Hero Pleasure Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
Reklamlar
-
Bizim mahallede bir kebapçı bundan 2 tane almış paket servis için, dün gördüm biriyle kaza yapmışlar ön grenajın sağ tarafı yok olmuş
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bizim mahallede bir kebapçı bundan 2 tane almış paket servis için, dün gördüm biriyle kaza yapmışlar ön grenajın sağ tarafı yok olmuş
Yaptırmazlarda onu sittin sene Halbuki ön göğüs 90 tl civarı, sinyal ise 18 tl. Kullanıyordum zamanında da ordan biliyorum.
Yalnız hero bence yanlış bir seçim yapmış bunu getirerek. Tamam birebir activa motoru var üzerinde, düşük yakıt falan ama motor güzel görünümlü. Bu işin mantığına aykırı bence.
-
Ticari düşünen işletmeler için bence biçilmiş kaftan. Parçası da ucuz. Yakıtıda söylenenler gibi düşükse tamam işte... Bir işletmeci başka ne arar ki? Az yakıt, düşük bakım maliyeti ve ucuz yedek parça, ver kebapçının altına gitsin.
-
500km de 3250 tlye plesure
Var.çantası da takılı.plakalı.alınır mı?
-
Sadece 2 cc yüzünden vergiye tâbi olması çok fena...
-
-
fatih. adlı üyeden alıntı
Dalga geçer gibi 102cc
Sen jantına göz kulak ol kırılmasın , ön jantmıydı ?
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
retox70 adlı üyeden alıntı
Sen jantına göz kulak ol kırılmasın , ön jantmıydı ?
Yok Yok jantlarda bir sıkıntı yok olmadı da zaten.
sen canını sıkma kabile reisine söyle oda sıkmasın canını
orasından burasından elementler uydurmasın döner dolaşır o elementler sonra...
bu arada anlama kıtlığın içinde seni mazur görüyorum 102 cc derken vergi konusundan bahsetmiştim 2cc eksik yap vergi sıfır olsun
-
bu arada anlama kıtlığın içinde seni mazur görüyorum 102 cc derken vergi konusundan bahsetmiştim 2cc eksik yap vergi sıfır olsun
İyide alan memnun satan memnun sanane?
Macdonalds, dominos, burger king vb. dahil olmak üzere 2000 civarında pleasure var dolaşan.
sen çok mu üstün zekasında 2 cc yi önemsiyorsun, ve bu firmalar salak?
bu motorun o vergiden daha fazla getirisi olabileceğini kıt olmayan anlama kapasiten almıyormu?
Firma sahiplerine cazip geliyor alıyor demekki?
sen bence bajaj güzellemelerine geri dön. yada akıl al birilerinden tekrar gel. ama özelden meşgul etmeyelim burayı..
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
-
Pleasurler bazı yerlerde 5 yıl garanti diyor satıcılar da ...bu motor ömrü nedir?
-
Arkadaşlar, Jantı kırılan, yağ yakan, yavru Hint markasını burada konuşmayalım lütfen.
-
jrscout adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, Jantı kırılan, yağ yakan, yavru Hint markasını burada konuşmayalım lütfen.
Hangi hero jant kırmış? Bajaj olmasın o?
-
Burada konusmayalım denılen marka dunya capında yollarda dolasan ıkı tekerlı aracların uretımınde en fazla sayıya sahıp şirket.Hınt mınt,yavru mavru bılmem ama en azından bılmeden konusmayalım o daha dogru olacaktır.
-
-
dominos ve mcdonaldsların önünde görmeye başladım spacy'e rakip olacak gibi
-
stevejones adlı üyeden alıntı
Burada konusmayalım denılen marka dunya capında yollarda dolasan ıkı tekerlı aracların uretımınde en fazla sayıya sahıp şirket.Hınt mınt,yavru mavru bılmem ama en azından bılmeden konusmayalım o daha dogru olacaktır.
Hangi markaymış o? 60.000.000 motor üreten Herodan bahsediyorsun herhalde?
-
Hangi markaymış o? 60.000.000 motor üreten Herodan bahsediyorsun herhalde?
Hayır bajaj dedıgım,kı bana gorede hero bajajtan cok daha iyidir.
-
stevejones adlı üyeden alıntı
Hayır bajaj dedıgım,kı bana gorede hero bajajtan cok daha iyidir.
Bajaj Hero dan sonra gelir üretim adedi bazında.
-
Bajaj Hero dan sonra gelir üretim adedi bazında.
Bılıyorumm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)