Honda Spacy Alpha Kullanıcıları/ Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bak bu iyimiş eskiden spacyler yemek dağıtan kuryelerin motoruydy fakat şimdi şık görünümü ile bence bununlada başlana bilir yani şekil diye ölenler için tasarımı fena sayılmaz
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Elinize sağlık,oldukça güzel bir test yazısı olmuş.
-
Oraya elektronic gösterge koysalar pcx deki gibi olmaz zaten. Ah honda ah küçük hesaplar peşindesin...
-
Şu 100 cc olup vergiden muaf olsaydı.. 2. motor için mecbur cub alacağım 100 cc kaliteli scooter yok memlekette.
-
Merhabalar, konuyu açan arkadaşım sanırım bergamalısınız ? Neza motorda bende spacy alfayı incelemiştim. Burada bergamalıya rastlamak zor da o yüzden yazayım dedim.
-
SametSenel adlı üyeden alıntı
Şu 100 cc olup vergiden muaf olsaydı.. 2. motor için mecbur cub alacağım 100 cc kaliteli scooter yok memlekette.
Piaggio FLY 100 Bu Motoru İncelemeni Tavsiye Ederim Gayet Güzel Scooter 100CC hemde
-
yamaha delight ciddi rakip olmuştu hondaya,yeni honda gayet hoş olmuş,fiyat konusunda uçmazlarsa yamahanın ekmeğini elinden alır.
-
cant çapı sıkıntılı, delight derim hava soğutma 110 cc de
-
Millete Haojue yi yeni spacy diye ne caktılar bea :D
-
çok beğendim fiyatı saçma olmazsa nisanda alıcıyım.
-
Şu şekli biraz daha normal kullanıcılar için dizayn etseler iyi olurdu sırf tipi yüzünden vazgeçiyo insan tipi güzel oluyor fiyatı uçuyor pcx gibi ...
-
hayır bergamalı değilim test ettikten sonra nette araştırırken-bergama bayisi sanırım - bu fotoları buldum fikir olsun diye ekledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
delight'ı da test etmiştim güzel motor ancak rolantide fazla titriyor gibi geldi ayrıca bazı parçaları çok pahalı örnek ön jant 1.200-TL https://motoliz.com/YedekParca.aspx?...6&ID=32031&v=1
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
zaten bu motorun tek eksiği tasarımı, ancak önceki kasadan biraz daha estetik duruyor bir de grenaj kalitesi daha iyi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
linkinpark20 adlı üyeden alıntı
çok beğendim fiyatı saçma olmazsa nisanda alıcıyım.
benimde en çok merak ettiğim konu bu fiyat ne olacak? eski spacy'nin yerini alırsa fiyat yüksek olmamalı..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Spacy alfa hakkında bir yazı, linki aşağıda..
http://yolhicbitmez.com/paket-servis...acy-a-alpha/25
-
Bu motorun rahat 6.000tl satış fiyatı olur. Ki spacy bile 5.250tlden satılıyor. Hakeder mi ? Bence kesinlikle eder. Spacy sınıfında rakipsiz bir motosiklet.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tahsins adlı üyeden alıntı
Bu motorun rahat 6.000tl satış fiyatı olur. Ki spacy bile 5.250tlden satılıyor. Hakeder mi ? Bence kesinlikle eder. Spacy sınıfında rakipsiz bir motosiklet.
fiyat 6.000 olursa 5.000e yamaha delight almak daha mantıklı,alfaya start stop ve kombine fren gibi güzel özellikler koymuşlar ama bunlar olmazsa olmaz şeyler değil,bu sınıfta en önemli şey fiyat ve 1.000 lira çok ciddi fark.
-
Bu çirkin ördek yavrusu yerine, vision 110 modelini getirse, bu tatlı tabağı jantlardan, güvenli olan büyük janta geçse scooter sevenler.
-
her zaman ki gibi tasarım yok, benzin depo kapağı sele altında, kombine fren sistemi var arka kampana...
-
tahsins adlı üyeden alıntı
eski spacy gerçekten iyi motordu, çok az yakıyordu, dengeli, titreşimsizdi. bu da 6000'ni geçmezse satar, ama sanki eski kasanın yerine gelecekmiş gibi geldi..
-
Bu da eskisi gibi alçak mı acaba? Spacy yere çok yakındı bu yüzden başta kasisler olmak üzere her türlü tümsekte altı yere vuruyordu, 2 kişi binince hiç çekilmiyordu bu sürtmeler. Ben sırf bu yüzden satmıştım.
-
Yurdukoru adlı üyeden alıntı
Bu da eskisi gibi alçak mı acaba? Spacy yere çok yakındı bu yüzden başta kasisler olmak üzere her türlü tümsekte altı yere vuruyordu, 2 kişi binince hiç çekilmiyordu bu sürtmeler. Ben sırf bu yüzden satmıştım.
bajaj boxer dan memnun musunuz ? onuda satmayı düşünüyomusunuz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler