Oğuz Hocam bence Alfa'yı da aldığımız fiyatın üstüne satacağız. bayi en az 6000 TL fiyat beklediğini söyledi önümüzdeki ay için. Ben aslında pcx bakıyordum, pcx'e geçen ay 200 TL zam gelip alfa da uygun fiyattan piyasaya girince bunda karar kıldım.
Gelelim izlenimlere. Motor inanılmaz rahat. trafikte çok güzel. 105 CC olmasına rağmen gazı açtığımızda gayet atik. deneme amaçlı 70'e kadar çıktım. Daha fazla basmadım malum rodajdayız. çok fazla rüzgar aldığını fark ettim. Ayrıca ss'den sonra sağ ayağım bir türlü alışamadı. sürekli sağ ayağımın altında arka fren varmış gibi ayağım kasılıyor
Bu rahatlığa alışmam biraz zaman alacak sanırım. İlk skuter tebrübem çünkü. Dün 25 km yol yaptım. Trafikte girilmeyecek aralara girdim, her yerden geçiyor namussuz. Yalnız yine demene amaçlı bakalım kobine fren nasıl çalışıyor diyerek sadece arka frenle kullandım, arka fren ve kombine olarak kullandığı ön fren bana biraz yetersiz geldi. Yalnız aynı anda ikisini de sıktığımda çok güzel duruyor. Eski Spacy'de durum nasıldı bilmiyorum.
Mor renk aldığıma çok memnunum. Bayağı bir kişi kaça aldın, bu yeni model mi diye sordular. Çok ilgi çekiyor. Mor renk ile o bildiğimiz kurye motoru havasından çıkıyor, yalnız ileride sürtme veya kaza durumlarında sorun yaşayabiliriz. zaten honda servisleri boya yapmıyor, bir de kırmızı pcx'te olduğu gibi beyaz grenajlarla kırmızı grenajlar arasında uçurum olursa vay halimize.
Ben motoru beğendim. şimdi merak ettiğim konu yakıt tüketimi. servis 1 lt. yakıt koyduğunu söyledi. ben de ağzına kadar doldurdum 24 TL'lik aldı. Bizim motorda yedek depo yok sanırım? Kullanma klavuzunu iyi bir okumamız lazım. hayırlısı olsun.