Mayıs ayında almayı düşünüyordum fakat bu kadar sorun çıkartması açıkçası soru işaretleri oluşturdu.birde abs ki modeli sakaryada mersinde var istanbulda yok.kafam çok karıştı.
Kırmızı şaseli siyah z250sl getirtecekler mi bilgisi olan var mı?
Bugün 1-2 fotoğraf çekip ekliyim fotoğraf bekleyen arkadaşların hatrına.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Arkadaşlar fotoğrafın olmadığından yakınıyord ben de 1-2 fotoğraf motosikleti yıkadıktan sonra çekeyim dedim. Bostanlı sahilde esmer arkadaşlar basketbol oynuyordu. Kadraja onları da aldım.
[IMG][/IMG]
Teşekkür ederim. Amin diyelim. Vidyo falan çeken olursa o da güzel olur. Forum şenlenir.
Herkrze iyi akşamlar. Bir kaç sorum olacak. Sizce motor 13.5 vermeye değer mi yoksa 200ns ile de aynı hazzı alabilir miyim? Motorla ilgili sevmediğiniz nr yanları var şu kötü mesela dediğiniz. Birde motor küçük mü büyük mü benim b. 1.79 kilo 75. Şimdiden teşekkür ederim...
Bu motorun abs li modeli 4620 euro abs siz 4200 euro yukarıda bir arkadaş sakarya ve mersinde var demiş abs li model şuan izmit sofuglu motorda iki tane var
Selamlar. 1.79 boyunda biri icin ideal bir motosiklet. Alabiliyorsaniz ABS'li modeli alin.
Evet var ama bana istanbulda satan yer lazım Şimdi bir şey daha sormak istiyorum çünkü fena muallakta kaldım. z300 ile arasında ki yaklaşık 5 binlira fiyat farkına değer mi.Görüşlerinizi alabilirmiyim?
Bence degmez. 5 bin liraya saglam koruma ekipmani alirsiniz. Bu motor zaten oldukca uzun sure sizi tatmin edecektir. Ama sunu da soyliyim; cift silindirlinin de tadi baskadir
hayır değmez, o fiyat farkının temeli 250cc üstüne uygulanan yüksek ÖTV. arada 700 pound var örneğin İngiltere'de, aşağı yukarı 2.500 TL ediyor, bence bu farka değer ancak burda +2500 TL'yi de sadece +50cc motor hacmi için vergi olarak sayın devletimize vermiş oluyoruz. Bütçe yüksekse 2014 Duke ABS'yi 17.900'e veriyorlar, onu alın daha iyi.
Ya bütçeden değil ama duke'e ne hikmetse kanım bir türlü ısınmadı.iki üç sene binebileceğim bir şey istiyorum.nc750dct ye baktım.fiyatı pahalı ama sanki daha uzun vadeli kullanabileceğim bir motor gibi geldi.çok karsız biriyimdir.o yüzden de git gel çok yaşıyorum.fikirlerinizi yazarsanız çok makbule geçicek.
Dostum selamlar
Bende ilk motor alacakken Z250 SL için Kawasaki TR ile anlaşmıştım. Sonrasında bütçeyi denkleştirip, euro kurunun avantajından da yararlanarak Z300 için siparişi değiştirdim. TR deki ilk Z300 sahibiyim Benim Z250Sl den Z300 e geçiş sürecim şöyle gerçekleşti. Öncelikle çift silindir önemli bir ayrıntı idi benim için. Bunun dışında hem başlangıç hem de geçiş motoru mahiyetinde hem uysal ancak TEM gibi yollarda da üzmeyecek bir motor istiyordum. Z250 SL alsaydım 1 sene sonunda yetmemeye başlayacağını kavradım. O yüzden fiyat farkında rağmen Z300 e yöneldim. Z300 segment olarak başlangıç motorlarının en üstünde geçiş motorlarının en altında yer alıyor bence. Bazı arkadaşlar "300 lük 39 beygir motor ile kesinlikle kaza yaparsın devirirsin yatırırsın vs" şeklinde yaklaşmışlardı. Bana son derece dengeli ve kullanımı zevkli geldi. Hatta lastikleri de değiştirince tadından yenmez durumda şu anda Z300 sahibi olarak şunu idda ediyorum. Eğer alan kişinin ilk motoru Z300 ise 2-3 sene rahat binebilir. Hiç de rahatsız etmez. Motor yeterince güçlü. Stabil vs. Dediğin gibi fiyat biraz pahalı. O da arkadaşın dediği gibi yüksek vergi oranı yüzünden. Bunun dışında kendi sınıfında (ki çok fazla motor yok bu parametrelerde Duke 390 var benim bildiğim) gayet uygun fiyatlı bir ürün. Hem görüntü hem de motor olarak albenisi olan bir alet. Kendi adıma tavsiye ederim.
Ancak bu işlerde iki önemli faktör var. Alacak kişinin zevki, ve alacak kişinin cüzdanı. Bunları da en iyi sen bilebileceğin için biz ne söylersek söyleyelim bir yere kadar. Z300 ile ilgili soruların olursa, forum içerisinde ilgili başlıktan sorman yeterli. Yardımcı olmaya çalışırız.
Teşekkür ederim.Son derece yardımcı oldun. Son bir şey sormak istiyorum izninle.Servis ve parça konusunda sıkıntı yaşarmıyım.Forumlarda bir çok şey okudum bazıları iyi bazıları kötü.Kullanan biri olarak fikir verebilirmisin.
Arka çanta düşünen var mı? Çanta demiri takılabilir mi buna fikirlerinizi alalım..
Selam arkadaşlar, motosikleti aile sorunları yüzünden satıyorum. Motosiklet İzmir'de bilginiz olsun. Almak isteyen arkadaşa yardımcı olurum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)