Kawasaki Z250SL Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TEKNİK ÖZELLİKLER
Makine Tipi
4-zamanlı,su soğutmalı, tek silindir
Silindir Hacimi
249 cc
Silindir,Çap x Strok
72.0 x 61.2 mm
Sıkıştırma Oranı
11.3:1
Sübap Sistemi
DOHC, 4 sübap
Maksimum Güç/Tork
28 PS (9,700 rpm) 22.6N.m 8200rpm
Karbüratör
Yakıt enjeksiyon: 38mm x 1
Ateşleme
Dijital
Marş Sistemi
Elektrik
Şanjman
6 - vites
Şasi Tipi
Boru tarzı
Kaster/Trail
24o / 90 mm
Süspansiyon,Ön/Arka
37 mm teleskopik çatal / Uni-Trak, önyükleme yay ayarlı
Lastik,Ön/Arka
100/80-17M/C 52S/ 130/70-17M/C 62S
Fren,Ön/Arka
Tek Disk 290 mm, çift piston kaliper / Tek Disk 220 mm, Çift piston kaliper
Tekerlek Çalışması,Ön/Arka
110/116 mm
U x G x Y
1,935 x 700 x 1,015 mm
Aks Açıklığı
1330 mm
Sele Yüksekliği
785 mm
Yakıt Kapasitesi
11 Lt.
Kuru Ağırlık
148 kg / 150 kg (ABS)
FİYAT:
Z250SL 4.200 €
Z250SL ABS 4.620 €
Reklamlar
-
Makine guzel. Fiyati iyi. Allah sahibine bagislasin ☺
-
helallll makinayaa geeaallll...
yıl 2014 yüzümüz yeni güldü AMK newspaper
-
mete_han adlı üyeden alıntı
helallll makinayaa geeaallll...
yıl 2014 yüzümüz yeni güldü AMK newspaper
Güzel makina. Fakat bir scooter ın rahatlığını veremez. Pek memnun kalmadığın scooter maceranı da hatırlıyorum. Fakat bir scooterın rahatlığını hiç birinde bulamazsın. Ben de İnazuma almayı duşünürken tavsiye ile benimsemediğim bir tarz olan scootera geçtim. Geçiş o geçiş şimdi fanatik scootercı oldum. Commuter motor dendiği zaman aklıma senin sarı çizmeler geliyor.(Aynısından ben de almıştım ) Şimdi artık ayak ıslanma derdim yok. Çünkü scootercı oldum. Kullanımı o kadar da zevksiz değil. Büyük teker olunca sürüşü de zevkli oluyor. Yalan yok. Z250 de yakışıklı makina. Hayırlısı olsun...
-
acemi60 adlı üyeden alıntı
Güzel makina. Fakat bir scooter ın rahatlığını veremez. Pek memnun kalmadığın scooter maceranı da hatırlıyorum. Fakat bir scooterın rahatlığını hiç birinde bulamazsın. Ben de İnazuma almayı duşünürken tavsiye ile benimsemediğim bir tarz olan scootera geçtim. Geçiş o geçiş şimdi fanatik scootercı oldum. Commuter motor dendiği zaman aklıma senin sarı çizmeler geliyor.
(Aynısından ben de almıştım
) Şimdi artık ayak ıslanma derdim yok. Çünkü scootercı oldum. Kullanımı o kadar da zevksiz değil. Büyük teker olunca sürüşü de zevkli oluyor. Yalan yok. Z250 de yakışıklı makina. Hayırlısı olsun...
skutır tecrübem bel fıtığı şüphesiyle emara girmemle son buldu diyebilirim..ama maksi tabi çok farklı..pcx denemem hüsranla sonuçlandı sadece yanlış bir seçim olabilir...ben üşenmeyeyim Decatlona gideyimde şu sarı çizmelerden kurtulayım artık :
z250 sl fiyatı bir kere çok uygun Z Moto bir kelek atmaz ise 11.600 bence harika bir fiyat...beni heyecanlandıran bir makina...
hiç 27 beygirlik motorum olmadı argadaş
şu videoyu izleyiniz...
bu makina 11.600 aga ben size bişey diyimmi bu makina piyasayı sallar Z Moto bile salaklaşıcak ulan asıl para bu alt segmentteymiş diye ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:10 ----------
güzel bir lansman....
-
eğer ki fiyat böyle kalırsa çok iyi olur. zira gayet güzel bir görüntüsü var. malzeme kalitesi de iyi olursa tadından yenmez
-
sizcede ktm duke 200 benzemiyormu? bence aynı.
