Ortalama hızımız 90 ve 120 arası Yener abi.. Ama 100 ü geçmemeye özen gösteriyoruz, sonuç yine değişmiyor..
Ortalama hızımız 90 ve 120 arası Yener abi.. Ama 100 ü geçmemeye özen gösteriyoruz, sonuç yine değişmiyor..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Valla ben bu motor hakkında tek bişey diyim.
Ormanda dim dik bir tepeden çıkarken ama aşırı dik baya bi çıktıktan sonra sonuna gelirken kişisel hatamdan dolayı motor istop etti ve şarampoldentaklalar ata ata yaklaşık bi 20 metre aşaya düştü. Koşarak aşağıya yanına gittim motoru kaldırdım ve marşa ilk basışımda tık demeden çalıştı ve hiç bişey olmamıştı. Bastım gittim işte böyle bir motor bu falcon :D
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Vay be o kadar saglam diyosun yanı
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Aynen valla. Yani ben uçurumdan uçmadım henüz ama tretuara çarpıp bi keresinde yan yola uçmuşluğumuz vardır az biraz
Ulan şimdi bunu servise kim taşıyacak diye hayıflanırken dur bi çalıştırmayı deniyeyim dedim, ilkinde biraz nazlandı ama 2. denemede barut gibi patladı ha
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Falcon bu boru mu
Boru değil sahra topu
Keşke biraz modernize edilmiş versiyonu çıksa piyasaya
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
Geçenlerde yazmıştım bi falcon buldum diye sizde tavsiyelerinizi aktarmıştınız. O arkadaşla baya bi pazarlık ettim yarın biraz daha zorlayacağım almak için hayırlısı bakalım olursa yine bi daha söyliyim size
Bende 3 ay önce aldıgım 2007 model siyah Ybr var 2500 km de onu 2500 ytl sayıyor 2750 sayması için zorlıcam.
2500 ytl Ybr bide 4000 ytl istiyor. yani 6500 bende 6000 yani üstüne 3500 vermenin yollarını arıyorum. Bakalım olursa bankadan kredi çekip alacağım inşallah
bu arada motor 2005 model 9000 km de lastiğini yeni deiştirmiş 200 ytl pirelli mt60 lastik taktırdı 10 günlük falan, fren balatalarını deiştirmiş. 6250 olursada alıcam .
Birde takas etmesinin sebebi motorunda bişey olup kurtulmak istemesinden deil benim motorum 2 aylık ve kolaylıkla satıp bi motor bulduğunda yükseltmek oluşu ve motordanda soğumuş biraz. hayırlısı bakalım iyigünler
Hayırlısı olsun, gönlünden geçen senin oluyor, en önemlisi de bu... Aldın mı ki acaba ? Merak ettim...
hayırlısı olsun diyelim şimdiden...
İyigeceler kredi geç çıktı birde istediğimden aşağı bu zaman zarfı içinde motordanda biraz soğudum artı başka borçlarımında olmasından dolayı almaktan vazgeçrim ne diyelim arkadaşlar hayırlısı olmayınca olmuyor kısmet deilmiş ama bir gün alırım inşallah
hayırlısı olsun. Gün gelir senin de bi motorun olur.. Üzme kendini
arkadasım hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela gostermesın,bende nx4 falcon aldım,yazdıklarına aynen katılıyorum bu makınada ne eksık ne fazla kendı halınde sadelıgıyle,katogorısınde 1 numara dıyebılırım,ben oldukca memnun kaldım ve kalacagımda.
performans olarakda:
0 dan 100 km ye cıkmak hıc sorun degıl makına bırden fırlıyor,we esas bundan sonrası onemlı ara gazıyla 145 150 gıbı hıza hıc zorlanmadan cıkıvermesı oldukca sasırtıyor.tabıkı bu hızda ruzgarı yarmakta zorlanıyor buda onun ruhunda yatan enduro olması.cok tsk ler.
Hoşgeldin achille topiğimize..
öfff gezıya bakya resımlerı gorunce artık kaynamaya basladım,atıcam kendımı en sonunda otobana.nereye soruldugunda?cevap :ılerıye.
arkadasım cok ıyı gezı olmus.
bende canta demırını sordum yokmus,ozel yapılıyormus,demır + canta yaklasık 300,350 ytl gıbı masrafı oluyor,bende ( tabı burada reklam gıbı olmasın )karakoy korlas da soft denılen cantadan aldım.cantanın kullanımı cok basıt.
arkada cok guzel duruyor,bozuk yollarda ses yapmıyor cok hafıf,cıkarta bılıyorsun sırt cantası halıne gelıyor.fıyatıda malum 190 ytl.
benden kacarmı bu konuyla bılırsın ılgılıyım,cukı aynı ruhu tasıyan motoru kullanıyoruz,butun yazıları ılgıyle okudum.hosbuldumm.
Tamam bundan sonra bekleriz Ya senden bişey rica edeceğim motorunun km de ne kadar yaktığını hesapladın mı ? Hesaplamadıysan hesaplayıp bana söylesene Zahmet olmazsa
beyler bende yeni üye oldum dikkatlı olun tubişin erkek arkadaşıyım benden soylemesi asıl konu falconun yakıtını düşürememem yeni bakım yaptırdım 25 ytl lik benzin ile tam 145 km gitti ama ben kullandım ve hep basıyorum sizce normal mi....
Honda Falcon NX4
Honda Today
Sen bas bas sonra çok yakıyo de ohh
valla benim arkadaşta var full depo ile 300-350 km gidiyor diyor ne kadar doğru bilemem gerçi basmassan öyle gider diye düşünüyorum.
vallahi benim motor uzun yolda belki o kadar yakar ama şehir için de mümkün değil...
Honda Falcon NX4
Honda Today
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)