Kawasaki Z250SL Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2015, 13:25
Bir de motora sığamama sorunu var boyu uzunlar için , Aea nın dediği gibi bacaklar çok kırılıyor arka seleye taşıyor sürücü vs vs , bu yüzden maalesef boyu biraz uzun olanlar pantolon alır gibi almak zorunda kalıyor :D motorun ebatları biraz daha küçük olduğu için emsallerine göre.
Reklamlar
-
03 Nisan 2015, 13:35
enduro bakın siz neyse şakaydı, benim söylemek istediğim şey diğer modellerde pek bi farkın olmadığıydı. Umarım içinize sinen motora sahip olursunuz.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
03 Nisan 2015, 14:09
Eger sigamazsam hakkaten enduro/cross bakicam.
-
03 Nisan 2015, 14:32
Kawasaki Türkiye facebook sayfasından alıntı :
Arkadaşın boy 1.80, kilo 93'müş.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
03 Nisan 2015, 14:41
Arkadas arka tarafina oturmus selenin heralde. Yanlis mi goruyorum?
-
03 Nisan 2015, 15:26
spookslam adlı üyeden alıntı
Yoo, deponun üstüne mi oturacak. Doğru yerde
-
03 Nisan 2015, 15:26
Hayır dostum. Arka tarafa oturamaz. Çünkü arka sele çok yüksekte. Arkadaş tam kıvamında oturmuş. Ayağı topuktan yere değiyor. Çok küçük değil motor. Ancak çok büyük olduğu da söylenemez. Bence güzel bir başlangıç motoru. Sizi memnun eder.
Diğer taraftan, bu segmentte hangi motoru alırsanız alın, bir gün nasılsa hepsi size küçük gelecek
-
04 Nisan 2015, 10:34
Benim gibi 1.75 boyundaki çok uzun boylu sürücüler için uygun değil maalesef. daha kısa boylular için biçilmiş kaftan.
Bazen durup "neden bu kadar uzunum" diye isyan edesim geliyor.
-
04 Nisan 2015, 11:24
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Benim gibi 1.75 boyundaki çok uzun boylu sürücüler için uygun değil maalesef. daha kısa boylular için biçilmiş kaftan.
Bazen durup "neden bu kadar uzunum" diye isyan edesim geliyor.
Üstüne binip denediniz mi ? Benim boyum 1.69 ondan soruyorum da :D
-
04 Nisan 2015, 11:40
Bende bu motosikleti ve kardesi olan 250 sl beğendim, canlı görmek kısmet olmadı. Tekni olarak inceledim boy sorun olacak gibi geldi, ben de gittim R25 aldim. Boyum 1.76 bu arada. 1,72 üzeri olanlar için bu motor siritacaktir. Yinede siz bilirsiniz.
-
04 Nisan 2015, 11:43
Blindfire adlı üyeden alıntı
Bende bu motosikleti ve kardesi olan 250 sl beğendim, canlı görmek kısmet olmadı. Tekni olarak inceledim boy sorun olacak gibi geldi, ben de gittim R25 aldim. Boyum 1.76 bu arada. 1,72 üzeri olanlar için bu motor siritacaktir. Yinede siz bilirsiniz.
Aslında ayaklar yere tam basıyorsa o da çok iyi bir durum , boy uzun olmasına rağmen. Hani ayakların yere tam basmasını motorun üstünde sırıtmaya tercih ederdim ben :D
-
04 Nisan 2015, 12:16
Arkadaşlar selamlar
Dün bizim şirketten bir arkadaş motorunu teslim aldı. Tam iş çıkışı servisler kalkmadan önce 1-2 dakika inceleme fırsatım oldu. Bence gayet yeterli. 1.77 boyundayım ve üzerinde gayet rahat ettim. Z300 kullanıcısı olarak bence aralarındaki tek fark Z250 SL de yan grenajlarının olmaması. (Detay farklardan bahsetmiyorum. Yanlış anlaşılmasın. Görünüş ve büyüklük farkı olarak)
Ninja 250 sl biraz küçük görünyor olabilir. Gidon genişliği vs sebebiyle. Ancak Z250 SL o kadar da küçük görünmüyor.
Hem hepimiz biliyoruz ki bu bir başlangıç motoru. Zaten bunu kullanacak kişilerin çoğunun beklentisi belli bir süre sonra motoru yükseltmek olacak. Amaç "Giriş motoru olsun. Yeterince güçlü ve hızlı olsun. Kolay kontrol edilsin" vs ise bence bu motor biçilmiş kaftan.
Alan veya alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Çok güzel bir tercih yapmışsınız. Güle güle kullanın. Tekeriniz düz bassın.
-
04 Nisan 2015, 14:47
Bir de sanki yeşili siyahından daha çekici mi ne , yoksa bana mı öyle geliyor :D
-
04 Nisan 2015, 14:54
Siyahi daha asil duruyor, yeşilin de havası başka tabi. Ben yinede tercihimi siyahtan yana yapardim.
-
04 Nisan 2015, 14:57
Ben de ilk siyah düşündüm ama siyah kendini pek belli etmiyor etrafındakilere , yeşil biraz daha ben buradayım diyor ve kawasakinin geleneksel rengi olduğu için bakan anlıyor markayı kaliteyi.
-
04 Nisan 2015, 16:10
Sana cuk oturur arkadasim. Bana olmazsa aglayarak cikicam dukkandan. :D
Maalesef istediğim gibi rahat oturamadım hocam :( Bugun motora bindim, motora bindiğimde sağ ayak pegini ayak avuç içine oturttuğumda normal duruş pozisyonunda frene azda olsa basıyorum. Basmamam için ekstra güç sarf etmem gerekti. Ancak dükkandaki satıcı "Pege ayağının ucuyla basacaksın sen yanlış yapıyosun" dedi ancak bana pek mantıklı gelmedi. Sizler ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ? pegi ayak ucumuzla basıp arka fren yapmamız gerektiğinde ayağımızı pegden kaldırıp fren yapmak mı doğru olan yoksa ayak avuç içimizle pege, ayak ucumuzla arka frene dokunup gerekli olduğunda ayak ucundaki baskıyı artırarak arka fren yapmak mı ?
-
04 Nisan 2015, 16:31
Adam doğru söylemiş, peglere ayağın ortasıyla basılmaz. Fren yapmak için ayak sürekli ileri geri oynayacak.
-
04 Nisan 2015, 16:47
Bugün bayiiye gittim. Elinde olan 2 Z250SL'nin biri iki gün içinde satılmış. Ben de bugün kapora bırakarak Pazartesi diğerini satın alacağım. Bugün ayrıca üzerine oturup deneme fırsatım oldu. Peglere çok rahat basıyorum. Fren hiç zorlanmıyor. Üstünde bile tutabiliyorum. Ben sorun yaşamadım. Hatta dedim ki bu motosiklet tam bana göre olmuş Depoyu da dizlerimle tam kavrıyorum. Tam oturuyor. Boyum 1.93 ama ben çok rahat ettim.
Ha bu arada siyahı satılmış. Yeşili bana kaldı. Ben de yeşili istiyordum zaten :D
-
04 Nisan 2015, 17:04
Peglere ayak ucuyla basılacak doğru demiş bayi.
-
04 Nisan 2015, 19:29
Herkese merhaba. Yeni başlayacak biri için z250sl önerir misiniz? 1.60 boy için sıkıntı yaratır mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)