-
Bu motor hangisi ya, 50 tane farklı motor çıkıyor Zmoto sitesindeki ayrı, google'da çıkan youtube'da çıkan ayrı. Bir çok seviyorum bir nefret ediyorum. Anlamadım gitti valla Şasi Ktm RC390 gibi olursa süper olur, sanırım 250sl ninja gibi cılız olacak.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Bu motor hangisi ya, 50 tane farklı motor çıkıyor Zmoto sitesindeki ayrı, google'da çıkan youtube'da çıkan ayrı. Bir çok seviyorum bir nefret ediyorum. Anlamadım gitti valla
Şasi Ktm RC390 gibi olursa süper olur, sanırım 250sl ninja gibi cılız olacak.
Z250SL olan 249cc TEK silindir. 148 kg
Z250 olan 249cc ÇİFT silindir. 168kg
Z300 olan 296cc ÇİFT silindir. 168kg. evet iki silindirli 250 likle; 300lük aynı ağırlıkta.
http://www.kawasaki-cp.khi.co.jp/mcy/street.html
-
sdirer adlı üyeden alıntı
O kadar iyi anladım ki, bu konu hakkında konferanslar düzenleyebilir, tez yazabilir, sağda solda hava atabilirim Eyvallah
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Bu motor hangisi ya, 50 tane farklı motor çıkıyor Zmoto sitesindeki ayrı, google'da çıkan youtube'da çıkan ayrı. Bir çok seviyorum bir nefret ediyorum. Anlamadım gitti valla
Şasi Ktm RC390 gibi olursa süper olur, sanırım 250sl ninja gibi cılız olacak.
RC 390' ni yakından gördünmü şasi olarak Ninja 250'sl den farkı yok. zati 125 , 200 ,390 ayni şasi birebir aynı motorlar yan yana gördüm Hasanpaşa KTM'de hepsi var, sadece üzerlerindeki etiketler değişiyor Aletler çok fotojenik ama yakından bakınca resimlerdeki gibi olmadığını fark ediyorsun. Hepsi cılız. Fakat Kendi çektiğim resimlerde bile cılız durmuyorlar öyle tuaf bir alet
-
Bu motoru alan kullanan binen yok mu hiç yaaa...yoksa çıkmadımı daha.
-
Bugun bayi ile teslim tarihi taksit imkani ve absli model stok konusunu gorusecegim arkadaslar bahar gelmeden almayi dusunuyorum aksilik olmazsa
-
Z serisinin eveliyatına bakarsanız duke den önce piyasaya çıktığını göreceksiniz.
Burdan da duke lerin Z ye benzetildiği anlamı çıkar.
Önce Z motoyu sonra Kawasakiyi 25cc segmentine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu modelleri şu an gördüm. Kısmetse Çnümüzdeki hafta Kartal mağazada yerinde göreceğim.
Bu rakamlar ve bu performansla bomba etkisi yapacağı kanaatindeyim.
100 cc den 700 cc ye kadar Birçok motor kullandım. En memnun olduğum segment 250cc olmuştur.
Hem ekonomik hem her ihtiyaca cevap veriyor.
-
Merhabalar.
Kawasaki bayileriyle gorustum ve tarih sordum.
Su an bayilerde 250SL var. Ss tarzi olan yani.
Z250SL modeliyse martta gelecekmis. Bende o modeli bekliyorum.
-
bende bugün kawasaki yetkili bayiinde çalışan arkadaşımla görüştüm absli modelde dahil şubat sonu geleceğini söyledi.taksit imkanı var ama vade farkı koyacaklar onun içinde biraz peşinatla kolaylık yapabilceklerini belirtti 2 ay daha bi kenara koyup elimdeki motoruda satarsam tamamdır
-
Bu Z250 SL modeline arka çanta takılınca çirkin mi olur acaba ya da takılabilir mi?
-
Her şey on numarada tipi biraz daha düzgün olsaydı tam olacaktı, Z800 e benzeyen kasa olsaydı hiç düşünmezdim.
Şu güzelliğe bakar mısın abicim
-
akap adlı üyeden alıntı
Bu Z250 SL modeline arka çanta takılınca çirkin mi olur acaba ya da takılabilir mi?
Bunu bende merak ediyorum
-
Internette arastirdim ama ilgili aksesuarlara rastlamadim canta,koruma takozu,ruzgar siperligi gibi aksesuarlari eksik etmezler umarim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)