motorumdan bir kaç kare
230cc silindirset 250cc calbulatör, arka stunt bar, koldan arka fren (2.bir kaliperle), ince ön far, stunt icin güclendirilmiş gidon ,pist lastigi arka icin, performans egsoz yaptigim değişiklikler stunt a cok yatkın bir motor cok keyif aliyorum sürmekten her vitesde teker yapiyo mcx le hayat bana güzel
sadece silindir ilemi 230 cc yaptın ? sağlıklı oldumu ?
Benim motor da bas bas geç çalışıyodu yolda da garip tepkiler veriyodu bujiyi değiştirdim şuan canavar, herşey normale döndü
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Orjinale göre sesi biraz daha derin gibi
bidahaki sefere motul veya repsol düşünüyüm ozaman ama almadan önce merak ettiğim şey ne gibi farklar beklemem gerekir,ben iki yağ kullandım ikiside aynı geldi,yağlar arasında nasıl farklar hissediyosunuz motorda?
yapali 2 hafta oldu kolay patliyabilir biliyorum pek de saglikli değil aslinda cok zorluyorum bide tekerdeyken yaglamada yapmiyor orjinal haliyle en ufak sıkıntı yasamadim motordan 13 500 kmde degistirdim silindiri su an 14000 de zaman göstercek bakalim nolcak yakıt olarak 100km de 3.5-4litre yakiyo sürekli sıkıştırmama rağmen
Merhaba stuntboyZ
Stunt deyince benimde canim gidiyor teker yapmayi cok seviyorum. Bu motorla orjinal halde teker yapip uzun yollar gidebiliyo musun?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Bir de on kaldirdiktan sonra hemen iniyor senteye getiremiyorum. Senteye getirmek ve tekerde uzun gitmek icin bana tuyo verebilir misin
Sagol
Km saatinin altında ekstra bir saat var sanırım tripmetre deniyor. Onu nasıl sifirlayacagiz bilen var mi?
Selam arkadaşlar. Motoruma ön/arka lastik alacağım, orijinal lastikler çok kayıyor. Hem ön hem arkaya aynı marka model bulamadım ölçülerden dolayı sıkıntılı baya. Öneriniz var mı?
Arkadaşlar 190 boy, 130 kiloluk bir bi adamım , Zonguldakda yaşıyorum , benim Mcx sanırım çok yakıyor . 13 Litre ile asıl depo bitince hemen benzin aldım 13.5 litre benzin aldım depoyu fulledim , Bugün 320 km'de yedek depoya geçti gittim yine 13.5 litre benzin aldım yani toplam 320km yol gittim yani km başına 20 kuruş yakıyorum , abimde Hyundai accent era otomobil var o bile 22 kuruş yakıyor km'de, tamam zonguldak bayırlı, ben tapagaz gidiyom ve Çok iri bi adamım ama bu kadar yakması normalmi? karbüratör ayarı yaptırma zamanım geldimi sizce?
mcx vulture ve drift arasında kaldım drift daha arka planda mcx ve vuluture nin bi farkı yok sanırım arka fren ve tasarım dışında hangisi daha sorunsuzdur hangisini almalıyım ? Hangisi daha çok konforludur ve daha az yorar ?
Orta sehpanın dayandığı motosikletin yükünün bindiği boru içe doğru kavis yapmış. Motosiklet orta sehpada iken yer basmaya devam ediyor. Eğer sizin motosikletinizde bu boru halen düz ise içini dolduracak ve eğilmeyecek sağlam bir çubuk demir ile doldurun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)