Adress kral makinadır,az yakar,frenleri kararinda,gazladinmi aninda 100km/h çikar,ivmelenmesi guzel.malzeme kaliteside yerinde.
14´´ Teker boyutu muadillerine gore bir tık daha iyi.
Adress kral makinadır,az yakar,frenleri kararinda,gazladinmi aninda 100km/h çikar,ivmelenmesi guzel.malzeme kaliteside yerinde.
14´´ Teker boyutu muadillerine gore bir tık daha iyi.
Diz örtüsü arıyorum kullanan modelden memnun olan var mı? Nerden aldınız?
2016 model 11.000kmde servis bakımlı bir suzuki adress var 6800e bırakıyor sahibi sizce uygun mu ?
güzel fiyat bence.
Telefon şarz etmek için usb takan var mı? Ben de yapmak istiyorum.
ilk bakımda sadece yağ ve yağ filtresi değişti 140 tl normal mi ?
İkinci el piyasası nasıldır bunun? 2 Ay kullanacağım ne kadar sürede satarım tahmini ?
Selam kardeşler malum sitedeki 707170528 numaralı motor aklıma yattı. Sizce fiyat uygun mudur?
Arkadaşlar adress için hangi yağı kullanıyorsunuz? Çevremde kime sorsam motul 5100 yada 7100 koyuyor kaliteli diye fakat motulun sitesinde scooter için olan 3 tane yağ kullanmayı öneriyor.
Kardeşim yedek parça pahalı. Şuan masamın üzerinde kayış, hava filtresi ve arka debriyaj balatası+dış tas duruyor.(Orjinal hepsi) 1000 lira. Üç gün önce ilana koydum cc yükseltmek için sonra kıyamadım vazgeçtim kaldırdım yayından. Motor çok keyifli ve şehir içinde çok işe yarıyor. Ömrüm ve durumum olursa seneye 250'lik bir motor alıp bunu 2. Motor olarak kullanıcam.
Arkadaşlar merhaba, 17000 km de 2015 model 2016 çıkışlı address alma niyetim var bu motor için km fazla mıdır acaba ? nelere dikkat etmemi tavsiye edersiniz ?
Fazla degil,
Aldiktan hemen sonra varyator kayişini değiştir.
Motor yaği
Şanziman yaği
Supap ayari
Hava filtresi
Buji
Bakimlarini yaptir.
Bulundugum yerde 4 adet pakete kullanilan adress var,
Birisi 83 bin km de.
Hatta geçen konuştuj,kayiş ve debriyaj kasnagi haric agir bakim gerektirmemiş.
Sadece piston sekman istiyor.
Enjeksiyon kellesini temizletmiş.
Malum egzoz borusu çap olarak kuçuk birazda orda çurume var.
Sonuçta paket motoru,yagmur camur,motor sabahtan aksama kadar çalişiyor.
Sat bana muhabbeti dondü,valla 5 bin isterim dedi
Bu haliyle 4 bin veririm,teklifim bu ay gecerlidir dedim..duşunecek.
Merhaba arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Suzuki adress almak istiyorum 8-9 bin TL bandında 20 bin km geçmemiş alınır mı piyasa baktığından 10 bin TL den aşağı düzgünü yok gibi gözüküyor alıp uzun yıllar binmek istiyorum . Binme amacımda işten eve işten eve 20 km günlük 40 km haftasonlarıda anadolu yakasında oturduğum için şile taraflarına denize ve pikniğe ,kampa gitme amacım var yeterli olurmudur biraz uzun oldu ama kullanan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim. teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)