Kawasaki Z250SL Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
-
04 Nisan 2015, 19:41
anexi adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba. Yeni başlayacak biri için z250sl önerir misiniz? 1.60 boy için sıkıntı yaratır mı?
Valla kardeş cc açısından sıkıntı olmaz da boy kısaymış biraz sanki. Benim boyum 1.69 , Bunun selesi 78.5 cm ben yamaha mt-125 bindim sele 80.5 cm ayak parmak uçlarımın ayağımla birleştiği yerden yere değiyordum topuğum bayağı havada kalıyodu yani. 2 cm bir serçe parmak kadar etmiyor çok bişey değişmez bunun selesiyle de , topukların yere basması imkansız yani. Sen De 9 cm çıkartarak durumunu hesap et ama sanırım biraz zorlanır ayaklar yere değmekte. Alçaltma kiti var mı sormak lazım bayiye , bir de gidip denersen daha iyi olur.
Reklamlar
-
04 Nisan 2015, 20:29
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Valla kardeş cc açısından sıkıntı olmaz da boy kısaymış biraz sanki. Benim boyum 1.69 , Bunun selesi 78.5 cm ben yamaha mt-125 bindim sele 80.5 cm ayak parmak uçlarımın ayağımla birleştiği yerden yere değiyordum topuğum bayağı havada kalıyodu yani. 2 cm bir serçe parmak kadar etmiyor çok bişey değişmez bunun selesiyle de , topukların yere basması imkansız yani. Sen De 9 cm çıkartarak durumunu hesap et ama sanırım biraz zorlanır ayaklar yere değmekte. Alçaltma kiti var mı sormak lazım bayiye , bir de gidip denersen daha iyi olur.
Sıkıntı diyorsunuz yani... Aslında en küçüğü bu motormuş diye bunu düşünmüştüm. KTM Duke de kafamı kurcalıyor. Gidip üzerinde deneyeceğim aslında, olmadı scooter yolu görünüyor bana
-
04 Nisan 2015, 21:04
anexi adlı üyeden alıntı
Sıkıntı diyorsunuz yani... Aslında en küçüğü bu motormuş diye bunu düşünmüştüm. KTM Duke de kafamı kurcalıyor. Gidip üzerinde deneyeceğim aslında, olmadı scooter yolu görünüyor bana
Duke da alçak evet ama en iyisi gidip denemeniz. Bir de yeni modeller değil de eski modellerin çoğunda alçaltma kiti oluyor
-
05 Nisan 2015, 00:10
Arkadaşlar bugün aldım motoru Ankara'dan. Plaka vs işlemleri için daha teslim almadım yalnız biraz sürdüm. Öncelikle motor abartıldığı gibi küçük değil. boyum 1.78 kilom 75. gayet rahat ettim.Dizlerle kolay kavranıyor oturuş pozisyonu falan hoşuma gitti fazla eğilme durumu yok...
-
05 Nisan 2015, 00:17
DarkSnake adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün aldım motoru Ankara'dan. Plaka vs işlemleri için daha teslim almadım yalnız biraz sürdüm. Öncelikle motor abartıldığı gibi küçük değil. boyum 1.78 kilom 75. gayet rahat ettim.Dizlerle kolay kavranıyor oturuş pozisyonu falan hoşuma gitti fazla eğilme durumu yok...
Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın makina gerçekten güzel ya darısı başımıza artık :D
-
05 Nisan 2015, 00:27
-
05 Nisan 2015, 00:47
valla çok hoş makina ya gözüme çok güzel geliyor. Boyu da size tam olmuş bence. Ne çok uzun ne çok kısa.
-
05 Nisan 2015, 10:19
Guzel alet cok hosuma gitti
-
05 Nisan 2015, 10:24
Fiyat nedir acaba guncel kur ile 11.800 yapiyor bu fiyat çok iyi bence ustelik üzerinde dunlop lastik var daha ne olsun.
Lastikler dunlop mu ?
Abs li model mi ?
