bende hala aynı sayfada tubiş... Cünkü bi sayfada 40 msj goruntüleyebiliyorum
Falconda G&S li cok hoş olmus..
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Neden öyle
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bazen arka arkaya resim atılıyor, festival / gezi / fuar benzeri topiklerinde... Resimler zaten geç yükleniyor, o yüzden böylesi iyi, bir sayfa da 19 mesaj
hehe sen bilirsin... Ben oyle bi topic acmaya calıstıgımda tıklıyorum.. Yarım saat hiç bakmıyorum. Tekrar geldigimde her sey acılmıs benı bekler vaziyette oluyo... Bazende Ram yetersiz kalıp Pc yenıden baslamaya yelteniyo
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
tubis bu motor hakkında biraz bilgi verebilirmisin ? 100km de ort. yakıt son sürat (güvenli son sürat sınır değil) gibi.. cevabın için şimdiden tşk ler..
birde bu motordan sonra caponord a geçmek nasıl olur sence ?
meraba bende 1 sene kadar falcon kullandımm ve çok memnundum hala kendime kızarım o motoru neden sattım diyee,çünkü kross anında benii bir kazadan kurtardıı,ondaki kompresörü ben başka motorda bulamadım.son sürat 150 yaptım,ama benim için bir efsane idi,kucak dolusu sevgiler
ritim ci bende klavye çalıyorum ve honda falcon sahibiyim fatih pala sanki yazı bana bir yerden tanıdık geldi ama hayırlı olsun.Yazıyı sankşi ben yazmışım gibi.beni kaydet bartına gelirsen gezi falan (motorcular çok gelir belki sende gelirsin buralara)aynı zamanda müzik öğretmeniyim.
palafatih_79hotmail.com
Evet arkadaşlar öncelikle Merhaba
Tüm uğraşlarım sonunda Falcon'u alıyorum artık.
Kendi motorumu sattım. Eşiminkinide satılığa çıkardım. 1-2 güne satılır oda üstünede 2 falan koyup alacam falconu. Motor hazır pazarlık falan yapıldı sadece beni ve parayı bekliyor.
Özellikleri şöyle.
2005 model kırmızı siyah
10300 km de ve gayet temiz ve bakımlı bi alet
fiyat 6250 ye anlaştık.
Hadi hayırlısı bakalım.
İnanın içim içimi yiyo geceleri uyuyamıyom heyecandan rüyalarıma giriyo
Ne aşkmış birader bu yaa
Allahımın izniyle muradıme ereceğim inşallah.
Herkeze hayırlı ramazanlar. İyi günler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
tubiş ve diğer falcon sahipleri Size sesleniyorum
bu motorun sele yüksekliği kç mm dir?
teşekkürler.
Edit: ilk sayfalarda yazıyormuş buldum 850 mm
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Dün yol kenarında asfalt bitmiş, sol bacağımı yere koydum sağ bacağımı indirdiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm, hooooppppppppppppppppp, devriliyoduk, arkamda sevgilim vardı. Allahtan yani, başıma ne geliyosa yüksekliğinden geliyo zaten.
Tubis selam.
Senden bişey isteyeceğim eğer ilgilenirsen çok sevinirim.
Forumun daha önceki sayfalarında şey demişsin. Falcon yan sticker sende varmış heralde isteyen arkadaşada mail olarak yollarım demişsin eğer mümkünse bana yollayabilirmisin. Yeni alacağım falconun yan yazıları yokta. Eğer yaparsan çok makbule geçer.
Teşekkür ediyorum. Mail: sacroo_azman@hotmail.com
bu çılgın derecede güzel motoru 2008 yada 2009da bir el atıp efsaneyi geri döndürseler,honda hayat ondaymış ....falconu kaldıran honda
Ride your way
Merhaba ;
Stickerlar bende var dememişimdir, bi sticker olayı döndü evet ama bende değil Pazer de var fotoğraflar. Bende de var ama o kadar iyi değil çözünürlüğü, Volkan dan rica et (pazer) yollasın sana özel mesajla. Ben onun yolladıklarını motorumu yaptırdıktan sonra sildim çünkü..
Hmmm anladım. Tamam o zaman teşekkür ederim ilgin için. saol
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...labilirim.html
Herkese selam, ben önce 7 ay kadar scooter ve şuanda cbf 150 kullanıyorum Sürekli üstündeyim işe de gidiyorum.Artık değiştirme zamanımın geldiğini düşünüyorum.Sıkı bir motorcu abimin önerisiyle Falcon u araştırmaya başladım.Bu forumda çok güzel paylaşımlar olmuş herkese teşekkür ederim.Açıkcası Falcon istediğim gibi çok beğendim=)Fakat benim boyum 1.70 bu yüzden bu motorda zorlanırmıyım sizce?ve uzun yol yapmak istiyorum 110-120 bazı zamanlarda sıkmaz mı?yani ben cbf le de uzun yola çıktım ve açıkcası sıkıldımm=)İkisininde yol tutuşu farklı olduğundan sanırım daha zevkli bir yol almam sözkonusu.Şuan 2.el fiyatları fena değil gibi özellikle 20.000 km aşağıda birşey düşünüyorum.Enduroya geçiş yapmak için başka bir model öneriniz olurmu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)