Merhaba arkadaşlar, bizim RC 390 konumuz gebermiş olduğundan kaynaklı buradan yardım talep edicem çünkü aynı motorlar
Egzoz'a ihtiyacım var. Bütçe sorun değil ama max 2500 verebilirim, aradığım egzoz ise full boğandan titanium olması gerekiyor.
Karbon egzoslar zıngırdama cızırtı yapıyor o beni deli ediyor.
Şöyle buldum: http://urun.n11.com/egzoz/leo-vince-ktm-duke-125-200-390-11-15-full-sistem-egzoz-P50095583
Fakat bu titanium mu? şu r25'in salyangoz olan titanium akrapovic egzozuna bayılıyorum seside hoş geliyor zıngırdama cızırdama hissetmedim hep uzaktan duydum açıkçası.
SC'nin egzozlarına hastayım hem şekil itibari ile hemde ses olarak çok güzeller bide karbon değiller böyle plastik milastik yok full titanium yada çelik demir gibi bir şeyden yapılıyorlar galiba.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Bide arkadaşlar bu motorun zinciri nasıl sıkılıyor? yanda bir şeyi gevşetip o maşaların uclarında ki vidaları sıkarak aynı düzeyde zinciri geriyoruzda bunda ben sıkılacak vida göremedim sağ ve solda da 2 tane böyle değişik bir demirimsi bişi var onlarımı sıkıyoruz? servis kapalı oluyor pazar aşırı bollaştır sorun yaratmasın? acilen sıktırmam lazım, sanayiye götürsem adamlar yapabilirmi bozmadan etmeden?