Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Honda Spacy Alpha Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Peki titreşim varmı ben 50 km sürate çıkana kadar var ibre atmışa gelince titreşim azalıyor bilgi verin lütfen arkadaşlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Bende titresim yok hocam.

Motosikleti
    Honda spacy alpha
    Ben de titreşim hissetmedim

Eyvallah teşekkürler arkadaşlar.düşük devirde kullandıgım için titriyormuş biraz gazı açınca titreşim yok.peki arkadaşlar şu sorumada bi cevap alabilirmiyim ön ve arka lastik hava basıncı kaç olmalı siz kaçta kullanıyorsunuz?

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Hocam kullanim klavuzunda yalnizca surucu icin 29 21 diyor. Servis motosikleti aldigimda 33 21 olarak ayarladi lastik basinclarini. Ara sira artci ile gezdigimden ayari degistirmedim. 33 21 kullaniyorum yani. Ama kesinlikle artci ve yuk almayacaksaniz bence klavuzda yazdigi gibi 29 21 kullanin.

Teşekkür ederim dostum sen iyi bir adamsın,sağol,var ol.Bu arada en fazla kaç km hız yaptın rodaj döneminde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Haa bu arada Ön arka hangisi düşük olan.

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Saolasin hocam ne demek yardimci olabildiysek ne mutlu. Düsük olan ön tekerlek olacak. Ben rodajda gölyazi gezimizde ekibe yetisebilmek icin 80 e kadar ciktim bu hizi gecmedim. Gezi olmasa da muhtemelen 70in uzerine cikmazdim. Suan motor duz yolda 95-100 arasi bayir asagi da 105 yapiyor. Normal degerler sanirim. Ama en sevdigim yonu kesinlikle ekonomisi. Bir arastirma yapilsa turkiyede pcx dahil en az yakan motosiklet olabilir. Suzuki address ve yamaha deligt yorumlarina da baktim kullanan arkadaslara gore az da olsa spacy den fazla yakiyorlar.

Eyvallah dostum teşekkür ederim paylaşımların için sevgiler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

Lastik işini ne yaptın dostum?eski lastik yeni lastik taktınmı?taktıysan eskiye karşın farklar nedir?marka model ebat ne aldın bunlarıda rica edecegim sevgili dostum senden😅

eyvallah kardeş teşekkür ederim

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Lastikleri mutlaka degistirecegim ama bizim motorlara uygun kaliteli markalarin malesef tam uyumlu seti yok. Ebatlari degistirirsen birkac secenek mevcut ama orjinalden disari cikmak istemiyorum. Birkac kurye arkadasla konustum kisin irc winter grip kullaniyorlarmis gayet memnun olduklarini soylediler. Scooturk te bir arkadas da bizim gibi arastirip bu lastigi takmis ve memnun kalmis. Normalde irc den nefret ederim ama orjinal ebatlarda baska secenegimiz yok gibi. Keske michelin city gripler bizim motora uygun ebatlarda da uretilse.

Vay anasını bee ne yapcaz mecbur irc takcaz o zaman sevgili dostum yapacak bişey yok desene.😞tekrar teşekkürler kusura bakma geç cevap verdim biraz,hoşçakal.😊

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Arkadaşlar kurye olarak spacy'yi 50 bin km kullandım. Inanılmaz rahatlıkta, cc'sine göre hızı, gücü, trafikte rahatlığı harika. 50 bin km'de en fazla 10 kere Yağı değişmiştir. 3 kere Kayış Değişti. 2 senede haftanın 6 günü günde 10 ila 14 saat dere tepe Taşlı Topraklı yollarda kullandım. Kışın karda Kışta demeden, o Yağmurun çok yağdığı Günlerde egzozun boyunu geçen sularda hiç tık bile demedi. Motor Performansı bir gün bile azalmadı ve Yakıt konusunda ilk günden itibaren hiç 100km/2,5lt ortalamayı geçmedi. Beni hiç üzmedi bu motor. Gerçekten çok sağlam bi motor. Bir Japon harikası. Geçen gün otoparkta alpha modelini yakından gördüm ve keşke bu motoru alsaydım dedim. Herşeyiyle çok güzel bi motosiklet. Birde lastik tavsiyesi yapabilirim. Ben 50 bin kmde en az 10 kere arka lastik değiştirdim ve en memnun Olduğum lastik markası swallow'du. Size de Allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın. Sağlıcakla

Agzınıza saglık hocam lastik tavsiyeniz swallow ama kışlık 4 mevsimlik ebat kod falanda yazarsanız cok teşekkür ederim SAYGILAR.

osmanico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Hocam hatırlamıyorum ki valla tekerin düz bassın

muvodo ve fero. bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Nmax 155
    Ben de bir alfa ile aranızdayım, ilk izlenimlerim şöyle;
    Motoru alalı 1 ay ya oldu ya olacak, 600km ye ulaştım çekiş ve gidiş olarak güzel, 400km ye kadar artçı almadım sonra da aldığımda hafif rampalara çıktım.
    Yakıt olarak çok iyi, adeta yakmıyor kokluyor , ilk aldığımda bi 26tl lik yakıt aldım. 2. aldığımda gösterge en alttaydı 240km de 20tl lik aldı. sonraki 507km de 22tl lik yakıt aldım.
    Konfor olarak oturuş pozisyonu çok rahatsız ve koltuk sert geldi bana, 90-100km lik uzun yolda 3-4 defa mola vermem gerekti belimi zorladı. Gidon yakın olmasının yanısıra çok alçak yapılmış. bu da uzun yolda bir zorlanma sebebi.
    Şehir içinde çok atik ve çevik, start-stop özelliğini kullanmıyorum, frenleri güvensiz, lastikler aşırı kalitesiz, su görünce yaratık görmüş gibi kaçıyorum. Sorular olursa vaktim oldukça yanıtlamaya çalışırım.

Motosikleti
    Yamaha XJ6
    Alfacilar kac km desiniz benim 2000 olmak üzere

Motosikleti
    Yamaha XJ6

Moto43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    ben 6 milyara aldım bitane koruma demirli çantalı

1840 km deyim.

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler