HAyır yanlış anlamadım,sadece yazdıklarınızda mantık hataları var ve tek tek bunları dile getiriyorum. Malı hakkında kötü yorum yapan görmediyseniz forumda beni hiç tanımıyorsunuz demektir. Aracımda en ufak bir problem yaşarsam ortalığı karıştırırım. Mesela şuan Spormoto hakkında bir yazı yazmak üzere hazırlıklar yapıyorum..Bazı şeylerin netleşmesini bkeliyorum, en ince detayına kadar burada paylaşacağım yaşadıklarımı.
Bu arada bak bu benim şikayetim, araba hala bende ama her sorana sakın alma diyorum,tek sebebi OPEL firmasının malının zerre kadar arkasında durmaması, buyur dikkatli oku bakılım malım için neler demişim;
https://www.sikayetvar.com/sikayet/d...oyuluyor/601kr
Şimdi jant boyası ile ilgili benim motosikletimde sorun olmadığını zaten yazdım, jant kalitesini de nasıl bir arge yaptın,nasıl inceledin? rontgenini mi çektin? darbe testi mi yaptın? Jant kalitesinin kötü olduğunu nasıl anladıysan yazarsan bizde öğrenir teşekkür ederiz..
O turuncu kablo bağlarına gelecek olursak,ben ilk gördüğümde power parts sandım ve ne kadar gereksiz masraf diye düşündüm fakat orjinalmiş. Her gören işi bilen motorcu arkadaşlarımın tepkisi de benzer oluyor, ''ulan adamlar klipsleri bile şaseyle aynı renk takmış'' diye tepki veriyorlar lakin sen onları da beğenmedin =)
Motorda maliyet kısma kaygılarını da yazarsan sevinirim? Şayet standart çok iyi bir ABS sistemi koyarak baya bir maliyet kısmışlar haklısın =) Veeeee üzerinde yine standart gelen
MADE İN GERMANY Metzeler Sportec M5 interact lastikler ile de baya bir maliyetten ksımışlar =) Bak standart gelen X-ring zincirden bahsetmiyorum bile =) yol bilgisayarı? konusunu dahi açmıyorum, led sinyaller??? =)
DRZ ile 390 ın karşılaştırılamayacağını söylemişsin,yazdığın mesajlardaki en doğru cümlen olmuş, mt7 ile 390 karşılaştıranlar, 2001 model r6 ile karşılaştıranlar, 390 mı yoksa vstrom mu? diyenlerden ayrılmana sevindim.
Eleştirme demiyorum, yine eleştir ama hakkaniyetli ol..Bak şu videoyu izle,
https://www.youtube.com/watch?v=YjZu8YOE254 eleman videonun başında bu güne kadar yapılmış en iyi,en detaylı inceleme olduğunu söylüyor.. Videoyu izlersen haline üzülür,onun adına sen utanırsın. Bütün bilgileri yanlış veriyor. Aluminyum şase,Seramik silindir,Arkada tek onde cift kaliper,servisi ucuz,yakit ortalamasi vs hepsi yanlış =) resmen dötünden uydurmuş rezil etmiş kendini..
Gelelim amortisorlere, yahu en beğenilen yeri yahu,sen nasıl fok atabiliyosun? sert diyorsun tabiki sert olacak ne bekliyorsun? Biliyormusun o beğenmediğin süspanyion Moto 3 dünya şampiyonasından direk duke390 a uyarlanmış? Şimdi sen böyle güzel olan şeylere futursuzca fok atarsan çok çok sert cevaplar alman gerekirdi.. Ben çok sakin makul biriyim sana tek tek detaylıca yazıyorum ama sen hala '' jant kalitesi zayıf,cırtlar turuncu'' diyorsun =) bak o videodaki elemana yapılan yorumları bir oku =)
Yazdıklarımı da yanlış anlama bak, yakın arkadaşımda SYM wolf250 var, emin ol bir çok parçası duke390 dan pahalı.. Adam sürekli isyan ediyor ben ise duruma seviniyorum. Çok araştırdım zaten almadna önce, bu fiyata bana bu özellikleri veren başka motosiklet yok.. Bana sakın çıkıpta Atatürkün silah arkadaşı bindokuyüz bilmemkaç model motosikletler önerme =) 1 yaşından yaşlı motosiklet almıyorum ve genelde garantisi biten motosikletimi satıyorum.. Model yılı ve garanti benim için en önemli etkenlerden.