Bundan önceki 2013 gt250r ımda ön arka michelin pilot power vardı, deli gibi viraja girip yere kazık atar gibi fren yapiyordum millet inanamiyordu
hatta youtube a bi video eklemistim yorumlarda bile frenlerin guzelligini fark etmisler
lastik candir o yuzden butçenin onemli payini ayirmak gerek.
Boyun korumasi bende dusunuyorum ama ufacik sey 1.000-1.200 tl.. insan sinir oluyor..hani motora biniyoruz diye bukadar da kirbaç vurmasinlar bize.
Kameraya gelince sony ile hero4 black arasinda kaldim,karsilastirma videosunda hareketli nesneyi sony daha iyi odakliyor(gopro cok sallaniyor) ama diger tum ozelliklerde hero4 daha iyi.. 5 in çikmasini beklicem sanirim
Egzoz olayinda işçiliğe gerek yok,uyumlu olduktan sonra kendim takarim yeterki motorun orijinal biyerini delip kesmiyim yada kaynak atmak zorunda kalmiyim.(bu sebepten hondaya komple egzoz yaptirmistim,kesme ve kaynaga karsiyim)
Tüp olmasa bile olur,kisa tüp bi twobrothers bile ayarlayabilirim 2. El.. daha once 1000rr a 400 tl ye 2. El carbon twobrothers almistim hemde daha cıvataları bile sariydi. Tabi sonuç olarak 500-600 tl gibi fiyatlara ilandaki gibi hem ara boru hem egzoz olursa en makbulu o olur
bulamazsam da orjinal egzozu sokup benim ustaya gondericem, ondan ölçü alarak egzoz yaptiricam yani 20 gun yatacak motor.