kastım, tork) sizin motorlarınız diğerlerine kıyasla ne derece geçirebilir. Profil olarak bir dostumuz yazmış, evli çocuklu plaza erkeği diye
Aynı katagoride bir erkek olarak, 40 yaşında insan feci konfor düşkünü oluyor, bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz
Herkeze Saygılar Sevgiler
Özgür