Yaptığınız modifiyeleri buraya da koyun arkadaşlar, What s up dan yağdırıyorsunuz, siliyoruz, burada kalıcı olur, herkes örnek alır.
Yaptığınız modifiyeleri buraya da koyun arkadaşlar, What s up dan yağdırıyorsunuz, siliyoruz, burada kalıcı olur, herkes örnek alır.
bizim motoru diyorsan tek parti falan değil, pek çok yıla ait var, modifiyeli olarak blackster adında geldi, supershadow 250-landcruiser 250-cruiser 250-blackster 250 olarak düzele düzele devam ediyor, keeway bu açıdan iyi firma, virago 250 kopyası motorun peşini bırakmadı, enjeksiyonu bizim cruiser 250 ile beraber taktı, valla işte ne diyeyim bu paraya bu kadar derler ya, görüntü var ses-performans yok 140 yaptırıyorlar ama yeterince düzlük lazım, rüzgarsız ortam lazım, ev iş arası köprü geçiyorum, normalde 80-100 civarı kullanıyorum, zaten yol bomboş olmuyor, kaptırıp sol şeritten yardırılmıyor yokuş yukarı 100 yapıyor, yetiyor bana ben 80 km'de plakasız 6800 tl'ye aldığım için böyle rahat konuşuyorum, 17 hp'lik motor 14000 TL'lik araçta normalde olmamalı, sürat çok önemliyse al gv250 tak ön cam vs onda da distribütör muamma, paypal kapanınca hyosungsource'dan parça getirme zorlaştı, marka ortada kalmamalı, biri illa ki sahip çıkmalı, yoksa ikinci eller dibi bulur, zamanında gv250'de alırdım da bunun parasına 2 tane cruiser 250 oluyor diye almamıştım, bununda ön camlı halini seviyorum açıkçası
0505 692 65 17
Beni de wp grubuna eklerseniz sevinirim
eklendiniz, burada da paylaşımlara devam etmeniz dileğiyle
Merhabalar RKS'nin sitesinde 0 fiyatlarını göremedim.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba beni de eklemeniz mümkün mü acaba whatsapp grubuna. Blackster 250 almayı düşünüyorum. Sizlerle bilgi paylaşmaktan memnun olurum.
İyi günler. MEHMET - 05346774600
Boreassix arkadaşa aradan uzunca bir süre geçmesine rağmen geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum, eksiksiz okudum yazdıklarını, büyük bilgi deneyimi kazandırdı, sağ olsun Umarım hayalini kurduğun Harley'i almışsındır ve hiçbir sorun yaşamadan kullanırsın
Ben de RKS Blackster 250 almayı düşünen, 1.87 boyunda 75 kilo ağırlığında ve daha önce hiç motor deneyimi olmayan sıradan bir insanım. Motorun görünümü fazla etkiledi beni (birkaç arkadaşın yazdığı gibi ilk gördüğümde pahalı bir motosiklet sandım), artı Naked ve Sport Bike'lardan çok Cruise modeller daha çok hoşuma gidiyor.
Motor üstatlarına sorum, bu motor ile motosiklet kullanmaya başlayabilir miyim ? Başlangıç motoru olarak beni çok etkiler mi, yoksa aynı durumun lacivert'i denilecek seviyede az mı zorlanırım ?
Bir diğer sorum ise belki henüz erken ama, kesinlikle sıfır mı almalıyım, yoksa arkadaş sen yeni sürücüsün rodajı yapılmış bir motor al hem çok para vermezsin hem de daha iyi senin için, mi dersiniz ?
Son sorum olarak bu motoru görebileceğim, üzerine oturup ağırlığını, vücut yapıma uygunluğunu test edebileceğim bir bayii noktası biliyor musunuz, İstanbul / Sarıyer veya Beşiktaş dolaylarında.
Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Başlayabilirsin çok sıkıntı olmaz. İkinci el çok temiz bulursan alınabilir tabi ama bence şu anda tam sıfır motor alma zamanı çünkü fuardan sonra Euro IV modellerin de gelmesiyle fiyatlar artacaktır. Ayrıca rodajını kendin yapman gibisi yok, kafan rahat olur. İlanlara bakıyorum, uygun fiyatlı olarak iki tane 9500 TL civarında motor var ama bence aşırı düşük fiyata satıyorlar. Vukuatlı olma ihtimalleri yüksek.
Teşekkür ederim cevabın için, sahibinden bakmaya devam ediyorum. Ayrıca bu forum sitesine üye oldum ki belki motorunu satmak isteyen olur veya kampanyaya denk gelip paylaşan arkadaşlar olur, bu sayede benimde haberim olur İkinci el istememin bir diğer sebebi ise sadece motora para harcamamak, motor ile birlikte giyeceğim donanıma da para kalsın istiyorum, mont, kask, eldiven vb.
30 yıldan beri içimde bir heves motor sahibi olmak, ama tecrübesizliğim ve İstanbul trafiğinde görmekten hoşlanmadığımız motor kazaları hep ertelememe sebep oldu..
Güzel bir inceleme videosu olmuş ama benim ilgilendiğim model hakkında çok fazla yorumda bulunmamış, daha çok RKS Cruiser modelini incelemiş hocam. Yine de teşekkür ederim.
ciddi fark var denilecek kadar farklı makinalar değiller. küçük rötüş makyaj olarak bak olaya. görsel olarak hoşuna gideni al. her ikisini de sürdüm illa fark arayacaksak black bir tık daha konforlu gibi sanki. çok çok az. mesela benim cruiser le takas dense blacksterle takaslamam öyle düşün. ciddi fark yok yani. ama kesinlikle hiçbir açıdan black bizim altımız değil. o nedenle hakikaten görsele odaklan. sürüş vs aynı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
rks sitesinde black yok. bitirdiler mi acaba. fiyat değişimi olsa ürün durur fiyat için yakında vs yazarlardı
Merhaba arkadaşlar ben de motorumu sattım. Blackstar almak istiyorum. Ancak 2018 de satışta olmayacakmış. Rks den bilgi aldım. Yazılanları okudum ama motor hakkında birisi güncel bilgiler verebilir mi? İyisiyle kötüsüyle. Whatsapp gurubunuda ekleyebilrseniz sevinirim.
merhaba. foruma yeni üye oldum. ben de ekim 2017 den beri blackster kullanıyorum daha önce bir çok motor kullandım baya keyif aldım bundan. ancak uzun yolda yüksek hızda giderken çok kolay savruluyor 170 kg hafif kalıyor onun dışında bir problem yaşamadım. bu aralar satıp dragstar almayı düşünüyorum. şu an piyasası sıfır alınca 15000 civarı olması lazım. İzmirde ikamet eden varsa gelip görebilir. isteyen varsa motorum 1350km de sıfır almayın boşuna. ayrıca bu motorlar rodajı yapılıp satışa çıkıyor diye biliyorum. o yüzden düşük km de almak daha mantıklı.
merhaba kıymetli dostlar
TÜM SORULARINIZIN CEVAPLARINI BU KANALDA CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIK !!
V TWiN MOTOR Sorunları ve cözümleri
LİFAN LF BAŞTA OLMAK ÜZERE PİYASADAKİ TÜM CHOPPER - CRUİSERLARI TERCRÜBELER DAHİLİNDE İNCELEMEYE ÇALIŞıyoruz..
vizyon: GERÇEK BİLGİ/ GERÇEK TECRÜBELER/ VE GERCEK DOSTLUK
YOUTUBE KANALIN ADI: GÜMÜŞ KASKLI GEZGİN
YOUTUBE LİNKLERİ:
https://youtu.be/r05ULwtnHUc
https://youtu.be/bsyMmtCtbFA
https://youtu.be/5sya8OxC-ww
https://youtu.be/7y9A7x19EJw
https://youtu.be/8YE-H24aN3w
https://youtu.be/5SMOUldaCaY
vidyoların devamı gelecek yeni başladık tecrubelerimizi ..
TAKTİR SİZIN. SAYGI VE SEVGILER DOSTLAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)