alınır bu makine...
alınır bu makine...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bende beğendim bu motoru fiyatta iyi. Tek hoşuma gitmeyen biraz ufak oluşu. Benim ebatlarda (1.87 78 kilo) biri için ufak kalır biraz. Hyo gibi kalıplı olsa çift silindir olsa manyak olur.
allahın adamı sıkma bu kadar kendini sana 250 cc makina düdük gibi olur
sen 2 metre 140 kg sin hadi benim gibi 1.80 boy 80 kg olsan neyse ama bu makinalar sana gitmez
bi ara aynaya bak sonra dön kendine sor acaba ben bu makinayı nasıl alacağım diye
Yas 42 ve size katilmiyorum. Grenajli motorlara bayiliyorum ama naked.lar hic ilgimi cekmiyor
mt 125 vardı bir ara gören varmı http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...turestechspecs 10000 kağıtmış
kawa s..ti bizi resmen cbr 1 aydır satışta arayan bile yok
Zaten bu 250 cc'ye kadar fiyatlarının yuksek olması çok saçma bir kere japonyada 1-2 yıldır önlenemeyen deflasyon (üretim fazla talep yok fiyatlar düşüyor) var bunlar döviz üzerinden fiyat veriyorlar ve yılda sezon başı ortası ve sonu olmak üzere üç zam yapıyorlar gelde bunun mantığını kavra
Ulen şu z800 ' ün fiyatında bir kıyak yapsalarya
Gizlice bekleyenlerden biride benim banada subat sonu dendi absli modelde dahil zaten 250cc naked sinifini dusunursek en cazip duran motosiklet kawasakiden yamahadan mt 250 bekliyoruz ama o da muamma ortada net bisey yok o yuzden z250sl naked severlere fazlaca hitap edicek ve tatmin edecek gibi duruyor
Hondami satasim geldi bian hemen sele olcusu arattim zl biraz daha yuksekmis hondaya zor yetiyor oysa ayagim hayallerim uçtuuuu :((( boy fakirligide bu olsa gerek
MeteHan bey amca
bu motorla inazuma arası 100km/lt ne kadar oynar bilmiyorum eğer 4 e 3 ise tamam da...
Bu motor boyu max 1.78 kilo 80 adama kadar şase size M boy, inazuma ise XL boy. iki tık fark var.
sürücü motor oranı duydugun seylerden sonra bu motoru sana sattıracak derecede.
yeni bir macera olarak seni cezbetmiş iyice anlaşılan. ben bu görüşlerime rağmen denemenden yanayım
belki görüntüyü takmayıp gidişinin ve yakıtının hastası olacaksın
harbi seni bi incelemek lazım ganga senin tipi incelesinler yeminle 20 cilt'lik ansiklopedi yazmazlarsa eşşek gibi anırırım
tipi kesss diyosun yani...kıskanç Sakarya Bebesi mel'un zındık...
CBR250 kullanıyorum. İnşallah r25 ucuza gelir, z250 uygun fiyatta kalır, KTM RC serisinde fiyat indirimine gider. Motoru satarken zarar edeyim yeter ki bu piyasada alternatif olsun, rekabet olsun, kalite olsun ve verdiğimiz para "kötünün iyisi" için değil, en iyisi için olsun.
Şuraya bak koca ülkedeki geyik ;
" Abiler ninja alcam ama parçası pahalıymış, 600cc gibi duruyo ama Hyonun freni yok, Cbr tipini beğenmedim ama servisi iyiymiş ne yapayım :/ ".
Honda kalitesiz bir marka değil, ama bir marka tüketicinin değer algısı yerine , bayramda seyranda bilet fiyatını iki katı fiyatına çıkaran açgözlü firmalar gibi talep ve seçeneksizlik sonucu kendine fiyat çekiyorsa, bu artık beni kazıklamak anlamına gelir.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
fotoda motor cok küçük değil sen irisin, birde motorun küçüldüğünü düşün??
İnsanların algılarıyla oynayıp, küçük bi algı operasyonu planlamaktasın
Ben teknik ve marka olarak beğensemde 1.81boy 87 kilo ile SL naked a çok sıcak bakmıyorum.
verdiğin video ki eleman max 1.67
siyah kırmızı çok asi bide akrep egzozu verseler en azından motorla birlikte alındığında güzel bi indirim yapılsa tadından yenmez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)