Hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız surusler.Paylasım için teşekkürler
Hayırlı ugurlu olsun,kazasız belasız surusler.Paylasım için teşekkürler
Bilgiler için teşekkürler Gültekin, şambrelli lastiklere uygun olabilir şu 'slim' denilen sıvı lakin sağlam bir yamanın yerini tutmayacaktır. Kullanacak arkadaşların kesin çözüm olmadığını bilmeleri önemli, bence bu tür malzemeler insanı en yakın tamirciye kadar götürebilir.
http://www.bestprotector.net/bestpro...sorucevap.aspx
Sorular, cevaplar satıcı tarafından ifade edildiğinden doğruluğu kanıtlanmış değiller. İddialı güzel bir pazarlama ürünü gibi duruyor.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
hayırlı olsun kazasız sürüşler..
[B][U]**SLOW DOWN PLEASURE UP!![/U][/B]**:bounce:
Arkadaşlar hazirandan beri bende Falcon NX4 kullanıyorum, çok memnunum. debriyajda problem veya arka sallaması diye bi şeye hiç rastlamadım!!! tek silindirli oluşu egzantrik zincir vs yani transalp de olmayan doğal değişim bakım dışında ,hem ekonomik hem seri, havalı motor ben değiştirmeyi bile düşünmüyorum. Tavsiye ederim. Parça konusu na gelince üretimden kalkmadı! sadece AB uyum zırvası nedeniyle Türkiyeye getirilmiyor. Brezilyada üretim devam ediyor. Polisler bu motoru kullanıyor Brezilyada 400 cc lik motorlar bence şehir içi ve çoook uzun olmayan yollar için avantaj ! Sevgilerimle
hayırlı olsun .kazasız belasız...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
ozkansava baba adam makınayı 2004 te almıs bea yenımı hayyırlı olsun denır hehe
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
Arkadaşlar, ben motoru 1 ay önce aldım. İlk motorum. Aylarca araştırdım. Sonunda hadi allah diyip aldım motorumu. 2004 model 17.000 km. Şu an çok memnunum. İnanılmaz güzel bir motor. Bi kere bakımı çok basit. yağ değişimi, buji değişimi falan kendim yapıyorum. 110-120 rahat süratler...sonrasında tek silindirin verdiği titreşim....ama bence çok güvenli. Lastikleri değiştirecemyakında...ondan sonra yoltutuşunun artacağını düşünüyorum. almayı düşünen arkadaş varsa bence hiç düşünmesin alsın. Nefis bir başlangıç motoru. Aslına bakarsanız başlangıç için alınabilecek en iyi motor bence...
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Hayırlı olsun güle güle kullan
[B][COLOR="DarkRed"]Arkadaşlar Ne Hayırı İlan Tarihine Dikkat Ediniz.Arkadaş Motoru Satmıştır Belkide!
"Honda NX4 Falcon,ben aldım işte kendi görüşlerim - 20-07-2004, 23:51 PM
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIR ! 93>XT600 - 08>CBF150 - 04>GS500 - 99>GS500EX - 05>ER5 - 98>XT600 - 02>XT600E - 05>ER5 -04 >GS500 - 04>FZS1000EXUP - 05>KAWASAKi ER5
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
1 yıl sonra yeniden gelir belki topicler ölmez
Motor merakına yeni aşina biri olarak ; bende bu motoru almaya karar verdim.Tarz olarak beni nereye götürür bilemem ama en azından bana şu an nx4 sıcak görünüyor
Motosiklet.NeT Ailesine Hoşgeldin fao
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin (tıkla)
ya bnce uretımı kalkmıs bır motorun alınmaması gerekıyor parca sornu yasanabılır dıye dusunuyorum
Bende öyle sorunlar olur zannediyordum ama Hayır parça sorunu yokmuş Honda mutluhandan bu gün öğrendim
arkadaşlar bende bu motordan almayı düşünüyorum.xt 600 alıcaktım ama bana fazla gelir sanırım.şu anda 2006 hyosung rx 125 kullanıyorum 1500km de.
takas etmeyi düşünen varsa haberim olsun...
bi tesekkur de benden. kazasiz belasiz kullanasin. keyifli surusler..
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Benimkini satıyorum. 2003 model 21.000 km.de. Çok temiz. Yeni Pirelli lastikler. Kappa topcase. Elcik ısıtma. Kazasız boyasız. Son fiyat 5.300 YTL. Pazarlık yok
Mail : kahramaninaloz@yahoo.com
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)