-
05 Nisan 2015, 12:37
130'u_gördüm adlı üyeden alıntı
Fiyat nedir acaba guncel kur ile 11.800 yapiyor bu fiyat çok iyi bence ustelik üzerinde dunlop lastik var daha ne olsun.
Lastikler dunlop mu ?
Abs li model mi ?
Lastikler dunlop doğrudur. Ben abs'li olanını aldım.
-
05 Nisan 2015, 14:31
ceniver adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaslar, boyum 1.78 kilom 75 sizce bu motor bana nasıl olur.
DarkSnake adlı üyeden alıntı
Allah Allah tesadüfe bak çok ilginç
-
05 Nisan 2015, 15:29
Daha da ilginç bir tesadüften bahsedeyim. Ben SİYAH ve ABS'li motosikletten bir adet bana getirildi sanıyorum. Kapora gönderip gemiye yükletmiştim. Yaklaşık bir ay bekledim, Salı günü almayı düşünüyorum Z MOTO'dan. DarkSnake sen sipariş mi vermiştin, yoksa gidip aldın mı öylece?
-
05 Nisan 2015, 15:34
ceniver adlı üyeden alıntı
Allah Allah tesadüfe bak çok ilginç
Forumu çok takip edemiyorum ama ben de almadan önce çok merak ettiğimden burda paylaşıp bu motoru almak isteyen ve söylentiler yüzünden kafası karışan arkadaşların fikir edinmesi için paylaştım. Eğer tek tedirginliğiniz boy konusuysa gayet rahat . Ayrıca arkadan daha iri duruyor kuyruk tasarımından dolayı kuyruktan dolayı :. Arka seleye de oturdum arkadaşım kullandı. Hiç te öyle kütüğe oturmuşum hissi uyandırmadı ama çok şey beklememek lazım tabi. Titreşim konusunda da motor rolantideyken ve ayaklıktayken esnek yerlerde bir titreşim görünüyor ama sürerken birşey hissetmedim tabi bu konuyu teslim alınca daha iyi anlayabiliriz..
-
05 Nisan 2015, 15:50
DarkSnake benim mesajımı görmedin sanırım
-
05 Nisan 2015, 22:15
hedonicas adlı üyeden alıntı
DarkSnake benim mesajımı görmedin sanırım
sipariş vermiştim ben de yaklaşık 2-3 hafta önceden
-
06 Nisan 2015, 07:42
Neden bana "seninki tek abs'li gelen zaten, başka yok" dediler acaba. Çok ilginç, kafaları karışık herhalde
-
06 Nisan 2015, 09:20
Motorumu sağ salim Otobüsle İzmit'ten getirdim. Foto atacağım,benzer şekilde Taşıma yapacaklarsa yardımcı olsun diye.Şimdi kullanma Kılavuzu'nu bir inceleyeyim dedim,Türkçe yok kullanma kılavuzu!olması gerekmiyor mu?
-
06 Nisan 2015, 10:48
O egsoz nedir arkadaş ya :D
-
06 Nisan 2015, 11:26
turkmath adlı üyeden alıntı
Motorumu sağ salim Otobüsle İzmit'ten getirdim��. Foto atacağım,benzer şekilde Taşıma yapacaklarsa yardımcı olsun diye.Şimdi kullanma Kılavuzu'nu bir inceleyeyim dedim,Türkçe yok kullanma kılavuzu!olması gerekmiyor mu?
Olması gerekiyor evet ama bence ingilizce olması daha sağlıklı en azından yanlış çeviriye kötü çeviriye kurban gitmez. Biraz zorlar başlarda ama Türkçe kılavuzdan daha sağlamdır sağlıklıdır diye düşünüyorum.
-
06 Nisan 2015, 15:54
anexi adlı üyeden alıntı
Ertugyigit adlı üyeden alıntı
Duke da alçak evet ama en iyisi gidip denemeniz. Bir de yeni modeller değil de eski modellerin çoğunda alçaltma kiti oluyor
Duke'un selesi 80 cm. Z250SL'den fazla yani.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)