Herkese selam öncelikle
Bugün İzmir Alsancak Oto KTM bayii'sinden KTM Duke 390 Siyah renk alarak bende aranıza katıldım
Sıkı pazarlık sonrası anlaştık el sıkıştık. Satış sözleşmesi imzaladık. Kaporayıda verdim. Motor Salı günü gelecekmiş. Şansıma 2015 model değil 2016 model olarak geliyormuş. İlgilenen Tolga bey'in söylediğine göre yılın ilk 2016 KTM Duke 390'ı nı ben alıyormuşum. Ruhsatta Trafik tescil tarihi ile model yılı 2016 olcakmış. Bu sevindirici oldu benim için
2 aydır nerdeyse uyku uyuyamaz oldum. Sürekli uyanıp forum'a sahibinden'e bakıp bir değişiklik varmı acaba, youtube'dan inceleme videolarına sürekli bakmalar falan tüm uykumu kaçırıyordu. Yamaha bayii'sine gittim R25 ve MT25 için görüştüm, sonra Suziki İnazuma ya kaydı aklım, bi ara Kawa Z300 - Ninja 300 oldu fikrim. Ama en sonunda ilk gittiğim yere döndüm ve hep gönlümde olan KTM ile anlaştım
2 aydır büyük macera oldu benim için. Benim gibi yeni alacak ve sürekli araştırma içerisinde olan arkadaşlar için sürekli elimden geldiğince plaka işlemleri sigorta işlemleri herşeyi yaşadıkca buraya ayrıntılı aktarmaya çalışacağım.
2009 dan beri kullandığım Asya marka Maxi scooterim var. Yaklaşık 1 yıldır arızalı olduğu için yatıyor kullanmıyorum. Onun haricinde arkadaşların bir kaç defa vitesli motorunu kullanmıştım. Umarım alışmakta zorluk çekmem
Yazım biraz uzun oldu artık kusura bakmayın. Heyecanımdan mazur görün