2005 model aldım,yeni 5.000.-km yaptım bu paraya bedava.
2005 model aldım,yeni 5.000.-km yaptım bu paraya bedava.
Hayirli olsun, gulegule kullanin. Kaca aldiniz, resim ekleyebilirmisiniz.
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun araştırmalar sonucu nx4 Falcon almaya karar verdim. Ankarada oturan NX4 sahibi var mı? ya da tanıdığınız, eşiniz-dostunuz. Motoru sadece internetten gördüm canlı bir bakmak istiorum.
Tekeriniz düz bassın,
Selamlar.
Ali
Nx4 kullanıcı başlığımız ölü gibi, Ankara'da görmek için facebook grubunda bir arkadaş vardı, oraya yazabilirsiniz. Nx4 Falcon Türkiye grubu.
Görebildiğin en uzak yere git, oradan daha uzakları göreceksin.
Motorda sorun yok maşallah, olsada tek sorun parça bulmak belki ama işi bilen için o da sorun olmuyor.
Orta sehpa yaptırdım İzmir/menderes Erkan usta isteyenler ilgilenebilir.
İrtibat bilgilerini iletebilirmisiniz?
Merhaba herkese,ben bu motordan bakıyorum ilanlarda gördüm 84000 de 2004 model motor alınırmı ne gibi şikayetleri olur ne lere bakılmaı
SELAMLAR BEN 2005 MODEL TEMİZ BİR FALCON BULDUM AMA ZİNCİR DİŞLİ ZAMANI GELMİŞ VE ÖN DİSC İNCELMİŞ . DAHA MOTORU ALMADIM. 3 GÜNDÜR NETTE PARÇA ARIYORUM. BULABİLİRSEM MOTORU ALICAM. HONDAYA SORDUM ÖN DİSC İÇİN 1500 TL ZİNCİR DİŞLİ İÇİN 1365 TL İSTEDİ. YANİ MOTORA BİNMEMEK DAHA İYİ. BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM. KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER. EDİNDİĞİM BİLGİYE GÖRE ZİNCİR 520/106 BAKLA. ÖN DİŞLİ 15T ARKA DİŞLİ 40T VE 6 DELİKLİ. ÖN DİSC 256*144*5 MM YADA 4 MM DE OLUR. BAŞKA MOTORLARIN PARÇALARI UYUYORMU. LÜTFEN YARDIM. TEŞEKKÜRLER.
Evet abimden yadigar 2005 model nx4 ile aranızdayım. ıstanbul ikitelli civarı genel bakım için usta tavsiyesi yapabilecek var ise çok teşekkür ederim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)