- İnternete her iki motoru da yaz, keeway blackster 250 ve daelim daystar 250, sonra en çok hangisi yurt dışında yazışılıyor bak...
- Daelim parçaları hyosungsource dan direk alınıyor, koreden 8-10 geçmeden kapına geliyor, keeway için var mı öyle bir şey araştır...
- Çıplak gözle mutlaka git iki motoru da gör, hangisinin parça kalitesi sana daha iyi gelecek anlarsın, üzerlerine otur, hangisinde kendini daha rahat hissettin bak, hangisi senin tarzın gör.
- Servislere telefon et, parça sıkıntısı var mı, ne kadar zamanda sipariş edilen parça fabrikadan geliyor, bakımlar kaç para...
Ben bildiklerimi subjektif olarak yazayım
- Yurt dışında daelim daha çok yazılıyor, hyosungla aynı kefeye konuyor, keeway blackster ise çok az yazılıp çizilmiş
- Keeway yurt dışı alım sitesi bulamadım, aliexpress ve ebayda her şey yok.
- çıplak gözle baktım, daelim blacksterden daha kaliteli bana geldi
- Cruiser 250 sahibi olarak her seferinde servise parayı bastırarak ödeme yaptım, sipariştr verdik, sorunsuzdu, daelimi bilemem.
- Titreşim v motorda az olacağı tescilli, cruiser chopper ruhu gereği v motor olmalı
, bunların gücü daelimden daha düşük ama daelim daha kısa daha minyon bunların yanında kalıyor, ben fiyat avantajı sebebiyle bunu almıştım, şimdi o da pek kalmadı, işiniz zor
daytona 250yi regalraptor.net sitesine sorun, haftada en az iki sefer istanbul içi 20-30 motor toplanıyorlar, güzel bir klüp oldular, burada sl200cüler de örgütlendi ama daelim-hyosung-rks blackster-cruiser 250 için bir gruplaşma fiyat sebebiyle olamadı.