Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı atik216 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar videoyu paylaşıyorum şimdi sizinle. aksiyon kamerasını göğsüme taktım aparat yardımı ile ama çok titriyor bir dahaki sefere kaska takmayı düşünüyorum o yüzden kusura bakmayın birde çektiğim ilk video hani vlog filan yapma niyetim yok fakat kendimi izleyip yaptığım hataları görmek için ders almak için vs video çekeceğim arada bir, bu şekilde sizinle paylaşırım sizlerle. iyi veya kötü yorumlarınızı beklerim

https://www.youtube.com/watch?v=g3QWd43U8OU&feature=youtu.be
    Bu adamların gözünün ayarı yok, depoyu sola yatık sabitlemişler. Bence ayarlanıyorsa düzelttirmek lazım. Motorun sesi falan güzel, çok gürültü gelmiyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    atik216 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Blackster
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu adamların gözünün ayarı yok, depoyu sola yatık sabitlemişler. Bence ayarlanıyorsa düzelttirmek lazım. Motorun sesi falan güzel, çok gürültü gelmiyor.
    sorma ya o depodaki garip yamukluk benimde sinirime dokunuyor ilk bakıma az kaldı götürdüğüm zaman düzelttireceğim inşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

http://i.hizliresim.com/o7GR52.jpg

arkadaşlar resimde tam silindir bloğunun üzerinde boşta olan ucu plastik olan şey nedir acaba? biryere bağlı olması lazım mı?

Motosikleti
    Rks Blackster
    ilk yağ değişimini yapan arkadaşlar değişim esnasında kaç litre yağ kullandıklarını acaba yazabilirler mi?

kaanklky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    http://i.hizliresim.com/o7GR52.jpg
    arkadaşlar resimde tam silindir bloğunun üzerinde boşta olan ucu plastik olan şey nedir acaba? biryere bağlı olması lazım mı?
    O kırmızı soketin ne olduğunu bilmesem de boşta olmasının normal olduğunu biliyorum; ne için kullanılabildiğini bilen varsa söylesin :D

Ama o siyah kablonun boş olmaması lazım sanki, tüm elektronik aksamın düzgün çalışıyor mu?

Paramedik34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Blackster 250
    Alıntı kaanklky adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kırmızı soketin ne olduğunu bilmesem de boşta olmasının normal olduğunu biliyorum; ne için kullanılabildiğini bilen varsa söylesin :D

Ama o siyah kablonun boş olmaması lazım sanki, tüm elektronik aksamın düzgün çalışıyor mu?
    Benim ki de boşta. Usta elektrik tesasisatına ekstra bir şey eklenmesi için konulmuş demişti. Çakar,mp3,sis farı vs bir şey taksak bu bağlantı kullanılacak sanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

ilk yağ değişimini yapan arkadaşlar değişim esnasında kaç litre yağ kullandıklarını acaba yazabilirler mi?
    Sormadım ama tahminim 1.5-2 litredir.
    İstanbul 112 Paramedik Selim
    Blackster 250

Motosikleti
    Rks Blackster
    arkadaşlar bugün sanayiye gittim bir takım çalışmalar yapıyorum yeni bir dikiz aynası işlemi var gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri bu arada o size sorduğum yerleri ilk bakıma gittiğimde ustayada soracağım.

cevaplarınız için teşekkür ederim paramedik ve kaanklky

şöyle bir fotoğrafla yüzümüz gülümsesin

kaanklky bunu beğendi.

Motosikleti
    -
    O kask Shark Raw mı?
    polo34 bunu beğendi.

Motosikleti
    Rks Blackster
    O kask Shark Raw mı?
    Aynen shark raw

Motosikleti
    -
    Aynen shark raw
    Birazdan aksiyon kamerasının gövde bağlantısını denemek için turlamaya çıkacağım, birkaç poz çekeyim de sizin motorların bir alt modeliyle katılayım buraya.

Motosikleti
    Rks Blackster
    Birazdan aksiyon kamerasının gövde bağlantısını denemek için turlamaya çıkacağım, birkaç poz çekeyim de sizin motorların bir alt modeliyle katılayım buraya.
    Gel gel renklendir sayfamızı

cümleten hayırlı günler beyler. aylardır forumda gezmeler araştırmalar sonucu r25 alma hayaliyle başlayan serüven blacksterle son buldu . mersine bir blackster daha şart oldu gibi ama alacak yer bulamama sorunu beni bitirdi adana mersin hatay da motoru gidip alıp çıkamıyorsun alternatif bir yol bulmak gerek gibi

