arkadaşlar meraba ben henüz bu sitede yeniyim motor almaya çalışıyorum bir türlü karar veremedim senatör,zat,asya 150 t1 arasında gelip gidiyorum
Şimdi en son düşüncelerim şöle 150 zat'ın ilk çıkan motor serileri dışında yenilerini herşeyiyle çin malı olduğu hakkında, ama motordan memnun olmayan görmedim sayılır, servisi çok fazla. Asya 150 t1'in dış görünüşü biraz tuhaf o direksiyonun altında bulunan farları taşıyan o büyükheybetli parça tutduğun gibi eline gelicekmiş gibi sallanıyor, servisi bununda fazla hatta fikirtepedeki servisini çok güzel met ediyolar,Senatöre gelince fabrikası izmirde adresi
www.bisan.com.tr yani bu motor turkiyede üretilmiyormu, bir türk malı, çin malından daha iyidir bence pahalı olmasının sebeinide ben turkiyede imal edildiği için düşünüyorum, peşin fiyatı 3.450 ytl vade farkı koymadan kredi kartına taksit yapılmıyo(yani ben görmedim lütfen varsa bana söyliyin) verdğim internet sitesinde peşin fiyatı olarak bunu vermiş, üç ay taksit yapmış vade farkı 200 lira artmış. Ben bu motoru almak istiyorum ama istanbulda satan yer göremedim nerden almalıyım lütfen yardımcı olun. Sakın alma diyen varsa nedenlerini lütfen yazsın sayenizde bende bir motor sahibi olmak istiyorum