Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Kasım 2021, 22:55
Evet ikisinin de olmadığını söyledi.
Metal cisimden ziyade aynı ölçülerde yapılabilir mi? Mıknatıslı olduğunu okumuştum.
Bakımda servise soracam bakalım yenisi verilir mi diye..
Reklamlar
-
29 Kasım 2021, 23:09
zxx adlı üyeden alıntı
Evet ikisinin de olmadığını söyledi.
Metal cisimden ziyade aynı ölçülerde yapılabilir mi? Mıknatıslı olduğunu okumuştum.
Bakımda servise soracam bakalım yenisi verilir mi diye..
Miknatisli evet, sansinizi denemenizi oneririm. Ikisinin de olmamasi garip, ben olsam biraz israr ederdim.
-
30 Kasım 2021, 11:04
Büyük ihtimal serviste sorununuzu çözerler ama şahsen ben bu tarz yedek anahtarın olmadığı motosikleti satın almazdım . Güle Güle kullanın
-
30 Kasım 2021, 12:01
hussain adlı üyeden alıntı
Büyük ihtimal serviste sorununuzu çözerler ama şahsen ben bu tarz yedek anahtarın olmadığı motosikleti satın almazdım . Güle Güle kullanın
Arkadasim,2007 model 90.000 de cbf600 aldi,yedek anahtari hala poşetinde duruyor ilk sahibi bir kez dahi kullanmamiş.
Hem motosiklet hem otomobilde yedek anahtar kirmizi cizgimdir.
Hee,yakin bir dostum olur guvendigim orasi ayri.
-
30 Kasım 2021, 22:29
Yedek anahtar dediğimiz şey sadece seleyi açıyor. Motoru da başka şehirden aldım zaten. En kötü ne olabilir ki...
-
30 Kasım 2021, 23:37
levend84 adlı üyeden alıntı
Arkadasim,2007 model 90.000 de cbf600 aldi,yedek anahtari hala poşetinde duruyor ilk sahibi bir kez dahi kullanmamiş.
Hem motosiklet hem otomobilde yedek anahtar kirmizi cizgimdir.
Hee,yakin bir dostum olur guvendigim orasi ayri.
Bu yedek anahtar nasıl kaybolabiliyor aklım almıyor.
Benim xmax'ı alırken de yanında bir siyah bir de kırmızı yedek anahtar verdiler, evde motoru alırken aldığım fatura ve kitapçıkla birlikte önemli kaybetmeyeyim dediğim evraklar kutusunda duruyor. Bu kadar da kolay yani bunu kaybetmemek. Her dakika yanında gezdirilen bir şey değil ki kaybolsun. asıl anahtarın kaybolması daha kolay.
-
01 Aralık 2021, 00:37
espresso adlı üyeden alıntı
Benim xmax'ı alırken de yanında bir siyah bir de kırmızı yedek anahtar verdiler, evde motoru alırken aldığım fatura ve kitapçıkla birlikte önemli kaybetmeyeyim dediğim evraklar kutusunda duruyor. Bu kadar da kolay yani bunu kaybetmemek. Her dakika yanında gezdirilen bir şey değil ki kaybolsun. asıl anahtarın kaybolması daha kolay.
Abi ayni kafadayiz,
2016 da 2 yasinda xmax aldigimda satan abi sagolsun notere gelirken,bayiden aldigi tum belgeleri hatta faturasina kadar guzelce bir föy içine koyup teslim etti.
Bana dedigi söz,Kardeşim ben sağlam isi severim,aklinda hic soru isareti kalmasin,bende rahat edeyim sende..
Hala daha goruşuruz abiyle,bugun benden 10 bin lira borç istesin bir gram tereddut etmem.
-
01 Aralık 2021, 02:34
Abi ayni kafadayiz,
2016 da 2 yasinda xmax aldigimda satan abi sagolsun notere gelirken,bayiden aldigi tum belgeleri hatta faturasina kadar guzelce bir föy içine koyup teslim etti.
Bana dedigi söz,Kardeşim ben sağlam isi severim,aklinda hic soru isareti kalmasin,bende rahat edeyim sende..
Hala daha goruşuruz abiyle,bugun benden 10 bin lira borç istesin bir gram tereddut etmem.
Bayiden çıkartmadan önce, bayideki satış personeli arkadaşla yaptığımız fiyat çalışması kağıdı bile duruyor bir dosyanın içinde. Motosikleti almadan önce kırtasiyeye uğradım, bir tane çıtçıtlı zarf dosya istedim cırtlak renk. İçine kilitlerin ve motosikletin yedek anahtarları, ekipman ve motosikletin kullanım, garanti kitapçıkları, poliçeler vs. ne varsa koydum. Çıtçıt zarfı da kask kutusunun içine koyup dolaba kaldırdım. Cidden garip yedek anahtar kaybetmek, normal anahtarı kaybetmek çok normal bir olay. Hepimizin kafası dalıyor, meşgul oluyor. 2 cm anahtar, fark etmeyiz kaybolur gider. Evdeki yedek nasıl kayboluyor aga, bir kişi tanıyorum 1000 odalı evde oturan. Geri kalan fani insanlar için maksimum 4+1 tane odanın içindedir ya hu.
