Arkadaşlar yok mu 2003 model kırmızı rengin kodunu yazacak olan ?
Arkadaşlar yok mu 2003 model kırmızı rengin kodunu yazacak olan ?
selam arkadaşlar
bende bir falcon kullanısıyım motoruma motor koruma ve çift ayak almak istiyorum nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Falcon için orta sehpa yok
Koruma demiri ben de var ama biraz tamirat istiyor.
Arka çanta demiri orjinal var.
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
15 gün kadar önce bende 2005 model kırmızı siyahından 21300 km de bir falcon aldım.Şuana kadar 11oo km yi geride bıraktım.Sabit 90-100 km li hızlarda18 kurus yakıyor.Ben haftasonları off road olarak kullanmak için aldım 3 kere girme fırsatım oldu şimdiye kadar 400 cc 29 hp gayet tatmin edici uzun yol olarak motorun oturusu rahat cok yorcagını tahmın etmıyorum.
Şuan için eksiklerim ;
Zincir dişli set? Nerden ne kadara temin edebilirim?
Debriyaj balatası degğiştirimeyi düşünüyorum?Hangi marka model?
Ön amortisör keçesini patlattım şimdididen daha önce değiştirenler kod veya marka belirtirlerse sevinirim?
Yağ ve yağ fitresi tercihiniz?
Birde sticker jpegleri veya psd lerine ihtiyacım var?
Bu sarf malzeme konusun da detaylara ihtiyacım var herkeze tesekkurler..
Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık.:)
5 gün önce 24000 km'de temiz bir NX4 Falcon buldum ve hemen aldım, gerçekten anlatması zor birşey yaşamak lazım Binince üzerinden inmek istemiyorum, ömrüm boşa geçmiş...
Çok hoş bir motor. Ben kullandım bir dönem. Uzun yoldada çok tatmin edici. Oturuşu rahat ve konforlu.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
fazerle takas yapmayı dusunuyorum, 2004 model 26850km de 6800 tl ıstıyor vatandas
Benım boyum 165, boyum yetmezse amortisörlerı boyuma gore ayarlanırmı_? veya kucultulurmu? hıc durmadan 150 km gıdebılırmı?
Arkadaslar sız bu ıse ne dersınız, falconların kronık hastalıgı varmıdır?
ALINTI:Bu motoru ben de sormuştum, Etiler civarında bir tane geziyor sürekli, kullanan adam "tavsiye etmem, hem üretimden kalktı hem de debriyajında kronik problem var" demişti. Yine de görüntü ve güç olarak güzel bir motor. ALINTI
Fazer dan Falcon a geçiş yapmak biraz radikal bir geçiş olur.
Falcon torku yüksek, hafif ve kıvrak bir motor. Şehir içinde kullanımı keyifli. Her ne kadar bu motorla araziye çıkmamış olsam da arazide de tatmin edeceğine eminim.
Fakat bu motoru alacaksan kesinlikle fazer da kazandığın alışkanlıklarını geride bırakman gerekecek. 150 km sürate çıkabileceğini zannetmiyorum, yokuş aşağı, rüzgar arkadan gelirken vs. şartlarda bu sürate çıksa bile sağlıklı bir yolculuk olmaz. Bu motor tek silindirli düşük hızlarda atak torku yüksek bir motor, ama gücü biraz zayıf. Uzun yolda rahat olduğunu söyleyenler var ama bu konuda da beklentilerin çok yüksek olmamalı
Arkadaşlar ben Honda NX4 Falcon'un Kullanım Klavuzunu aradım ama bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşım var mı?
Hayırlı olsun
Ben de 4 aydır Falcon bakıyordum ama artık vaz geçtim. Tutulan ve beğenilen bir motor olduğu için kimse uygun fiyatlarla bırakmıyor. 5000 TL altında bulabilmek imkansız. 5000-6000 TL vermek yerine üsütne biraz daha koyup Aprila Peggy ya da F650 GS almayı düşünüyorum.
Bu forumda İlk mesajım
İyi günlerde kullanın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:36 ----------
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
Kaç TL'ye aldınız?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 ----------
Falcon abilerine kıyasla ağır bir motor sayılmaz. Hafif yatırarak binebilirsiniz, belki ışıklarda ve durarken de çok sorun olmayabilir ama ayağınız boşluğa gelirse ya da arazide GARANTİ DÜŞERSİNİZ
250 cc biraz daha alçak motorlar önerebilirim.
Arkadaşlar ben de burdakı Volkan arkadaşımızın motorunu yeni satın aldım, hayırlısıyla gönderecek ta Trabzondan. İlk endurom olması bakımından heyecanlıyım doğrusu. Yan granajlara yazın kendim airbrush ile birşeyler yapmak istiyorum bakalım günler ne getirecek. Bu arada zinciri ne sıklıkta nasıl yağlıyorsunuz öğrenebilirmiyim. Scottoiler takınca hiç ellemiyormuyuz yoksa arad yine yıkamak lazımmıdır ? Yan stickerlarını bulan varmı ? Ankara da Falcon kullanan başka kimse varmı ?
Falcon'un kullanma kılavuzundan hala haber yok hiçkimsede yok mu arkadaşlar
bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm falcon hatta 4bine bulmuş ama 1 sat içinde satılınca kaçırmıştım. 6-7 bin arası fiyatları görünce tamamen sildim. çünkü farkı vererek f650gs almak mantıklı durumda. ki 3bin değil 7-7500 TL ye f650gs alınabilmekte 6bin tel ye pegaso alınabilmekte zaten.
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
Enduro forever :cat:
Bir gün 4 teker istersem 1 Motor daha alırım...:bounce:
Falcon kullanıcısı mı kalmadı yoksa foruma ilgi mi yok, epeyden beri bir paylaşım olmamış. Falcon cular nerdesiniz ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)