1450 km deyim . Sorun yok. Oldukça keyifli
1450 km deyim . Sorun yok. Oldukça keyifli
bizim motorların km dolmazsa bakım aralığı 6 ay mı arkadaşlar?
spacy ile hep tek kişi 60-70 km hızı geçmem 4,5 litre yakıt ile 200 km den fazla yapmıyor
spacy alfa da 100 km de 2 litreyi hiç geçemedim. Hatta 100 km de 1.6 litre ortalamasını bile tutturduğum oldu bu scooterla tabi tapagaz değil. 20 liralık benzinle 300 km ve fazlası oluyor. diyen var
siz ne diyorsunuz arkadaşlar
hocam 20 tl ile 300 km hiç görmedim ama benim alet rahat 250 km yapıyor şehiriçinde. çok az fren kullanarak, ani hızlanmayarak ortalama 50 km hızla belki 300 km yakalanabilir.
Motora ortalama 6000 lira vermişken bu kadar düşünmeyin benzini. Keyfini çıkarmaya bakın
honda spacy Alfayı Geldigi An ßizim iş yeri almıstı Spacysinin gösterislisi ßaşka ßi artısı yok
Arkadaşlar selam herkese,motorum 4000 km gelmek üzere bakım yaptıran varmı serviste ne yapıyorlar bakımda detay verebilecek varmı.
benim km dolmadı daha 2100'de ama 6 aylık bakım periyodu süresi bitmek üzere garantiden çıkmaması için mecburen götüreceğim. hatta götürdüğümde iyi bi fiyat verirlerse cbr 250'ye geçebilirim
Teşekkürler verdiginiz bilgi için Peki 4000 bakımının fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşımda bulunursa çok memnun olurum.
bugün bayide gördüm kuyruk tasarımı çok güzel. burun kısmı da iyi olaydı alırdım bi tane
4000 bakımı ne kadar tutuyor ben de merak ediyorum.
Gerçekten de söylediklerinize katılmamak elde değil. Türkiye'deki scooter modelleri arasında hem özellikleriyle hem de fiyatıyla dikkat çekiyor.
Çin malı motorlarla karşılaştırıldığında uzun dönem kullanılabilecek bir model.
Ama asıl benim dikkatimi Spacy α’da modelinde bulunan bulunan kombine fren sistemi dikkatimi çekti. yol tutuşu ve güvenlik konusu için oldukça önemli bir özellik. Bu özelliğin tüm hafif modellerde olmasını dilerim. Güzel havaların tadını çıkarmak için çok güzel bir model.
Ikinci bakima 55 tl verdim arkadaslar. Motor 2127 km de hava filtresi degisimine gerek gormediler yag ve yag filtresi degisti rutin kontroller yapildi. Mtv sini de odedim pazartesi satiyorum aleti. Gercekten sehiricinde cok iyi bir yol arkadasiydi.
neden satıyosun acaba
piaggio fly 100 yada spacy alpha arasında çok git gel yaşıyorum şu aralar spacy teknolojik olarak tamam daha donanımlı ama görünüşüde hiç içime sinmiyo
spacy ile alfanin hava filtresi birbirine uymuyor. ikisindede yağ filtresi yok. kayişlarini ve varyatör balatalarini denemedim. benim gibi spacy hava filtresi alip elinizde kalmasin dedim
Spacy 110 a kıyasla Alpha'yı biraz makyajlamışlar ama tipi hala bozuk. Ön göğüs ile ön çamurluk birbirinden ayrılacak, iki ayrı parça olacak. Aksi halde bu tipsizlik hiçbir şekilde düzelemez.
Çok kullanışlı, kaliteli, uzun ömürlü, uygun fiyatlı, servisi yedek parçası bol ama tipsizlikte de dünya şampiyonu!
Sırf tipi nedeniyle başka markalara yönelmek zoruda kalan pekçok potansiyel müşteriyi kaybettiğinin farkında değil mi HONDA acaba?
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama yine de bunun projesini çizen mühendisin zevkini tartışmaya azmak lazım. Allahaşkına şunun tipini gerçekten beğenen varsa açıkça çıksın ben çok beğendim desin. Diğen özelliklerine hiç bir sözüm yok.
Bir de HONDA TÜRKİYE'ye sormak lazım;
Bu tipsiz yerine şekli şemaili düzgün pekçok scooter varken bunu getirmekte niye ısrar ediyorsunuz? Milletin bunun şeklini beğenmediğinin farkında değil misiniz hala?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)