Rks Blackster 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 19:25
atik216 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar videoyu paylaşıyorum şimdi sizinle. aksiyon kamerasını göğsüme taktım aparat yardımı ile ama çok titriyor bir dahaki sefere kaska takmayı düşünüyorum o yüzden kusura bakmayın birde çektiğim ilk video hani vlog filan yapma niyetim yok fakat kendimi izleyip yaptığım hataları görmek için ders almak için vs video çekeceğim arada bir, bu şekilde sizinle paylaşırım sizlerle. iyi veya kötü yorumlarınızı beklerim
https://www.youtube.com/watch?v=g3QWd43U8OU&feature=youtu.be
Bu adamların gözünün ayarı yok, depoyu sola yatık sabitlemişler. Bence ayarlanıyorsa düzelttirmek lazım. Motorun sesi falan güzel, çok gürültü gelmiyor.
Reklamlar
-
05 Ağustos 2016, 09:59
Seko adlı üyeden alıntı
Bu adamların gözünün ayarı yok, depoyu sola yatık sabitlemişler. Bence ayarlanıyorsa düzelttirmek lazım. Motorun sesi falan güzel, çok gürültü gelmiyor.
sorma ya o depodaki garip yamukluk benimde sinirime dokunuyor ilk bakıma az kaldı götürdüğüm zaman düzelttireceğim inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------
http://i.hizliresim.com/o7GR52.jpg
arkadaşlar resimde tam silindir bloğunun üzerinde boşta olan ucu plastik olan şey nedir acaba? biryere bağlı olması lazım mı?
-
09 Ağustos 2016, 15:00
ilk yağ değişimini yapan arkadaşlar değişim esnasında kaç litre yağ kullandıklarını acaba yazabilirler mi?
-
09 Ağustos 2016, 15:23
http://i.hizliresim.com/o7GR52.jpg
arkadaşlar resimde tam silindir bloğunun üzerinde boşta olan ucu plastik olan şey nedir acaba? biryere bağlı olması lazım mı?
O kırmızı soketin ne olduğunu bilmesem de boşta olmasının normal olduğunu biliyorum; ne için kullanılabildiğini bilen varsa söylesin :D
Ama o siyah kablonun boş olmaması lazım sanki, tüm elektronik aksamın düzgün çalışıyor mu?
-
09 Ağustos 2016, 17:29
kaanklky adlı üyeden alıntı
O kırmızı soketin ne olduğunu bilmesem de boşta olmasının normal olduğunu biliyorum; ne için kullanılabildiğini bilen varsa söylesin :D
Ama o siyah kablonun boş olmaması lazım sanki, tüm elektronik aksamın düzgün çalışıyor mu?
Benim ki de boşta. Usta elektrik tesasisatına ekstra bir şey eklenmesi için konulmuş demişti. Çakar,mp3,sis farı vs bir şey taksak bu bağlantı kullanılacak sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------
ilk yağ değişimini yapan arkadaşlar değişim esnasında kaç litre yağ kullandıklarını acaba yazabilirler mi?
Sormadım ama tahminim 1.5-2 litredir.
İstanbul 112 Paramedik Selim
Blackster 250
-
09 Ağustos 2016, 18:53
-
09 Ağustos 2016, 23:46
O kask Shark Raw mı?
-
10 Ağustos 2016, 00:39
O kask Shark Raw mı?
Aynen shark raw
-
10 Ağustos 2016, 01:47
Aynen shark raw
Birazdan aksiyon kamerasının gövde bağlantısını denemek için turlamaya çıkacağım, birkaç poz çekeyim de sizin motorların bir alt modeliyle katılayım buraya.
-
10 Ağustos 2016, 08:53
Birazdan aksiyon kamerasının gövde bağlantısını denemek için turlamaya çıkacağım, birkaç poz çekeyim de sizin motorların bir alt modeliyle katılayım buraya.
