Var tabii ki, bilinçsiz tüketici kitlesi.
NC'deki müşteri profilini gördüler ve biz de pastadan payımızı alalım dediler.
Var tabii ki, bilinçsiz tüketici kitlesi.
NC'deki müşteri profilini gördüler ve biz de pastadan payımızı alalım dediler.
www.motorumla.net
Walla bence tamamen muadil denebilecek motorlara gore fiyatlama yapmislar. Altta kalalim ama cook da altta kalmayalim. Crossrunner 38 civari deniyor, tiger 800 36 civari. 34 iyidir aga demisler bence ama herhkesin beklentisi daha rekabetci bir fiyat idi
fiyat pahalı diyeceğim ama dilim varmıyor
bu kadar teknolojik donanıma güce göre eee muadilleri de bu fiyata yakın olduğuna göre alana satana hayırlı olsun
Bu gün gittim bir tane sipariş vedim.(ALMANYA´da).Gümüş mavi Numune bir tane var idi ellerinde.Bayagi inceledim sele yüksekligi 845mm-860mm Ayarlanabiliyor.Benim boyum 183.Tabi ilk önce netteki bütün videolar inceledim hatta ezberledim.sonra kendimi bayilige attim.Almanya da Teslimatlar Mart dan itibaren başlayacakmiş.Siyah Kirmizi renk istedim.Bu renk de Yilin ikinci çeyreginde gelecek dediler.Büyük ihtimal Nisan da gelir diyorlar.Merak edenler için Almanya daki Fiyati 9825 Euro.
Alacaklara hayırlı olsun , ben bu kadar para ödemem .... #yamaha ya hayırlı işler #kawasaki ye devam
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kirlendiğinde,son balık avlandığında; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
merhaba arkadaslar,
MT09'umu satiyorum ilgilenen olursa buradan inceleyebilirsiniz.
uyelerine ozel indirim tabiki olacaktir.
MT-09 yerine yanlislikla MT-09 tracer sayfasina eklemisim
ilgili sayfaya tasidim mesaji, @admin bu mesajlari silebilir misin ? (zira ben silemedim)
Vallaha Z800ümden çok memnunum ama eşimle rahat seyahat edemiyorum, bu makinayı gördükten sonra bir anda çok istedim fakat Avrupada ki fiyatlarıyla Türkiyemdeki fiyatı kıyaslayınca bir anda soğudum. Arkadaşında dediği gibi aradaki 8bin neyin farkı?? 34 ona verene kadar ki Lansmandan 1 ay sonra 36 olur, azcık daha sıkar kopyalamaya calıştıları Multistrada nın ikinci elini alırım keyfime bakarım... Alacak arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun
Fransada mt09 ile tracer arasında 1500€ fark var. Yamaha TL/€ kurunu bilmiyor galiba. Şaştım.
Türkiye piyasası bu motorsiklet firmalarına çok cazip geliyor. Çünkü 3-5 fazla öneli değil deyip alan çok insan var. Ben bir karşılaştırma yaptım. Aşağıdaki linkte excel karşılaştırmasıda var.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/12dVt1TKUXbaltfskJzSAz6uWLBT3oDnCaNUJfbY0B4M/pubhtml
https://docs.google.com/spreadsheets...bY0B4M/pubhtml
Buna göre Amerika İtalya ve avrupa standart fiyatları karşılaştırdım. MT07 MT09 tenere ve süper tenere fiyatlarını aldım Türkiye fiyatları ile orantıladım. Katsayının ortalamasını alıp tracer modelinin Türkiye fiyatının 30450 civarı olması gerekiyor. Bunun üzerinde verilen bir satış fiyatı yanlıştır. Bunu herkes bilsin ona göre alışveriş yapsın. Kimsenin fazladan verecek 3-4 bin tL si olduğunu zannetmiyorum.
Not: Türkiye piyasasında NC700 alan kesimi bilinçsiz bir müşteri kesimi olduğunu zannetmiyorum. Bende NC700X kullanıyorum ve 3 sene önce 20.500 e satın aldığım motorun şu andaki 2. eli 21-22 civarı olduğuna göre demekki yanlış karar vermemişiz diyorum. Saygılar.
Serdar
Tracer'lar Türkiye'ye geldi.
Yakında bayilere dağıtmaya başlarlar.
Dünyaya şahit olmanın yolu, maceranın kendisinden başka bir şey değildir. Çünkü dünyadaki en büyük mutluluk, bu dünyanın şahidi olmaktır.
Bugün buradaki bayiye geldi tracer.
Öğleden sonra montajı yapıldı galeriye çekildi.
Kısmetse pazartesi sabah plakayı takıyorum.
Marttan önce alamam zannediyordum, haberi alınca inanılmaz mutlu oldum
Fiyat konusunda bizim facebook gruplarinda yazdigim yorumlari aynen paylasmak istiyorum:
Ayarlanabilir gidon, on cam ve koltuk yuksekligi, patinaj onleyici cekis kontrol, tel yerine elektronik chip kontrollu gaz kolu, aksesuar olarak degil kendiliginden gelen elcik koruma, cakmaklik soketi ve orta ayaklik.
Yeryuzunde paket halinde bunlarin sunuldugu bir motor daha ucuza yok o yuzden fiyat konusunda bir laf var, onu soylicem:
"Haters gonna hate, ainters gonna ain't"
Benim nazarimda bizim pazarda bu teknolojilere sahip bir motor 33.900 bedava. 40bine satilan yeni Versys 1000de yanlis bilmiyorsam hala vites gostergesi bile yok!
---------------------------
ben serbest piyasa ekonomisi gozuyle bakiyorum. Bir onceki yorumda bahsettigim teknoloji ve ozelliklerde en yakin motor Ducati Multistrada ve MV Agusta Tourismo Veloce var (80bin ve ustu rakamlarda).
Gunumuz sartlarinda 800luk veya ustu gariban(cekis kontrol, elektronik gaz kolu, abs, ayarlanabilir zimbirtilari olmayan) bir motosikleti 28 binden asagi edinmek zaten mumkun degil.
E dolayisiyla 28 bin bile pahali adama. Misal ben alamiyorum su an Tracer falan. Ne zaman alabilecegimi de bilmiyorum.
Sadece 07den sonraki motorum dimdirek Tracer olacak onu biliyorum. Fakir zengin mevzusu degil bu yani. Bu bmwyi 120 binken 55e alabilmek gibi birsey.
O 55i bile veremeyeceksek onu verememeye devam edecegiz ama burada neden 10 lira degil diye sikayet etmek de anlamsiz.
Gunaydın arkadaslarrr carsamba itibarıyla aldım getirdim dukkana koydum
kardeşimle beraber 2 tane aldık bir race blue bir kırmızı
benimki izmitten
kardeşiminki nı ankaradan aldık
yagmurdan kıyıp kullanamasamda cok iyi yaaaa
benimki yüklenirken
kardeşiminki yüklenirken
gece istanbula geldik indirme calışmaları
dukkana çektik hava açsın yahuuuuuu
wallahi kırmızı kendini anlatiyor özellikle
çok teşekkür ederim
allah herkese gönlündeki motoru nasip etsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)