Kawasaki Z250SL Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
evet Yamaha adına elde henüz birşey yok...ben bir er6 nle 5 yıl rahatlıkla geçirebilirim kafasındayım...vak dikkatini çekiyorsa yüksek cc de bile iddialı hayallerim yok...bir arkadaş bana şakadan takılmıştı sana 1200 gs verilse gider satar 4 tane cbf 150 alırsın diye...şu R25 in naked olarak geldi,ğini düşünemiyorum...benim en güzel motor çağımda en heyecanlı olduğum dönemlerde Inazumalar vs yoktu...bir kaç senedir toparlanıyor seneye hatta 2020 ye taşlar yerine oturacak diye düşünüyorum...cbr 600 f bizim arkadaşlar anında kol çıkartırlar canına okurlar makinalarınının...ama 99 600 f de gördüm ilk günkü gibi kullanımdan kullanıma değişiyor...
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
-
Bende 1.85'e 82 kiloyum sığamam diye diye kendimi avutuyorum,kafam rahat
Öğrenci bütçesi ile zor işler bunlar ya
-
ozgranl adlı üyeden alıntı
Bende 1.85'e 82 kiloyum sığamam diye diye kendimi avutuyorum,kafam rahat
Öğrenci bütçesi ile zor işler bunlar ya
valla bende para da yok huzur da yok ... cbf satıp gıredi patlatma hesapları yapıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
-
mete_han adlı üyeden alıntı
valla bende para da yok huzur da yok ... cbf satıp gıredi patlatma hesapları yapıyorum...
Kredisiz mal sahibi olmak zor abi.
Bizimkiler de sana kredi çekelim 250cc bir şeyler al yaza doğru dedi de kabul etmedim. 3 senedir hem çalışıp hem okuyorum elde biriken para belli,korktum bu kredi işinden bir tane kredi kartım vardı iliğimi kuruttu kapatana kadar
-
yayınlanan teknik verilere göre bunun selesi inazumadan yarım santim yüksek.
iri yarı moturculara duyrulur.
-
du bakam yaz gelsinde ınazumalar ayağa iyice düştümü benim kaşıntı yine başlar gibi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bırak artık şu cbf 150 sevgisini abi .
Sana aslında en iyi Suzuki Vstorm Dl-650 gider abi , tam senin kaseye göre .
bunu satsak eder 4000-4500 civarı yeni makinanın bedelinin en az yüzde 40 ı yani 2.makinaya direkt krediyle almanın zararı daha fazla...
ozgranl adlı üyeden alıntı
Kredisiz mal sahibi olmak zor abi.
Bizimkiler de sana kredi çekelim 250cc bir şeyler al yaza doğru dedi de kabul etmedim. 3 senedir hem çalışıp hem okuyorum elde biriken para belli,korktum bu kredi işinden bir tane kredi kartım vardı iliğimi kuruttu kapatana kadar
düzenli gelirin yoksa bence hiç girme yüksek borçlara...
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
aga yükseklik meselesi değilde işte bu şasi kısalığı vesaire selenin düdük kadar olması benimde dediğin gibi insan ebatlarından fazla olmam nedeniyle bu gawada hayal olacak...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
o halde Z300
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
ben genellikle naked kullanan birisi olarak gayet hoşuma gitti açıkcası kawa tabikide kaliteli bir marka. fıyatıda güzel geldi açıkcası tek beğenmediğim şey kuyruk biraz fazla havada gibi geldi bana belkide fotoğrafın açısından göz yanılgısı...
-
martın ortalarına doğru satışa çıkıcakmış tam tarih martın başında belli olucak dediler fiyatı 11 100 civarı birşey şuan bence çok iyi
-
Ben de hayatim boyunca azla yetinmenin gercek buyukluk oldugunu; alcakgonullulugun esas oldugunu dusundum. Size soylenen gibi bende gider 1200u satarim gozume zevkime hitap eden kullanimi daha kolay ( yere yakin ) bisiler alirim. (Er 6f i cok begeniyorum ) skuter olarak pcx den cok memnunum. hem trafik ilaci hem de masrafi digerlerine gore neredeyse yok sayilir. Ilac gibi.
-
Murat.K. adlı üyeden alıntı
Mete_han bey tespitleriniz bizi hiç yansıtmamış. Biz çabuk sıkılan ve değişiklik yapmayı seven insanlarız sadece. Bugün ninja olur yarın 2 tane rc390 olur ki rc200 içimize sinmedi konu güç değil ama asla ve asla fazer veya v strom alacağımız bir alet olmaz. Bizim düşünce yapımız sizinkinden farklı yerlerde. Şu anda ikinci ninja yı da alsak mı diye düşünüyoruz. Bir birimize zaten artçı olmuyoruz zaten huy olarak birimize ne alırsak mutlaka diğerimizede aynısını veya muadilini alırız. Neyse konu şahsi boyuta gitti amacından saptı. Nacizane tavsiyem tanımadığınız kişiler hakkında kesin yargılara varmayın
Sizin ilacınız vulcan s.
-
Ezio41 adlı üyeden alıntı
Bırak artık şu cbf 150 sevgisini abi .
Sana aslında en iyi Suzuki Vstorm Dl-650 gider abi , tam senin kaseye göre .
metehanda ne v storm alacak para ne vergisini ödeyecek maaş nede o sele oturacak toto yok
sen mete yi böyle cüsseli bi adam görüp te cesur sanma onda kuş kadar yürek yok
sadece millete akıl verir yok eski makina alma git 2013 al der ama sonra yok vergi si sigortası bakımı lastiği sarf malzemesi derken bunalıma girer cbf biner
uzaktan davulun sesi hoştur ama işin içine giremez
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
anlamayanlar saldırıcak gene
-
Hala cbf diyo hala resim çektiriyosun
ben geldim yarın gidiyorum geri son konularda konuyu görüyorum
konuyu acıyorum kawasaki konusunda cbf 150 yi öpen resimler görüyorum
bıkmadın mı abi şu motordan 2 sene bindim lanet okudum hergün garibanlıga
döndüğümde bu cbf i değiştirmedin mi motorunu eve sok mete abi
çalmayanın ...
-
Gardaş kusura kalma ama o motor senin totoya olmaz.
-
2015 modelleri var mı bunların bayiilerde?
-
z300 deki farı buna da koysalar nolurdu sanki. en büyük eksiği o çirkin far bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)