KTM RC 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
TEKNİK ÖZELLİKLER
MOTOR
Yapı tipi 1 silindirli 4 zamanlı benzinli motor, sıvı soğutmalı
Hacim 124,7 cm³
Çap 58 mm
Strok 47,2 mm
güç 11 kW (15 PS)
Marş desteği Elektrik marşı
Vites kutusu 6 vitesli tırnaklı şanzıman
Motor yağlaması Karterli yağlama
Birincil aktarma 22:72
İkincil aktarma 14:45
Soğutma Sıvı soğutma, devirdaim pompası üzerinden soğutma sıvısının sürekli devirdaimi
Debriyaj Islak çok diskli debriyaj / mekanik olarak çalıştırılır
Ateşleme tertibatı dijital ateşleme ayar özelliğine sahip, temassız kontrollü tam elektronik ateşleme tertibatı
ŞASI
Şasi Çelik borulardan ana boru şasi, toz kaplama
Çatal WP Suspension 4357
Arka amortisör WP Suspension 4618 EM
Süspansiyon yolu ön 125 mm
Süspansiyon yolu arka 150 mm
Fren tertibatı önde Dört pistonlu fren kaliperine sahip disk fren
Fren tertibatı Arkada Tek pistonlu fren kaliperine sahip disk fren, yüzer yataklı
Fren diskleri - çap önde 300 mm
Fren diskleri - çap arkada 230 mm
Zincir 5/8 x 1/4” X‑Ring
Gidon kafası açısı 66,5°
Dingil mesafesi 1.340±15 mm
Yüksüz durumda yerden yükseklik 178,5 mm
Yüksüz oturma yüksekliği 820 mm
Yakıt deposu kapasitesi toplam yakl. 10 l
Kurşunsuz süper (ROZ 95)
Kuru Ağırlık 135 kg
FİYAT: 4.950,00 EURO
Reklamlar
-
RC200'ü çok merak ediyorum 13.850 verilir mi acaba ?
-
Merhaba arkadaslar motoru alali 1 ay oldu yazmaya yeni firsatim oldu sorusu olan arkadaslara elimden geldigince yardimci olmak isterim
-
-
çok iyi oldu alan birisini bulmak bende rc 200 alıcaktım fuarda fakat fiyat konusunda çok tölerans tanımadılar ve bi kaç borcum vardı borçlarımı riske atmak istemedim şu sıra toparladım parayı ay sonu yada önümüzdeki ay alıcam rc 200 yü ama rc 125 hakındada + larını - lerini duymak isterim sonuçta herşey aynı motor bloğu dışında.
-
-
RC 200'den 200 liracık daha ucuz, 2014 model DUKE 200 ABS'den 100 lira pahalı.
Lan oğlum çüşünüz lan, 13750 lira ney lan? Hepi topu Apache kadar gidecek. Şimdi ABs diye atlamayın, gitmeyen motora fren koyup napacaz?
Bu motora bu parayı vereni Allah cCc taşş eder inşallah, sürüm sürüm sürünür, burnu ..ktan kurtulmaz. ( Bünyamin beddua'dan evvel aldığı için o hariç )
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
RC 200'den 200 liracık daha ucuz, 2014 model DUKE 200 ABS'den 100 lira pahalı.
Lan oğlum çüşünüz lan, 13750 lira ney lan? Hepi topu Apache kadar gidecek. Şimdi ABs diye atlamayın, gitmeyen motora fren koyup napacaz?
Bu motora bu parayı vereni Allah cCc taşş eder inşallah, sürüm sürüm sürünür, burnu ..ktan kurtulmaz. ( Bünyamin beddua'dan evvel aldığı için o hariç
)
Valla hocam büyük konuşmayayım ama umarım bir gün alırım da, fotoğraflarını buraya atmak nasip olur Uzun vadeli kullanmayı düşündüğüm için fiyata acımayacağım
Motovlog Takibi İçin --> motovlog.tr.gg
-
Abi 125 cc motora bu kadar paramı verilir ninja 250SL. ABS ile aynı fiyat
-
Herkesin ihtiyaçları farklı kendi adıma konuşayım 125cc benim fazlasıyla işimi görüyo o paraya 1000lik motor alınır vs gibi yorumlar komik geliyor hatta. İnsan bindiği aleti sevmeli sevmediğiniz bi motora bindikten sonra ondan keyif alamazsınız. Çok şükür bütçem yetiyordu ve fotoğrafları ilk çıktığından beri beni heyecanlandıran bir motordu. Motordan memnunum almak isteyen arkadaşlara da nasip olur inşallah.
