KTM Duke 390 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
tmsn adlı üyeden alıntı
sosis çantayı arkaya mı bağlıyosunuz, topcase için demir taktırıp oraya çanta ya da çadır bağlamak gibi bişey mi, depo üstü çanta çok küçük değil mi ? ben seyahatlerimde genellikle sırt çantasını önden takıyorum.
Paylaştığım fotoğrafta kırmızı okla gösterdiğim yeşil ip strap dediğim şey. Ucunda kemer gibi bir metal var ve bu metal sayesinde istenildiği kadar sıkı bağlanarak sosis çanta seleye sabitleniyor. Dolayısıyla topcase için takılması gereken demirlere ihtiyaç yok, çanta doğrudan sele üzerinde. Sarı okla gösterdiğim ise sosis çantanın kendisinde bulunan strap'ler. Çantanın hem altında hem de üstünde oluyor. Onları da fotoğrafta görüldüğü gibi motorun hem solundaki hem de sağındaki peglere geçirdim. Bazı sosis çantalarda bu strap'ler olmuyor, dert değil. Bu arada motor aksesuarı satan mağazalarda strap bulunabilir.
Sırt çantası da bir seçenek. Daha az eşyam olduğunda sosis çanta kullanmıyorum, sırt çantası yeterli oluyor.
Depo üstü çanta ise vazgeçilmezim. Kısa mesafe, uzun mesafe fark etmiyor. Nereye gidersem mutlaka yanımda. GIVI'nin ürününü kullanıyorum. Ruhsat, cüzdan, su şişesi, kaskımın yedek vizörü gibi pratikçe ulaşmam gereken şeyleri de bu çantaya koyuyorum. Çok çok kullanışlı.
Reklamlar
-
eneee adlı üyeden alıntı
Paylaştığım fotoğrafta kırmızı okla gösterdiğim yeşil ip strap dediğim şey. Ucunda kemer gibi bir metal var ve bu metal sayesinde istenildiği kadar sıkı bağlanarak sosis çanta seleye sabitleniyor. Dolayısıyla topcase için takılması gereken demirlere ihtiyaç yok, çanta doğrudan sele üzerinde. Sarı okla gösterdiğim ise sosis çantanın kendisinde bulunan strap'ler. Çantanın hem altında hem de üstünde oluyor. Onları da fotoğrafta görüldüğü gibi motorun hem solundaki hem de sağındaki peglere geçirdim. Bazı sosis çantalarda bu strap'ler olmuyor, dert değil. Bu arada motor aksesuarı satan mağazalarda strap bulunabilir.
Sırt çantası da bir seçenek. Daha az eşyam olduğunda sosis çanta kullanmıyorum, sırt çantası yeterli oluyor.
Depo üstü çanta ise vazgeçilmezim. Kısa mesafe, uzun mesafe fark etmiyor. Nereye gidersem mutlaka yanımda. GIVI'nin ürününü kullanıyorum. Ruhsat, cüzdan, su şişesi, kaskımın yedek vizörü gibi pratikçe ulaşmam gereken şeyleri de bu çantaya koyuyorum. Çok çok kullanışlı.
http://i64.tinypic.com/t9wfhf.png
anladım, tesekkürler bilgi için , ben artçıyı da hesaba katarak söylemiştim. bu yüzden demir şart heralde benim için
-
Ktm ailesi merhaba...
İnazuma ile takas düşünenleriniz olursa şayet...ilan numaram 326387048..
532 5770173 numaram...
Kazasiz belasiz sürüşler sizlere..
-
kendi çekimim
-
Duke 390 ile r25 düzlükteler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:38 ----------
-
02 Kasım 2016, 17:50
Gözümüz aydın yeni DUKE 8 kasımda tanıtılıyor.
ktmdukes.com
-
07 Kasım 2016, 01:45
geliyor acaba teknik özelliklerde değişiklik varmı yoksa sadece kasamı
-
07 Kasım 2016, 15:27
Beyler selam,
18000 limit var. Duke 390 ile Yamaha mt 25 arasında kaldım. Size 390 kullanıcısı olarak danışmak istedim. Alacağım Duke 13K Mt 25 ise 2k km'de. İkisininde çok fazla ekstrası var. Yorumlarınızı bekliyorum.
-
09 Kasım 2016, 00:37
Bu arada 3000 km'de 2016 Model 390'la aranıza katıldım tercihimi 390'dan yana yaptım. 1500-2000 TL aralığında garantiden çıkmadan güzel bir egzos taktırabilir miyiz?
