Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Haziran 2018, 10:27
yunusdemir13 adlı üyeden alıntı
merhaba. foruma yeni üye oldum. ben de ekim 2017 den beri blackster kullanıyorum daha önce bir çok motor kullandım baya keyif aldım bundan. ancak uzun yolda yüksek hızda giderken çok kolay savruluyor 170 kg hafif kalıyor onun dışında bir problem yaşamadım. bu aralar satıp dragstar almayı düşünüyorum. şu an piyasası sıfır alınca 15000 civarı olması lazım. İzmirde ikamet eden varsa gelip görebilir. isteyen varsa motorum 1350km de sıfır almayın boşuna. ayrıca bu motorlar rodajı yapılıp satışa çıkıyor diye biliyorum. o yüzden düşük km de almak daha mantıklı.
Lastik değişimi savurmayı daha iyileştiriyor...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Reklamlar
-
Herkese hayırlı günler diliyorum. Ben de büyük kafa karışıklığından sonra blackster aldım ve aranıza katıldım. Watsapp grubunuz varsa katılmak isterm
-
26 Mayıs 2020, 22:46
https://chat.whatsapp.com/311MCygB5no7jSyNEOMmpK
what's grup linkidir, konu 250 cc v motorlar, yedek parça ve teknik bilgi üzerine dayanışma grubudur, spor siyaset konuşulması yasaktır, şu an 62 kişiyiz, bekleriz ...
-
23 Temmuz 2020, 09:24
Arkadaslar bende ilk defa motor alacagim ve rks cruiser ile blacksterlar gozume carpti. Alsam sorun yasarmiyim ve aralarinda ki farklar nelerdir.
-
30 Ağustos 2020, 13:19
Aekadaslar satilik rks blackster ariyorum varmi satmak isteyen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)