Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
29 Haziran 2016, 07:03
Hayırlı olsun, güzel motor. Avrupa'da da satışı var ve fiyatı daha yüksek. Bizdeki fiyat gayet iyi...
Reklamlar
-
29 Haziran 2016, 10:43
arkadaşlar nihayet 27 haziranda bayilere geldi beklediğimiz blackster. henüz kargoda benim motorum. ulaştıktan sonra resimleri paylaşmaya başlayacağım
-
29 Haziran 2016, 17:54
atik216 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar nihayet 27 haziranda bayilere geldi beklediğimiz blackster. henüz kargoda benim motorum. ulaştıktan sonra resimleri paylaşmaya başlayacağım
Fiyatı nedir ve ne zaman alırsın bayiden ?
-
29 Haziran 2016, 20:52
bireycell adlı üyeden alıntı
Fiyatı nedir ve ne zaman alırsın bayiden ?
ben şubat aylarında aldım tam tarih hatırlamıyorum fuarda 9800 tl ye satın aldım fakat daha elimize ulaşmadan zamlandı makina. şuanda satış fiyatı 11.200 diye biliyorum. horoz lojistik ile bulunduğum il yani İçel'e kargolandı büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olacak.
-
29 Haziran 2016, 22:40
ben şubat aylarında aldım tam tarih hatırlamıyorum fuarda 9800 tl ye satın aldım fakat daha elimize ulaşmadan zamlandı makina. şuanda satış fiyatı 11.200 diye biliyorum. horoz lojistik ile bulunduğum il yani İçel'e kargolandı büyük ihtimalle bayramdan sonra elimde olacak.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Gerek malzeme kalitesi gerek kullanımı vs gibi bir inceleme yapıp bilgi verirseniz çok güzel olur bizde bilgi sahibi olmuş oluruz ki şahsen bu motoru merak ettiğim için hala karar aşamasındayım Tekeriniz düz bassın
-
30 Haziran 2016, 16:33
Hayırlı uğurlu olsun ürün zaten bayilerde yerini almış inşallah bayramdan önce eline ulaşır fakat resmi işlemleri yetiştiremezsin.İnceleme yapıp birkaç görsel paylaşırsan herkesi aydınlatmış olursun. Tekerin düz basssın
-
01 Temmuz 2016, 11:46
Teşekkür ederim arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olacağım fakat şöyle söyleyim ben hani inceleme yapacak bir kişi değilim. Video filan belki çekerim sizlere merak ettiklerinizi gösteririm sesini dinletirim vs. elimden geldiği kadar
-
01 Temmuz 2016, 15:52
Teşekkür ederim arkadaşlar elimden geldiğince yardımcı olacağım fakat şöyle söyleyim ben hani inceleme yapacak bir kişi değilim. Video filan belki çekerim sizlere merak ettiklerinizi gösteririm sesini dinletirim vs. elimden geldiği kadar
Video ses parça kalitesi bunlar yaparsın alıştıkça bilgi aktarırsın zaten şuan bu motosikletin diğerinden farkı arızaların giderilmiş olması öyle bi söylenti var yani onlar yoksa zaten motosiklet fiyatına göre çok iyi
-
10 Temmuz 2016, 15:49
Makine eline ulaşıp kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse mutlu olurum. Bugün şişli poyraz motora gidip vitrinden izledim ancak hafta sonu nedeniyle kapalıydı, üstüne oturmak nasip olmadı. Görüntü itibariyle çok çekici bi motor
-
11 Temmuz 2016, 13:11
aylak.surucu adlı üyeden alıntı
Makine eline ulaşıp kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse mutlu olurum. Bugün şişli poyraz motora gidip vitrinden izledim ancak hafta sonu nedeniyle kapalıydı, üstüne oturmak nasip olmadı. Görüntü itibariyle çok çekici bi motor
Bidahakini gidişinde otur bir ikide görsel çek görelim tüm şehirlere dağıtılmamış henüz periyodik olarak gidiyorlar :S bize en son
-
11 Temmuz 2016, 13:49
Benim aklımda zaten paylaşacağım fotoğraf fakat halen ulaşmadı elime, haziran 26 idi Türkiye girişi yapıldı daha sonra bayilere dağıtılmaya başlandı araya 9 günlük tatil girince haliyle kargo şirketleri çalışmadı ve halen ulaşmadı bulunduğum ilçeye,üçerler motor,horoz lojistik ile geleceğini söyledi bana, beklemedeyim.
-
11 Temmuz 2016, 17:27
Benim aklımda zaten paylaşacağım fotoğraf fakat halen ulaşmadı elime, haziran 26 idi Türkiye girişi yapıldı daha sonra bayilere dağıtılmaya başlandı araya 9 günlük tatil girince haliyle kargo şirketleri çalışmadı ve halen ulaşmadı bulunduğum ilçeye,üçerler motor,horoz lojistik ile geleceğini söyledi bana, beklemedeyim.
Merkezden çıkmışsa bayinin sana net tarih vermesi gerekir bi tekrar bayii ara net tarih iste. Şimdiden hayırlı olsun.
