1.86 boy 86 kg ile ne derece rahat edilebilir bu motorla?
1.86 boy 86 kg ile ne derece rahat edilebilir bu motorla?
Mümkünse motoru canlı görerek ve bizzat test ederek en iyi kararı verebilirsiniz. 1.82 boy 86 kilo ile sorun yaşamıyorum, dizler depoyu tam sarıyor. Gidon biraz aşağıda kalıyor onu da gidon yükseltme ile çözdükten sonra sorun kalmayacak gibi. Size biraz küçük gelebilir, yine de kesinlikle deneyin.
Şöyle soyliyeyim duke 200 test ettim onda bile pek rahatsız olmadım,Z250sl fiyat avantajı ile ilgimi çekmeye başladı ve tabikide gücü ile.yuksek devir çevirmeden yüksek hizlara ulaşması çok güzel. Inazuma 250 test ettim gücü hoşuma gitmedi ve gereksiz yüksek devir cevirmesi ve yakıt tüketimi ve ağırlığı için vazgeçtim.amacim şehir içi ve bazen şehir dışında gezmek.
Selamlar, 2 ay önce bende z250 alarak aranıza katıldım. Başta stop etme problemim vardı. Motor ısındıkça ışıklarda ve ara gazlarda stop ediyordu. Şuan 700 km deyim. yaklaşık 200-300km'dir öyle bir problem yaşamadım. Sanırım rodajda iken bu sorun oluyor. Motor açıldıkça sorun kalmıyor.
Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ankara'dayım.
Arkadaşlar oturuş pozisyonu nasıl motorda? SS tarzı yatmak gerekiyor mu çok fazla? Yoksa kısmen dik oturulabiliyor mu? Benim boy 1.75
Oturuş pozisyonu SS ile tam dik arasında, dike daha yakın. Benim gibi sıkıntı çekmek istemeyenler gidon yükseltme kiti ile epey rahat edebilir. Ama touring motorları gibi çuval gibi oturup gitmeyi düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Muhtemelen öyle olacak.
Bi fikir daha atayım; motosikletin depo altındaki siyah parçalarla far çevresindeki siyah parçayı Z1000 Special Edition'daki gri renge boyamayı düşünüyorum. Aynı boyayı servis tedarik eder mi? Yoksa renk kodu filan yurtdışında mı gezinecez?
Herkese Merhabalar,
yaklaşık 3 gündür tüm yorumları okudum ve bilgi paylaşımının ne denli önemli olduğunu gördükten sonra foruma üye oldum ve ilk entry girişimi yapıyorum. Ankaradayım yeşil ABS'li z250SL alalı yaklaşık 1 ay oluyor, şuan rodajımın bitmesine 200 km kaldı. Herşey yolunda fakat hiç karşılaşmadığım bir durumum var. Motor stop ettikten sonra egzozdan garip bir şekilde çıt çıt çıt tarzında bir ses geliyor. süratli kullanımın yada yapılan mesafenin önemi olmaksızın bu sesi duyuyorum. umudum rodaj sonrası bunun kesilmesi. benzer bır durum yasayanınız var mıdıR?
ayrıca model çok yeni diye midir bilemiyorum ama düşme takozu olarak internette toplamda 2 adet ürün buldum birincisi bir arkadaşımız paylaşmış sahibinden bir ilan diğeri de motomagaza sıtesınden.
http://www.motomagaza.com/MOTOMASTER-KAWASAKI-Z-250-KORUMA-TAKOZU,PR-5907.html
bu konuda da bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
teşekkürler
bakke o dediğin çıt çıt kullandığım tüm motorlarda vardı. Tüm fabrika çıkışlı egsozlardan geliyor bildiğim kadarıyla. Senin motor yeni olduğundan ilk zamanlarda normalden daha fazla duyarsın. Problem teşkil etmez.
@miginfly cevap için teşekkür ederim. Motor rodaj sürecinde olduğu için üzerine titriyorum evham biraz da bu yzden
İciniz rahat olsun o ses sadece motorda degil arabada bile gelir dikkat ederseniz duyarsiniz
Kuyruk kısma çok havada duruyor amatüsör den indirilir mi bu bilen varmı
@xtrabit arka amortisör en alçak konuma getirildiğinde en yüksek konumdakine göre takribi kaç cm alçalıyor sele biliyor musun? benim boyum 1.60 olduğundan önemli bu durum.
Benelli tek silindir tnt25 yada z250sl seneye Allah izin verirse insallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:40 ----------
Benelli tek silindir tnt25 yada z250sl seneye Allah izin verirse insallah
Herkese merhaba ;
İstanbulda oturuyorum 21 yaşındayım ve yamaha delight kullanıcısıyım. Uzun süredir motor arıyordum ve bu motrda karar kıldım. 3000 km scooter tecrübem var. bu motoru almadan önce eğitim almayı planlıyorum. Yazılanların hepsini okudum fakat hala boy konusunda muallaktayım (1.81). sizce MT 25 beklenmeli mi yoksa hiç şüphe etmeden alınabilcek kalitede bbir motor mudur ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------
Ek olarak kredi ile alıcam kredi çekşip alan biri varsa konu hakkında aydınlatırsa sevinirim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)