-
01 Aralık 2021, 11:24
zxx adlı üyeden alıntı
Yedek anahtar dediğimiz şey sadece seleyi açıyor. Motoru da başka şehirden aldım zaten. En kötü ne olabilir ki...
Seleyi acinca;
1- akuye erisiminiz olur.
2- orjinal olarak verilen alet cantasi icerisinde anahtarsiz calistirmak icin bir kablo var, ona erisiminiz olur, motosikleti calistirmak icin kod kullanabiliyorsunuz.
3- yedek anahtarlarla birlikte anahtarsiz calistirma kodu yazili plastikleri aldiginizi varsayiyorum, onlari da almadiysaniz servisle gorusup kodu nasil degistireceginizi ogrenmenizi oneririm, degismiyorsa komple anahtar sistemini degistiriyorlar. 1,5 yil once 900TL filandi.
Yeni bir arac/alet/edevat/esya aldigim zaman mutlaka kitapcigini, kilavuzunu okurum ki basima neler gelecek bileyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
Abi ayni kafadayiz,
Su anki Forza'mi bana satan arkadas yedeklerini bulamadigini soyledi, evde bulurum dedi notere gelmeden once. Notere getirdi arayip bulup, 1-2 gun sonra da kalan tum esyalarini (eski camini, kitapcik/cd, servis kaydi) getirdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:22 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Benim yedekler ofiste duruyor. Ne olur ne olmaz, hem evin hem motosikletin anahtarlarini kaybederim diye Bir de uzun yola ciktigimda ofisteki arkadaslarima bilgi veriyorum, yolda belde kaybedersem kargo ile yedeklerini gonderebilsinler, anahtarlar surada diye.
-
01 Aralık 2021, 16:18
Eğer bu kadar ciddi bir meseleyse her forza sahibinde bu anahtarlardan mevcut.. Yani benim motorum ne kadar savunmasızsa sizin de motorunuz o kadar savunmasız.
Her neyse. Basit bir yardım ya da öneri istemiştim herkes ne kadar tertipli ve düzenli olduğundan bahsetmiş.
Sizleri tebrik ediyor iyi forumlar diliyorum.
-
01 Aralık 2021, 16:23
zxx adlı üyeden alıntı
Eğer bu kadar ciddi bir meseleyse her forza sahibinde bu anahtarlardan mevcut.. Yani benim motorum ne kadar savunmasızsa sizin de motorunuz o kadar savunmasız.
Her neyse. Basit bir yardım ya da öneri istemiştim herkes ne kadar tertipli ve düzenli olduğundan bahsetmiş.
Sizleri tebrik ediyor iyi forumlar diliyorum.
Bir konu basligi altina yazilan her mesaji kendinize aliyorsaniz sorun var, herkes basina gelenleri, onerilerini, hikayelerini, dusunduklerini yazabilir. Size direkt olarak, alinti yaparak yazan sadece ben varim, ben de olabilecekleri, basiniza gelebilecekleri yazdim. Umarim basiniza "En kötü ne olabilir ki..." dediginiz seyler gelmez.
-
08 Aralık 2021, 21:41
-
08 Aralık 2021, 21:56
oknglr adlı üyeden alıntı
Ulkenin genelinde boyle bir sorun var, ahlak yok.
-
09 Aralık 2021, 00:33
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Ulkenin genelinde boyle bir sorun var, ahlak yok.
Birazdan forumdaki serbest piyasacilar düşer buralara , ağlamayin diyenler bile var. Bize herşey müstahak. Maalesef durum bu 145 yazan bile var.
-
06 Şubat 2022, 11:53
2022 model forza lar bayilere ne zaman gelir? Stokçulara gitmeyelim
-
06 Şubat 2022, 17:58
hunter26 adlı üyeden alıntı
Mart-Nisan gibi gelir diye tahmin ediyorum ben.
-
17 Şubat 2022, 11:55
-
17 Şubat 2022, 12:16
hussain adlı üyeden alıntı
Benzer dertler bende de var ama umursamiyorum pek. Sele kilifini surekli kullanmak gerekli.
-
17 Şubat 2022, 15:38
hunter26 adlı üyeden alıntı
Bayilere sorun mutlaka.Geçen hafta Afyon bayisine 2 adet geldi mavi ve beyaz çantalı,ikiside hemen satılmış.
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
-
17 Şubat 2022, 16:43
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
Benzer dertler bende de var ama umursamiyorum pek. Sele kilifini surekli kullanmak gerekli.
Akrilik tabanlı ayakkabı boyası ile boyayıp sonra güzelce bir fırçalasak mesela?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler