cbrla ortalama 3.5 litre yakiodum
falconla 4.5 litre yakiorum ama aradaki fark anlatilmaz yasanir..:D
cbrla ortalama 3.5 litre yakiodum
falconla 4.5 litre yakiorum ama aradaki fark anlatilmaz yasanir..:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Hehe.. Bence de.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aramızda ön lastiği sökmeyi bilen varmı
tarif vs
Ön lastik dedinde aklıma geldi. Değişcek bizimkisi...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bizim balkonunda 2 lastiği birden değişcek ama şu an iç lastiği patlak bi sekilde garajda yatıo..
işten fırsat bulup goturemıyorum bıle..
bu aksam yıne kasıcam sokmeye sokebılırsem lastikçiye..
Valla yakıt tüketimi bence 400 lük bi motor için fazla neredeyse 600 lük makina gibi yakıyor ama 600 makina gibide gidiyor namussuz :D
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Kulübümüz derece almıştır.
Volkanyaldiz.com
Mantık insanı ve motor sadece araç.
ben motoru aldığımda fabrikada 2 tane vardı
bi debriyaj takımını ben kaptım..
işallah brezilyadan gelmez..
kac kmdeydi de debriyaj gerektı..
bizim balkonunki 21000 civarı değişti..
Uzunca bir hikaye bu.Balataya gerek kalmadı fazla yağ yüzündne motor gitmiyormuş, ayrıca az çok ta debriyajım yanmış.10.000 km de.
Volkanyaldiz.com
hmm
benim motorda sanki yağı beğenmedi değiştiricem..
arkadaslar merhaba,elımde falcona aıt cok az parca var,belkı benı bılırsınız bendede falcon vardı sonra satınca yedek parcaları elımde kaldı,nedır bunlar ( on ıc lastık sıfır jelatınınde,arka ıc lastık tamırat gormus ama kullanılabılır,kafa grenajı cızıklerı var ama saglam,egzoszt aynası ufak cızıklerı var ama saglam,egzoszt bogazındakı kucuk ayna saglam,gıdon cıkma ama saglam )ıste bunlar vardır,uygun fıyata hepsını satıyorum,bana ırtıbat ıcın ulasacagınız tel numaram;kemal coskun 05356210652.sımdı hemen arayın.
achille: tamam ben pazar günü yani yarın sana telefonda ulaşacağım.Parçaları değerlendirelim, ben az çok tamir işiyle uğraşıyorum işimi yarar gibiler.
Arkadaşlar: Kazım Usta çok yoğun ve ben hala koruma demiri ve topcase'siz geziyorum.Sahibinden'de topcase li satılık Falconlara sulanıp mesaj atıyorum.Topcase ve koruma demirini ayrı satıyor musunuz diye
Özgür:Memleketten bana 15 40 castrol üzerinde enduro motor resmi olan yağdan yolladılar ve 2.8 litre koyacan dediler.Uzunca bir süre fazla yağ ile galiba yanlış yağ ile gezdim.Allahtan yağ kaliteli idi.Uzunca hikaye ye de bu arada başlamış oldum, neyse devam ediyorum.Trabzon'dan Samsun'a geçince buradaki usta arkadaşlarıma götürdüm debriyajında sorun var dediler.Bir de motorun çekişi düşük dediler.Honda servis yağın fazla olduğunu söyledi debriyajı açmadan debriyaj için bir şey diyemeyiz dediler.Yağı da değiştirp test sürüşüne çıktım.Motorun gidişi değişti.Kendine anca geldi ;ama debriyaj kaçırmaya yüksek hızlarda devam etti.Durumum yok alamıyorum debriyaj balatasını.Bir çok tanış yer var acele etmedne bilgi topluyorum.Buraya da yazarım.Bu arada bazı honda servisler 2.2 litre koyuyor, bazıları 1.7 Ve benim arkadaşımın ustası da 2.8 neyse. 1.7 yue devam ve her 3000 km de bunu anladık artık.Ayrıca Samsun Honda 10 50 Racing resmi olan castrol yağ kullanıyor.Diğeri fazla olunca kalitesini anlamadım
;ama sonuçta falcon yüksek devirde YAĞ yakıoyr ve yağ eksiltiyor.O yüzden 15 40 azaldığından kendini normal seviyeleri indirgiyor fakat yağ çok iyi değil bu motor için.10 50 baya hoşuma gitti.Sen de yağ değişme maceralarını anlatırsna sevinirim.Artık şu fotokopi işine bir el at istersen
Volkanyaldiz.com
kusura bakma o fotokopi işi aklımda..
taşınma olayından anca denk geldi bu hafta halledicem:(
benim falconda yağ eksiltiyor şu an içinde shell advance 10 40 var..(sx veya vsx hangisi bilkmiyorum) ama motorun yapısı bu anladığım kadarıyla çünkü yağ akıntısı yada mavi duman vs çıkmıyor motordan..
sahibinden deki ilanlardan ben topcase için demiri buldum sıra koruma demirinde
benim avlarıma saldırmaP
yakın zamanda motor yağını değiştirticem ve iyice gözlemlicem..
yaktıkça eklicem
2t gibi..
Harbi buldun mu topcase demirini?
Ya bırak yaa ben birine yazdım arada iletişim kopuluğu oldu ve sonra papaz oldum.
Nasıl orjinal bişi mi buldun?
Volkanyaldiz.com
Sticker lar ne kadar bilgisi olan var mı?
Volkanyaldiz.com
devilcerkez pardon geç baktım evde adsl olmadıgı ıcın anca yazıyorum..
cok orjinal bişi değil ama düzgün duruyo baya
plakayı ve sinyalleri oynamak zorunda kaldık ama yaptılar saolsunlar..
stıckerlar cok pahalı 300 ytl civarına geliodu ki hepsini sormamıştım daha benim stıckerlarım eksık oldugu ıcın..
özgür bir cep verde konuşalım hep geç yazıyon zaten
tuğba da yazmıyor? ekipte kaçış var
Volkanyaldiz.com
herkese selam, motora yeni başladım, birkaç gün önce içime sinen 2005 model siyah bir falcon bulabildim nihayet,ilk izlenimlerim gayet iyi, ama servisin söylediğine göre yakın zamanda muhtemel değişmesi gereken bir zincir ve arka diskim var malesef, zincirde honda'ya alternatif ne önerirsiniz?
bir de şu falcon kullanma klavuzuna sahip olan arkadaşlardan nasıl temin ederiz fotokopisini, cevap verirseniz sevinirim..
daha aktif bir grup oluruz umarım, öğrenicek çok şeyim var gibi..
kazasız,keyifli sürüşler dilerim..
Hoşgeldin Curan,
Falcon aktif bir motor öncelikle dikkat etmeni öneriyorum.
Zincir 300 ytl
Arka disk 500 ytl honda'da bir maaş gitti bile şimdiden
Hep birlikte Honda Turkey'e yüklenelim mi ?
Volkanyaldiz.com
hey maşaallah..
disk e dikkat..
ya şu fotokopi işini bi halledemedim..biliyorum aklımda:(
bu arada geçen yağ değiştirdim..
yağ eksiltmişiz biraz..
ama ondan ziyade başka bi sorum var ki daha önce soruldu sanırım..
el kitabında 1.7 1.8 litre gösterilen kapasiteye rağmen 2 litre yağ aldı:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)