Gel gel renklendir sayfamızı
-
12 Ağustos 2016, 16:04
cümleten hayırlı günler beyler. aylardır forumda gezmeler araştırmalar sonucu r25 alma hayaliyle başlayan serüven blacksterle son buldu . mersine bir blackster daha şart oldu gibi ama alacak yer bulamama sorunu beni bitirdi adana mersin hatay da motoru gidip alıp çıkamıyorsun alternatif bir yol bulmak gerek gibi
-
12 Ağustos 2016, 16:37
btelli91 adlı üyeden alıntı
cümleten hayırlı günler beyler. aylardır forumda gezmeler araştırmalar sonucu r25 alma hayaliyle başlayan serüven blacksterle son buldu . mersine bir blackster daha şart oldu gibi ama alacak yer bulamama sorunu beni bitirdi
adana mersin hatay da motoru gidip alıp çıkamıyorsun alternatif bir yol bulmak gerek gibi
dostum ben istanbul'dan aldım erdemlide kuba rks bayisi var fakat ben 5-6 ay önce aradım superlight200 modelini sormak için bana öyle bir motorun üretilmediğini söyledi, düşün bayi bunu diyor hemen dedim ki iyi günler hayırlı satışlar adanada bence araştırma yap biraz daha. bu arada Tarsus'a filan yolun düşerse gel buyur beklerim. hem motoru görmüş olursun zaten akdeniz bölgesinin tek Blackster'ı şuan bende
-
12 Ağustos 2016, 17:12
-
12 Ağustos 2016, 19:25
bayilerin yaşadıkları kafayı bende çözemedim daha japona gidersin adam masadan kalkıp gelmez ,hintliye gidersin adama motorun özelliklerini sen anlatırsın
bir ürün satıyorsun ama haberin yok ne sattığından yada bir firmanın bayisi olmuşsun ama ne üretiliyor bilgin yok . adanada rks bayisini aradım 4 gün telefonlarıma cevap vermedi bayiye gittim nekadardı onun fiyatı diyor bana
hatayı deniyeceğim gibi gözüküyor olmadı son çare istanbul üçerler . akdenizin en yakışıklısı sende
eyvallah dostum sağolasın . buarada istanbuldan alırken herhangi bir sorun yaşadın mı ? para yatırma fatura işleri vs .. üçerler ilgililer mi ?
ben fuardayken aldım herhangi bir sorun yaşamadım. fakat Tarsus'ta servis olayını bende tam çözemedim iyi bir usta bulmak lazım valla. motoru alırken dediler ki 400-500 arasında ilk bakıma götür ilk bakım ücretsiz sonrakiler ücretli dedi. birde motoru teslim almaya gittiğimde bayi bana dediki 10bin e neden bunu aldın o paraya başka motorlar alınır , ulan bir motorun kendi bayisi kendi sattığı motora böyle der mi hiç
-
13 Ağustos 2016, 15:54
cümleten hayırlı günler beyler. aylardır forumda gezmeler araştırmalar sonucu r25 alma hayaliyle başlayan serüven blacksterle son buldu . mersine bir blackster daha şart oldu gibi ama alacak yer bulamama sorunu beni bitirdi
adana mersin hatay da motoru gidip alıp çıkamıyorsun alternatif bir yol bulmak gerek gibi
Nasıl motoru alamıyorsun ? anlamadım bayinin elindemi yoksa yoksa satmıyor mu ?
-
15 Ağustos 2016, 15:47
O kask Shark Raw mı?
Cruiser modelindne daha güzel görünüyor rengi mat mı biraz banamı öyle geldi Blacster yazısı çok güzel duruyor
-
15 Ağustos 2016, 17:51
motokeyf adlı üyeden alıntı
Cruiser modelindne daha güzel görünüyor rengi mat mı biraz banamı öyle geldi Blacster yazısı çok güzel duruyor
Benim de istediğim bir kasktı; Shark Raw ve Airoh J106 mat yeşil. İkisi de olmadı, şimdi kendi kaskımı Raw'a benzetiyorum, gereken parça gelince kask ve motosikleti paylaşırım.
-
15 Ağustos 2016, 18:17
-
17 Ağustos 2016, 14:13
-
18 Ağustos 2016, 17:24
Motor hakkında ciddi görüş bildirecek arkadaşlar var mı ? Cruiser'dan farkı nedir bu motorun ? Alan arkadşalara hayırlı olsun. Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)