Arkadaşlar merhaba bende RC 390 ile aranıza katılıyorum yanlız bu konu tamamen ölüymüş be abi. Bişi sorucam ist avrupa yakasındanyım avrupa yakasında her servise gidebilirim, zincir sıkmaya ücret alıyorlarmı acaba? yoksa kendim sıkacam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------
İstanbul
MOTO X
Şakir Şenkalaycı : 0 (532) 714-3290 Tel: 0 (212) 276-9878 Atatürk Oto Sanayi Sitesi 2. Kısım 27. Sk. Üst Kat No:1105 Maslak Şişli
20tlye sıkarız dediler :D 20TL :D hahhahaha komik işçiliği sıfır olan bir işlem için 20tl peki
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
Arkadaşlar RC 390 için egzos nerden bulabilirim? tercihim full titanium olması şu karbon egzosların cızırdamasından nefret ederim.
İşte bu SC'nin egzosları var çok güzel sesi var + full titanium gibi gözüküyorlar, bide R25'de olan Salyangoz diye geçiyordu galiba akrapovic vardı.
Tek isteğim egzoz uzun olmasın, yani böyle koyunca 3 motor uzunluğu gibi motoru büyüten iğrenç egzoslar var onlar gibi olmazsa çok sevinirim.
Bütçe derdim yok teşekkür ederim şimdiden.