Motorla ilgili sayfaları okumaya başlayacağım şimdi dikkat etmemiz gereken şeyleri, tüyoları siz de kısaca yazmak isterseniz, oryantasyon yapıyorsanız yeni başlayanlara severek katılırım ve okurum
-
09 Kasım 2016, 01:35
hsnogz41 adlı üyeden alıntı
R25 195 yapıyodu hani....
-
09 Kasım 2016, 08:41
ozgurdegi adlı üyeden alıntı
Bu arada 3000 km'de 2016 Model 390'la aranıza katıldım tercihimi 390'dan yana yaptım. 1500-2000 TL aralığında garantiden çıkmadan güzel bir egzos taktırabilir miyiz?
Motorla ilgili sayfaları okumaya başlayacağım şimdi dikkat etmemiz gereken şeyleri, tüyoları siz de kısaca yazmak isterseniz, oryantasyon yapıyorsanız yeni başlayanlara severek katılırım ve okurum
Öncelikle hayırlı olsun. Yetkili servis sadece Akrapovic ve Tiger satıyor. Fakat başka marka taktın diye de garantiden çıkacağını düşünmüyorum. Servis Tiger'ı 500 liraya satıyor. Düşük devirde ses güzel fakat yükselince pancar motoruna dönüşüyor alet. Akrapovic'in fiyat 5000 TL'yi geçik vaziyette, Euro üzerinden satılıyor ve her geçen gün artıyor. Mivv veya Leo Vince tavsiye edebilirim. Mivv aşağıda vereceğim sitede bulabilirsin fakat Leo Vince için Türkiye'de distribütör var mı bilmiyorum.
http://www.motoliz.com/Mivv-Egzoz,LA...#labels=1254-2
-
09 Kasım 2016, 14:08
sinan.erkan adlı üyeden alıntı
Öncelikle hayırlı olsun. Yetkili servis sadece Akrapovic ve Tiger satıyor. Fakat başka marka taktın diye de garantiden çıkacağını düşünmüyorum. Servis Tiger'ı 500 liraya satıyor. Düşük devirde ses güzel fakat yükselince pancar motoruna dönüşüyor alet. Akrapovic'in fiyat 5000 TL'yi geçik vaziyette, Euro üzerinden satılıyor ve her geçen gün artıyor. Mivv veya Leo Vince tavsiye edebilirim. Mivv aşağıda vereceğim sitede bulabilirsin fakat Leo Vince için Türkiye'de distribütör var mı bilmiyorum.
http://www.motoliz.com/Mivv-Egzoz,LA...#labels=1254-2
Teşekkürler. Mivv gidip taktırabileceğim mesafede bunlardan birini en yakın zamanda taktıracağım. Servis için hangi yeri önerirsiniz Avrupa Yakasında?
-
09 Kasım 2016, 14:43
Teşekkürler. Mivv gidip taktırabileceğim mesafede bunlardan birini en yakın zamanda taktıracağım. Servis için hangi yeri önerirsiniz Avrupa Yakasında?
Şimdiye kadar 1 kere servis faslım oldu. Onu da Karaköy Atamoto'da yaptırdım. Avrupa yakasında opsiyon çok. Ben memnun kaldım ama diğer opsiyonlardan da memnun kalan bir çok kullanıcı var.
-
09 Kasım 2016, 18:41
sinan.erkan adlı üyeden alıntı
Şimdiye kadar 1 kere servis faslım oldu. Onu da Karaköy Atamoto'da yaptırdım. Avrupa yakasında opsiyon çok. Ben memnun kaldım ama diğer opsiyonlardan da memnun kalan bir çok kullanıcı var.
Eyvallah Sinan Sağol.
-
16 Kasım 2016, 17:33
Arkadaşlar facebook grubu varsa paylaşır mısınız?
-
16 Kasım 2016, 21:39
arkadaşlar bu alet için önerebileceğiniz elcik koruması var mı? orijinalinin fiyatı çok yüksek.
-
17 Kasım 2016, 01:00
eneee adlı üyeden alıntı
http://i64.tinypic.com/t9wfhf.png
Depo üstü çantası olarak GIVI'nin hangi modelini kullanıyorsunuz?
Anladığım kadarıyla çok büyük değil, şık duruyor.
-
17 Kasım 2016, 09:19
Arkadaşlar facebook grubu varsa paylaşır mısınız?
Var
(on karakter)
-
24 Kasım 2016, 21:39
Arkadaslar merhaba
Yeni duke 390 hakkinda bir 390 kullanicisi olarak neler dusunuyorsunuz ?
Suan inazuma kullaniyorum yeni duke 390 geldiginde almayi dusunuyorum
Olumlu ve olumsuz yanlarini soyleyebilirseniz sevinirim tesekkurler
-
25 Kasım 2016, 20:21
Bende aranıza katıldım arkadaşlar..Duke'lendim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)