Arkadaşlar vakit oldukca bir bir cevaplarım...yani adam seçiyorum canımın istediğine cevap yazarım tarzım hiç olmadı...dün yazamadık şimdi fırsat buldum yine...gözden kaçırdığım olduysa kusura bakmasın artık...
2 cbf parası eder ama ne gelecek dah abilmiyoruz...aslında doğmamış çocuğa don biçiyoruz sanki...
aynı evet...
sanada çok yakışır ganga...Sedata da kaptırırız bi dene
dediğin gibi az kasa büyük olsa ne olurdu ki ..lastik ebadı geniş olsa yahu zarar mı ederler..Asya da üretiliyor diye (Malezya Kawasakı) onların insan standardına göredir belki...
grenajlı 250 cc lere bayılmıyorum..grenajlı 600..1000 liklere bayılıyorum...bu daha net oldu belki...
bencede...bak Malezyada yarışları da varmış grenajlı olanın..demek ki bu model orada bayağı geliştirildi...
MT125 yanlış anlaşılmasın ama saygı bile duymadığım bir makina...üretim hatası var gibi...tuhaf bir motor...
cbr250 ciler biraz şaşkın evet ama fahiş fiyattan düşürmek lazım ...ucube bişey yani
http://www.motoetkinlik.com/wp-content/uploads/2014/08/Yamaha_MT_125_T%C3%BCrkiye_2-001.jpg
gelen Hondaya giden Hondaya giren çıkan Hondaya bu ara
bu yaz heryerde Kawa olacak sanki...
bencede saçma dostum...ama büyük cc den para kazanamadıklarını için bence 150-250 cc de memet umuyorlar...
bizi aşar o
az kaldı dostum fuara...ya sabır...
bende bu boydan çektim ne çektiysem ...1.90 olmanın bedeli motorcular için ağır oluyor...ya 1200 gs alacaksın ya hiç...
ya aga bende altımda düdük gibi kalacağını biliyorum ama 1.90 ve 130 kiloya ne kadar uyacak göreceğim... olduğu kadar diyelim artık...ama yine ınazumaya dönebilirim mavi veya beyaz olanından...
başgan sanada yakışır..sen fuarda ciddi ciddi düşün bunu...
bak can alıcı nokta nedir biliyormusun daha motoru alalı kısa bir süre olmasına rağmen "RC 390 veya güçlü kuvvetli bir japon/amerikan chopper a doğru meyil etmeye başladık"..işte bu zaman kaybı..emek kaybı...ve para kaybıdır...madem karı koca motor sürmeyi seviyorsunuz o zaman almanız gereken makina daha üst düzeyde ve dah agüvenilir olmalı...muscular veya voguısh nedir bilemiyorum gogıla bakmayada üşendim özür dilerim...bence ne istediğiniz halen bilmiyorsunuz...zaman kaybediyorsunuz...sizi 600 cc ye ihtiyacınız var..şimdi beni kahale almazsın ama doğru zaman geldiğinde 600 lük bir tourıngle tatlı tatlı uzarsı gezersiniz...bu geçiş modellerine kaybettiğiniz zamanada gülersiniz...bu arada 2 ayrı makinadan bahsetmiyoruz değil mi...tek makinaya biniyorsunuz...o artcı metrekaresine yengemi sığdırmaya çalıştığın onu oraya hapsettiğin içinde ( eğer tek makina varsa) seni asla affetmem...
bak benim çevremde ki aklı başında çiftler karı koca binecekse maddi durumlar elveriyorsa fazer alırlar..v strom alırlar...52 litrelik çantalarına herşeylerini sığdırırlar...bu güvensiz makinaya iki kişi binmenizi tavsiye etmem..Allah korusun bazen torka ihtiyacın olacaktır...bir kere artcıya eziyet..nınja 250 sl e bir kere iki kinilmez...makinanın aerodinamiği buna müsait değil...hey adamım yapma bunu ... o lanet makina tek kişilik..ciğeri nedir ki...ha iki tane yoktur diyorum yani 25 bin liraya iki dene makina almamışsındır yok artık derim...tek makinadır muhtemelen ama onunda canını çıkarmayın
ve düzgün bir makina alın uzun vade de huzur içind ekullanın...neyse zaten zaman herşeyi gösterecek...
valla dostum en azından naked olunca kimse bizden fazla şeyler beklemiyor yolda vicdnai bir huzur var...ama grenaj olunca bu düdük gibi teneke ses çıkınca biraz güldürüyolar kendilerine...yahu millet Yukı markasının race kılıklısına para bayılıyor...bu nasıl bir tatmin duygusu...lan YUKI ye hangi psikolojiyle para verirsin...dimi...
Devlete para kazandırmaya gerek yok bence...galiba tek renk gelicek...
aslında Hindistandaki fabrikalarda güzel makinalar üretiliyor...ben Japon kalitesine yaklaştıklrına inanıyorum...ama bir Tayland Hondanın cbr 250 de aynı özeni gösterdiğine inanmıyorum...bu model Malezya Kawasakı fabrikasında üretilmiş...
sende küçük kalacaksa bende artık cbf 150 gibi kalacak...1.90 130 kilo...ama grenajlıda sırıtan ben naked de çok sırırtmam dye umuyorum dostum...