Motosikleti
    Rks Blackster
    Alıntı btelli91 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cümleten hayırlı günler beyler. aylardır forumda gezmeler araştırmalar sonucu r25 alma hayaliyle başlayan serüven blacksterle son buldu . mersine bir blackster daha şart oldu gibi ama alacak yer bulamama sorunu beni bitirdi adana mersin hatay da motoru gidip alıp çıkamıyorsun alternatif bir yol bulmak gerek gibi
    dostum ben istanbul'dan aldım erdemlide kuba rks bayisi var fakat ben 5-6 ay önce aradım superlight200 modelini sormak için bana öyle bir motorun üretilmediğini söyledi, düşün bayi bunu diyor hemen dedim ki iyi günler hayırlı satışlar adanada bence araştırma yap biraz daha. bu arada Tarsus'a filan yolun düşerse gel buyur beklerim. hem motoru görmüş olursun zaten akdeniz bölgesinin tek Blackster'ı şuan bende

dostum ben istanbul'dan aldım erdemlide kuba rks bayisi var fakat ben 5-6 ay önce aradım superlight200 modelini sormak için bana öyle bir motorun üretilmediğini söyledi, düşün bayi bunu diyor hemen dedim ki iyi günler hayırlı satışlar adanada bence araştırma yap biraz daha. bu arada Tarsus'a filan yolun düşerse gel buyur beklerim. hem motoru görmüş olursun zaten akdeniz bölgesinin tek Blackster'ı şuan bende
    bayilerin yaşadıkları kafayı bende çözemedim daha japona gidersin adam masadan kalkıp gelmez ,hintliye gidersin adama motorun özelliklerini sen anlatırsın bir ürün satıyorsun ama haberin yok ne sattığından yada bir firmanın bayisi olmuşsun ama ne üretiliyor bilgin yok . adanada rks bayisini aradım 4 gün telefonlarıma cevap vermedi bayiye gittim nekadardı onun fiyatı diyor bana hatayı deniyeceğim gibi gözüküyor olmadı son çare istanbul üçerler . akdenizin en yakışıklısı sende eyvallah dostum sağolasın . buarada istanbuldan alırken herhangi bir sorun yaşadın mı ? para yatırma fatura işleri vs .. üçerler ilgililer mi ?

Motosikleti
    Rks Blackster
    bayilerin yaşadıkları kafayı bende çözemedim daha japona gidersin adam masadan kalkıp gelmez ,hintliye gidersin adama motorun özelliklerini sen anlatırsın bir ürün satıyorsun ama haberin yok ne sattığından yada bir firmanın bayisi olmuşsun ama ne üretiliyor bilgin yok . adanada rks bayisini aradım 4 gün telefonlarıma cevap vermedi bayiye gittim nekadardı onun fiyatı diyor bana hatayı deniyeceğim gibi gözüküyor olmadı son çare istanbul üçerler . akdenizin en yakışıklısı sende eyvallah dostum sağolasın . buarada istanbuldan alırken herhangi bir sorun yaşadın mı ? para yatırma fatura işleri vs .. üçerler ilgililer mi ?
    ben fuardayken aldım herhangi bir sorun yaşamadım. fakat Tarsus'ta servis olayını bende tam çözemedim iyi bir usta bulmak lazım valla. motoru alırken dediler ki 400-500 arasında ilk bakıma götür ilk bakım ücretsiz sonrakiler ücretli dedi. birde motoru teslim almaya gittiğimde bayi bana dediki 10bin e neden bunu aldın o paraya başka motorlar alınır , ulan bir motorun kendi bayisi kendi sattığı motora böyle der mi hiç

braveman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza doğru...
    Nasıl motoru alamıyorsun ? anlamadım bayinin elindemi yoksa yoksa satmıyor mu ?

O kask Shark Raw mı?
    Cruiser modelindne daha güzel görünüyor rengi mat mı biraz banamı öyle geldi Blacster yazısı çok güzel duruyor

Motosikleti
    -
    Alıntı motokeyf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cruiser modelindne daha güzel görünüyor rengi mat mı biraz banamı öyle geldi Blacster yazısı çok güzel duruyor
    Benim de istediğim bir kasktı; Shark Raw ve Airoh J106 mat yeşil. İkisi de olmadı, şimdi kendi kaskımı Raw'a benzetiyorum, gereken parça gelince kask ve motosikleti paylaşırım.

Motosikleti
    Rks Blackster
    Benim de istediğim bir kasktı; Shark Raw ve Airoh J106 mat yeşil. İkisi de olmadı, şimdi kendi kaskımı Raw'a benzetiyorum, gereken parça gelince kask ve motosikleti paylaşırım.
    gereken parça derken ? heyecan yaptırdın

Bence Blackster yazısına uygun bi kask bul Fotoğrafları bekliyoruz

darknife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Atala Bike
    Motor hakkında ciddi görüş bildirecek arkadaşlar var mı ? Cruiser'dan farkı nedir bu motorun ? Alan arkadşalara hayırlı olsun. Teşekkürler.

11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)