Hocam 140 rahat görüyor Blacster ama fazlasına gerek yok bu keyif motorları sonuçta gerek var mı yok bende aktif kullanıyorum umduğumdan fazlasıyla iyi çıktı 2000 km geldim hep yol yapıyorum .PAYLAŞMALI
olumlu ve olumsuz şeyleri Blacster daha yaygınlaşmadı Bayiler ellerinde tutmuyor
bazı arkadaşlarımız olumsuz sonuçlarla karşılaştılar.
Kullanıcı fazla göremiyoruz fiyat 4 bin lira 2017 artış yaptı. Aksesuar gelince Blacster sade daha yakışıklı duruyor sisi bar takmadan sepet koymadan daha hoş ve dikkat çekici bazen nazarlara geliyoruz ama MAT Renk olması ayrı bir güzellik
herkez orjinal gözüyle bakmasada karbon mu sonradan mı boyattın laflar duyuyoruz
RKS dedin mi Çin muhabbetine geliyoruz insanlar bilmeden konuşuyor bende isterim 2017 Softail Fat Boy | Harley-Davidson
ama hayaller hayatlar imkanlar elbet birde fazla kilo olan arka tarafa bindirmicen
malum zencir üst demir sürtüyor küçük lakalarda çözülebilir. demir yüksek tutup kaynak yaptırmak lazım cıtı pıtı kızlar için düşünmüşler fazla ağırlık iyi olmuyor götürmicemde demiyor ama sesler illaki geliyo rahatsız ediyor motor gaz yağı ile temizliyorum ayrı bir parlaklık katıyor iyi demizliyor Aksesuar değişikliği oldulça paylaşırız inşallah yolunuz DENİZLİYE düşerse her daim bekleriz.