-
bunyamin kardeşim son yazını çok beğendim ihtiyaçlar konusu çok önemli sonucta evlenmeye kalksanız dünyada 3 milyar kadın var ama sizin ihtiyacınız ve aşık olduğunuz arasında tercih yapmak zorundasınız :D
fiyat ve son hız mevzularından artık sıkılmadınızmı anlamış değilim ..
bünyamin kardeşim benimde merak etiğim konu şuydu sana sormak istediğim neden rc 200 değilde rc 125 ?
diğer bir sorum ise ekrandan devir kesici devrini yükseltebiliyoruz bunu biliyorum fakat buna ek olarak
https://www.youtube.com/watch?v=xnP7Na23gdk
bu videoda gördüğün bizim ülkemizde powercomander olarak bilinen ktm rc serisine özel bi sistem var bilgin varmı
ve son olarak tekerleklerden şikayetçi olmuşsun değiştirdinmi değiştirdiysen ne taktın ve farkları neler oldu ?
-
Abs sisteminin onemli oldugunu dusundugum icin rc125 abs aldim hocam.
Attiginiz video hakkinda bi fikrim yok.
Henuz degistirmedim pirelli rosso 2 dusunuyorum.
-
bunyamin adlı üyeden alıntı
Abs sisteminin onemli oldugunu dusundugum icin rc125 abs aldim hocam.
Attiginiz video hakkinda bi fikrim yok.
Henuz degistirmedim pirelli rosso 2 dusunuyorum.
Hocam servis fiyatları nasıl? Bakımlar yamultur mu insanı : )
-
Sykkuno adlı üyeden alıntı
Hocam servis fiyatları nasıl? Bakımlar yamultur mu insanı : )
motor henüz 800km de.
1000 bakımına gidince yazarım hocam inşallah yamultmaz
-
motor henüz 800km de.
1000 bakımına gidince yazarım hocam inşallah yamultmaz
Hocam ben de rc200 düşünüyorum. Sticker'lı haline aşık oldum. Tek korkum bakım fiyatları. Başlangıç motoru olur mu sence ve debriyajı sert sanırım. Yani kısaca bi' özet geçersen çok sevinirim : )
-
Hocam ben de rc200 düşünüyorum. Sticker'lı haline aşık oldum. Tek korkum bakım fiyatları. Başlangıç motoru olur mu sence ve debriyajı sert sanırım. Yani kısaca bi' özet geçersen çok sevinirim : )
Debriyajında bi sertlik hissetmedim ben. Tabi aman aman bi tecrübem yok önceden onlarca motor sürmüş biri olmadığım için çok net bi yorum yapmıyım bu konu hakkında. Eğer benim için servis ve parça parası sıkıntı değil diyorsan güzel bi başlangıç motoru
-
Debriyajında bi sertlik hissetmedim ben. Tabi aman aman bi tecrübem yok önceden onlarca motor sürmüş biri olmadığım için çok net bi yorum yapmıyım bu konu hakkında. Eğer benim için servis ve parça parası sıkıntı değil diyorsan güzel bi başlangıç motoru
Cevap için sagol. 1.000 bakımına gidince burdan bilgilendirirsen sevinirim.
-
28 Haziran 2015, 04:02
Bu harikadan almak için sabırsızlanıyorum umarım en kısa sürede hayırlısıyla bir tanede ben sahiplenirim. bunyamin kardeşiminde olumlu olumsuz bütün fikirlerini duymak isterim. Kazasız belasız hayırlı bir şekilde güle güle kullan inşallah.
-
29 Haziran 2015, 09:49
saolun inşallah en kısa sürede sizin de olur. motoru alırsanız güvenliğine çok önem verin dikkat çeken bi motor çalınma riski yüksek foruma uzun zamandır bakamamamın nedenide bu. 5 mayıs akşamı motorum çalındı çok şükür 2-3 hafta önce buldular hırsızlar şebekeymiş zaten benimkiyle birlikte 4 motor daha bulundu. siz siz olun tedbiri elden bırakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------
Cevap için sagol. 1.000 bakımına gidince burdan bilgilendirirsen sevinirim.
hocam olaylar yüzünden genel bi bakım oldu net hatırlamıyorum 200 lira civarı 1000 bakımı var bu 10-20 lira aşağı yada yukarı olabilir servis çalışanları çok ilgililer servis yönünden bi problem yaşamazsınız
-
30 Haziran 2015, 17:19
Çok büyük geçmiş olsun inşallah başka sorunla karşılaşmazsın. Ne gibi önlem alıyodun acaba çalınmadan önce zincir , disk kilidi hepsi varmıydı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)