-
11 Temmuz 2016, 21:34
Arkadaslar bugün saat 19.00 da motor toplandı tüm ayarlari yapıldı usta tarafından ve garantim başlamis oldu.eve getirene kadar çok zorlanmadım yavas yavas 40 km hızı geçmeden geldim. Ilk motor deneyimim olduğu için açıkçası vites geçişi nasıldır filan bilmiyorum ama normal tik tik tik geçti, bir yerde okumuştum ilk kez kullanmaya başladığında hemen fulle depoyu yazıyordu yakıt şamandırası otursun diye,60 liraya fullendi. Aynaların açısı güzel arkamı görebiliyorum ama titriyor.acilirken motor yanında herhangi bir kullanım klavuzu gelmedi ufak bir takım çantası geldi hepsi bu. Usta ile konustum 400 km de ilk bakim var dedi ilk bakim ücretsiz sonrakiler ücretli olacak dedi. Umarim bu heyecanı hepiniz yaşarsınız, arkadaslar bir sorum olacak motorun fotoğrafını siteye yüklerken hangi açılardan çekeyim, üzerinde iken filan mi çekip yükleyim yoksa tek mi çekeyim nerelerini merak ediyorsunuz? Siz yazdıkça yardım edeyim , hem kendim öğreneyim hem sizde öğrenin
-
12 Temmuz 2016, 15:41
Arkadaslar bugün saat 19.00 da motor toplandı tüm ayarlari yapıldı usta tarafından ve garantim başlamis oldu.eve getirene kadar çok zorlanmadım yavas yavas 40 km hızı geçmeden geldim. Ilk motor deneyimim olduğu için açıkçası vites geçişi nasıldır filan bilmiyorum ama normal tik tik tik geçti, bir yerde okumuştum ilk kez kullanmaya başladığında hemen fulle depoyu yazıyordu yakıt şamandırası otursun diye,60 liraya fullendi. Aynaların açısı güzel arkamı görebiliyorum ama titriyor.acilirken motor yanında herhangi bir kullanım klavuzu gelmedi ufak bir takım çantası geldi hepsi bu. Usta ile konustum 400 km de ilk bakim var dedi ilk bakim ücretsiz sonrakiler ücretli olacak dedi. Umarim bu heyecanı hepiniz yaşarsınız, arkadaslar bir sorum olacak motorun fotoğrafını siteye yüklerken hangi açılardan çekeyim, üzerinde iken filan mi çekip yükleyim yoksa tek mi çekeyim nerelerini merak ediyorsunuz? Siz yazdıkça yardım edeyim , hem kendim öğreneyim hem sizde öğrenin
Fotoğrafı kafana göre çek motosiklet net görünsün yeter. Titremesi normaldir depoyu fullemen şamandıra için iyi olmuş aynaların görüntüsü ne kadar iyi bütün chopperlarda ayna görüntüsü sıkıntılıydı hep. şimdilik bunlara bak tekrar sorarız :D
-
12 Temmuz 2016, 16:03
Hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin. Yakıt ilk kullanımda yakıt tüketimi fazla olur ilk 5 depo boyunca hesaplama yapabilirmisin kaç krş yakıyor diye
-
12 Temmuz 2016, 19:54
Ayna titremesi rodaj sonu biter, merak etme
-
12 Temmuz 2016, 22:29
-
13 Temmuz 2016, 12:33
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Bir video ekleyebilirseniz sesi ile ilgili fikir sahibi olalım
-
13 Temmuz 2016, 15:50
http://i.hizliresim.com/pP3mdJ.jpg
evet arkadaşlar ozaman ilk fotoğrafı yükleyim
ayna konusuna hemen cevap vereyim, montaj yapıldığında hiçbirşey görmüyordum ustaya söyledim alyan ile gidonu biraz gevşetip geriye aldı ondan sonra biraz görmeye başladım. aslında halen biraz ayar gerekiyor.en kısa zamanda halledeceğim
şuanda tek sıkıntı ilk çalıştırmada,eğer gaz vermezsem motor kendi kendine stop ediyor. ısındıktan sonra filan böyle birşey olmuyor yani kırmızı ışıkta vs stop etmedi hiç. sorun buji ile alakalı olabilir mi? hangi bujiyi kullanmam gerekiyor nasıl öğrenebilirim?
boşu çok rahat bulabiliyorum zaten göstergede parlıyor boş ışığı.
yakıt ile alakalı olarakta bilgi vereceğim
Motor harika görünüyor Görünüş olarka fiyatına göre en iyi Chopper bu Hayırlı olsun. Stop etmesi rodajdan olabilir aslında şuan görünecek olan birçok hata rodajdan olabilir titreme gibi 2 hafta böyle inme üstünden bizede bol bol video çek :D sesi nasıl bu arada
-
13 Temmuz 2016, 16:35
Hayırlı olsun. Ben de teslim aldım. Sesi beklediğimden iyi çıktı. İlk motorum.60 liraya fulledim yalnız şöyle bir problem oldu,fulledikten 100-200 metre sonra depo kapağı ve servisin tahliye hortumu dediği hortumdan çeşmeden akarcasına benzin dökülmeye başladı. Vitesler şakır şakır geçiyor. 1.vitese geçmeme gibi bir şey yaşadım biraz kullandıktan sonra. boşa alıyorum 2 ye çok rahat geçiyor 1 e geçmiyor bazen. Motoru bir adım yürütürken geçiş yapıyor. Bu nedendir? Boşu bulmak kolay. Stop tuşu üzerinde yok motoru durdurmak için ayaklığı açmanız gerekiyor.Anahtarı takınca elektrik devresi aktif oluyor. Blackster yazısı üstünde bir çizikle aldım o canımı sıktı. Depodan verdikleri Şase numarasıyla ruhsat çıkarmıştım teslim alırken gördüm motoru. Bu için ne yapabiliriz? Aynadaki titreme olayı bende de var. Bence değişmesi gerek. 15 km kadar binebildim. Tecrübe ettikçe bilgi veririm arkadaşlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)