Şekil olarak çok beğeniyorum. ingiltere fiyatı inazumaya cok yakin. Ülkemizde 9-10 bin tl olur gibi geliyor, umarım yanılırım.
Fiyatı hyosung rt 125 ile kafa kafaya. Şimdiden yerimi parselleyeyim, kullananlardan karşılaştırma isteyeceğim.
18 inch ön jant ve 770 mm sele ile sandığımdan büyük galiba. Çok güzel de o nasıl fiyat öyle 10 bin TL?
Bu gün fuarda Van vanı yakından inceledim.
Kalite ( Made in japan ) süspansiyonları,parça kalitesine bayıldım.
Bizim millet umarım kıymetini bilir. fiyatı içinde bende bir çoğu gibi, gibi yüksek bulmuştum. ( O kaliteye değer )
Evladiyelik bir motosiklet. hatta kışın temizle dekpr olarak,koy evin salonuna.
Bu motorun fiyatı 9000 tl. Bu motor şimdi nereden çıktı, niye çıktı, nasıl çıktı bunları bi araştırmak lazım.
Şöyle de bir şey var ki http://www.asyamotor.com.tr/Motorsikletler/V-Raptor
Fuarda ben de incelemiştim. Süspansiyon gerçekten harikaydı. Alacak lüksüm olsa almak isterdim. Lüks diyorum çünkü ancak ikinci motor olarak alınabilecek bir motor. Asya'nınki de görünüş olarak çok güzel, üstelik 223 cc, 6200 TL fakat öndeki balansör çıkıntısı artık benim için titreşim anlamına geliyor.
gerçekten çok şirin duruyor, sahip olmak isterdim.
sanırım görüşlerini yazacak satın alan kimse yok,
Aslında Skyteam'in getirdiği model çok güzel, ama adamlar vites oranlarını veya arka dişli oranını büyük tutup son sürati çok kısmışlar. Normalde rahat 110 - 120 yapacak motor 85 falan yapıyormuş. Max 130 yapıp, 110 rahat gitse alınabilirdi.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
bu motoru alip kullanan bir allahin kulu yokmu? Ey cemaati muslimin, biri ses versin....
beyler bu başlık böyle kaldı bu motor hakkında yok mu yeni birşeyler ?
Yok arkadas ya! Ya bu motorlar hayalet yada kullanıcıları hayalet ! Replikası olan Skyteam V raptor 250'bile az miktar gelmiş ve satmış sözde ! Ama ne motorlar var ortada nede kullanıcı yorumları !
Hala bir kullanıcı gelmemiş başlığa...
Arkadaşlar hekese selamlar,
Haziran ayından beri Suzuki Vanvan kullanıcısı olarak sizleri bu motor hakkında aydınlatmak isterim. Öncelikle motosiklet tamamen Japonuya üretimidir. Üzerindeki tüm parçalar Japon malıdır. 125cc'lik bir motor, bu boyutlardaki motosikleti rahat bir şekilde taşımaktadır. 6 vites olması motorun akıcı bir şekilde ilerlemesini sağlamaktadır. Hafif arazi şartları içinde (toprak-kum vb.) alt viteslerin oranı düşüktür. Şimdiden söyleyeyim, bu motor hız için üretilmemiştir. Yine de maksimum bir hızla ilgili bilgi isteyenler için şunu söyleyebilirim: Şahsen 110 km hıza çıkmışlığım var. Zaten üzerindeki lastikler (DUNLOP markadır) max.130km/h için. Standart bir motor kullanıcısı (125-250cc arası) için şunu söyleyebilirim ki kullanımı ve gidişi farklıdır. Rahatlık konusunda ise dike yakın oturuş pozisyonu, lastiklerin büyük olması ve amortisörlerin orta-yumuşak sertlikte olasından dolayı konfor seviyesi yukarıdadır. Şahsen Antalya-Kaş arası yol yapmışlığım vardır. Yaklaşık olarak 180km kesintisiz kullanmama rağmen hiçbir rahatsızlık hissetmedim. İnternette araştırdığıma göre günde yaklaşık 750km yol yapanlar varmış. Yakıt tüketimi konusunda km'de yaklaşık 12 kuruş yakmaktadır. Aklıma ilk gelenler bunlar. Aklınızda sormak istediğiniz başka konular var ise seve seve cevaplamak isterim.
Hepinize kazasız-belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)